Abi gerilme sakin birşey demedim konuşuyoruz yazışıyoruz ama yazdıklarına göre fazla elektronik seni yıpratmış sanki öyle anladım
Abi gerilme sakin birşey demedim konuşuyoruz yazışıyoruz ama yazdıklarına göre fazla elektronik seni yıpratmış sanki öyle anladım
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Arabalar oldu Japon kerhanesi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
.Oku çıkan şeylerin modası çabuk geçer.
FF çıktığında araç altı ledler nasıl prim yaptıysa bu led modası da bir süre sonra geçecektir. Hee araplar gösterişi şatafatı sever, onlarda tavana gerçek kristal koy ver coşkuyu diyende vardır illaki ama bana göre kapı içi gözü yormayan led arabalar için max olmalı.
Led işini özellikle alman premiumlar inanılmaz abarttı. 2010'lardan önce ambiyans aydınlatma işini çok kıvamında yapıyorlardı. Vw ve Opel dahil.
Uzun yolda çok aydınlatma ve bolca ekran dikkat dağınıklığı, odak bozukluğu, göz yorgunluğu olarak geri dönüyor.
I mean, look how much is going on here! Does anyone really need a door panel illuminated that much? Look at the glare on the windshield — it’s huge; how will that not be crazy distracting? And that overhead console neon horseshoe — what’s that doing for anyone?
This is noise, a lot of visual noise, a cacophony of light, and very little of it actually providing useful information. Does any of this make it any easier to find a particular control? Where’s the radio volume? The climate controls? The rear defroster?
Plus, look at the main instrument display, one of the “five screens, OLED displays, and 3D displays” — it’s still pretending to be old-school analogue gauges, and not actually taking advantage of the information design possibilities afforded by a matrix OLED screen.
Other companies are doing much more interesting things with their instrument displays as opposed to just making more, brighter ones, so maybe wake up, Mercedes.
I remember when the idea of minimizing visual light distractions for night driving was a feature on some cars — remember Saab’s Night Panel mode?
Kaynak/Reference: Does Anyone Want This Lightshow Mercedes-Benz Is Showing Off?
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Ben bunu birazda tozu halının altına süpürme gibi görüyorum artık en premium prestij markalar bile üst seviye malzeme fazla kullanmıyor ağaç kaplamalar orjinal hakiki kromaj parçalar hakiki alacantra birinci kalite orjinal deriler artık bu tür şeyleri led ekranlar şerit ledler le bence kamufle etmeye çalışıyorlar bazı firmalar şahsi fikrim ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
2022 rolls royce Phantom gece sürüşü içi .. 30 milyonluk araç ne kadar içi sade be güzel .. şimdi rolls royce gibi en üst seviye firma şerit ledler ekranlar koymayı bilmezmiydi ..
Kapı içi, bardaklık ve ayak haricinde benim de gözümü inanılmaz yoruyor aynı fikirdeyim. Konudan bağımsız ben de bir anımı anlatayım. 2009 da kuzeni üniversiteye kaydına İstanbul'a gittik. Eniştenin ae101 corollası var pandizotta 4 tane pioneer kayık hoparlör 😎
Neyse işler bitti eniştenin Bayrampaşa taraflarında bir arkadaşı varmış onu görmeye gittik arabayı da otoparka bıraktık. İsimiz bitti boluya kadar kritik yapıldı sohbet muhabbet filan boludan sonra teyp açıldı ama arkadan ses gelmiyor. Herhalde sigortası filan atmıştır diye düşünerek mersine geldik. Valizleri indirirken gördük ki adam pandizottaki hoparlörlerin hepsini almış, anlamayalım diye de kapaklarını yerinde bırakmış 😅
Zaten led şerit işi bitiyor yeni trend passenger Side led screen diye geçen şeyler trend
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)