User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araba içindeki Ambiyans led çılgınlığı

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi gerilme sakin birşey demedim konuşuyoruz yazışıyoruz ama yazdıklarına göre fazla elektronik seni yıpratmış sanki öyle anladım
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arabalar oldu Japon kerhanesi

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle direksiyon altına ve pedalların oraya falan ambiyans led fena olmaz sanki

SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi gerilme sakin birşey demedim konuşuyoruz yazışıyoruz ama yazdıklarına göre fazla elektronik seni yıpratmış sanki öyle anladım
    Yok gerilmedim bende yazdımda gülücük atmayınca ciddi gibi olmuş sanırsam mesleki deformasyon benimki )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle direksiyon altına ve pedalların oraya falan ambiyans led fena olmaz sanki

Benim arkadaş şahinin göğsünü aldı kokpitini koltuklarını aldı yaptı bundan… instegrama koydu birileri resimleri alıp caps falan yapmış sildi sonra resimleri
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arkadaş şahinin göğsünü aldı kokpitini koltuklarını aldı yaptı bundan… instegrama koydu birileri resimleri alıp caps falan yapmış sildi sonra resimleri
    Tahminen görmüşümdür. Araç göğüsü falan işin fantazisi tabi. Biz profesyonel yarıştığımız için ekipmanlara para bayılıyoruz genelde
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .Oku çıkan şeylerin modası çabuk geçer.
    FF çıktığında araç altı ledler nasıl prim yaptıysa bu led modası da bir süre sonra geçecektir. Hee araplar gösterişi şatafatı sever, onlarda tavana gerçek kristal koy ver coşkuyu diyende vardır illaki ama bana göre kapı içi gözü yormayan led arabalar için max olmalı.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Led işini özellikle alman premiumlar inanılmaz abarttı. 2010'lardan önce ambiyans aydınlatma işini çok kıvamında yapıyorlardı. Vw ve Opel dahil.

Uzun yolda çok aydınlatma ve bolca ekran dikkat dağınıklığı, odak bozukluğu, göz yorgunluğu olarak geri dönüyor.

I mean, look how much is going on here! Does anyone really need a door panel illuminated that much? Look at the glare on the windshield — it’s huge; how will that not be crazy distracting? And that overhead console neon horseshoe — what’s that doing for anyone?

This is noise, a lot of visual noise, a cacophony of light, and very little of it actually providing useful information. Does any of this make it any easier to find a particular control? Where’s the radio volume? The climate controls? The rear defroster?

Plus, look at the main instrument display, one of the “five screens, OLED displays, and 3D displays” — it’s still pretending to be old-school analogue gauges, and not actually taking advantage of the information design possibilities afforded by a matrix OLED screen.

Other companies are doing much more interesting things with their instrument displays as opposed to just making more, brighter ones, so maybe wake up, Mercedes.

I remember when the idea of minimizing visual light distractions for night driving was a feature on some cars — remember Saab’s Night Panel mode?

Kaynak/Reference: Does Anyone Want This Lightshow Mercedes-Benz Is Showing Off?
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben bunu birazda tozu halının altına süpürme gibi görüyorum artık en premium prestij markalar bile üst seviye malzeme fazla kullanmıyor ağaç kaplamalar orjinal hakiki kromaj parçalar hakiki alacantra birinci kalite orjinal deriler artık bu tür şeyleri led ekranlar şerit ledler le bence kamufle etmeye çalışıyorlar bazı firmalar şahsi fikrim ..

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Panjura led koymuş adam, başkası yapsa apaçi deriz, üretici yapıyor
    Yeni golf
    Valla aynısını söylüyorum. Başka bir marka modeline yapsa hemen apaçi vs muhabbetleri olur. Ama ülkemizde ki golf aşkı başka olunca on numero
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

2022 rolls royce Phantom gece sürüşü içi .. 30 milyonluk araç ne kadar içi sade be güzel .. şimdi rolls royce gibi en üst seviye firma şerit ledler ekranlar koymayı bilmezmiydi ..

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2022 rolls royce Phantom gece sürüşü içi .. 30 milyonluk araç ne kadar içi sade be güzel .. şimdi rolls royce gibi en üst seviye firma şerit ledler ekranlar koymayı bilmezmiydi ..
    Kesinlikle katılıyorum size. Daha önceki postlarda zaten yazılmış ama çok saçma geliyor, ama bazı insanlarda bayılıyor ya. Zevk ve gösteriş meraklılığı meselesi biraz sanki
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllar önce arkadaş 206 alıyor sunrooflu. Bir sabah işe gidecek arabaya biniyor, benzinciye gidiyor. Pompacı diyor -abi geçmiş olsun. Bu anlamıyor hala. Sunroofu gece sökmüşler, bizim eleman farketmiyor sabah sersemliğiyle
    Bu da böyle bir anımdır

Ambiyans aydınlatmalarını ben de sevmiyorum. He belki çok ufak yerlerde aşırı loş şekilde olabilir ama fazlası çok kötü geliyor gözüme. Onun da rengi çingiş pembesi falan olmayacak tabi, gün ışığı falan belki.
    Kapı içi, bardaklık ve ayak haricinde benim de gözümü inanılmaz yoruyor aynı fikirdeyim. Konudan bağımsız ben de bir anımı anlatayım. 2009 da kuzeni üniversiteye kaydına İstanbul'a gittik. Eniştenin ae101 corollası var pandizotta 4 tane pioneer kayık hoparlör 😎
    Neyse işler bitti eniştenin Bayrampaşa taraflarında bir arkadaşı varmış onu görmeye gittik arabayı da otoparka bıraktık. İsimiz bitti boluya kadar kritik yapıldı sohbet muhabbet filan boludan sonra teyp açıldı ama arkadan ses gelmiyor. Herhalde sigortası filan atmıştır diye düşünerek mersine geldik. Valizleri indirirken gördük ki adam pandizottaki hoparlörlerin hepsini almış, anlamayalım diye de kapaklarını yerinde bırakmış 😅

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zaten led şerit işi bitiyor yeni trend passenger Side led screen diye geçen şeyler trend

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ışıklara karşıyım. Astigmat var arabada bişeyler açıksa önümü göremiyorum

En güzeli sade

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten led şerit işi bitiyor yeni trend passenger Side led screen diye geçen şeyler trend

Bunu 10 yildir, belki daha fazladir Ferrari yapiyordu. Bana ilk gordugumde cok cirkin, cok gereksiz, cok sacma gelmisti, simdi herkes yapmaya baslamis, inanamiyorum. Yani, Ring Taxi olarak kullanilacaksa arac, ancak o zaman anlamli bu zimbirti.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu 10 yildir, belki daha fazladir Ferrari yapiyordu. Bana ilk gordugumde cok cirkin, cok gereksiz, cok sacma gelmisti, simdi herkes yapmaya baslamis, inanamiyorum. Yani, Ring Taxi olarak kullanilacaksa arac, ancak o zaman anlamli bu zimbirti.
    Bunların androidlileri var AliExpress de satılıyor her şeyi oynatıyorsun face Twitter hesabına girebiliyorsun YouTube da bir şeyler izleyebiliyorsun

eminkilic61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mükemmel güzel bir şey, keşke tüm arabalarda yaygınlaşsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı eminkilic61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mükemmel güzel bir şey, keşke tüm arabalarda yaygınlaşsa

AliExpress de var istersen aracının ölçüsünü alıp oraya uygun led ekran panel satılıyor ölçüsüne göre geri uydurması diy kısmı sana ait .. yapanlar var YouTube sa izlemiştim 2000 model golfe yapmıştı adam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler