Yav bizi zamanında ATV diye arıyorlardı. Şu garip bi adam vardı, salak salak bi tartışma programı vardı, milleti gazlayıp gazlayıp tartıştırıyodu, ismini hatırlayamadım. Bir de işin kötüsü program gece, tam yatıyoruz, bunlar başlıyor, bir de manyak gibi de arayanı var. Yanlış deyip kapatıyorsun, diğeri arıyor, telefonu açık bırakıp veya fişini çekip falan yatıyorduk.
Ancak işin diğer aptallığı, çevirdikleri numara ATV'nin numarası değil, atıyorum numaranın sonu 67 ise mal oğlu mallar 76 çevirip bizi arıyor
Bir gece tam yattık, yine çaldı telefon, ah dedim unuttuk fişi çekmeyi. Gidip babam açtı, söv falan diyorum ben de, düzgün çevir gerizekalı falan deyip kapatıyordum artık ben çünkü
Açtı, karşıdaki daha dinlemeden zaten konuşmaya başladı, işte şu haklı da, bu doğru söylüyor da bilmemne de... Babam da durakladı, beyefendi o sizin görüşünüz falan diye konuşmaya başladı, baya bi uyuz etti karşısındakini, sonra da yanlış numara lan dedi kapattı ahahah, baya bi gülmüştük
Sonra nasıl olduysa bi daha aramadılar, kesildi bi anda. Sanıyorum programın numaraları değişti ya da program bitti