bu haberi sabah okudum kameralar birde çekmiş kask kafayla beraber ilerdeçok kotu oldum
yazık çok yazık bilinçsiz bi minibus surucusu yüzünden![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
motorsiklet tehlikeli.... hiç sevmem
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
berbat bir ölüm şekli.. allah düşmanıma bile böyle ölüm vermesin..
motorsiklet tabi tehlikeli ama dier kullandiklariz araçlarda herzmn riskli.Bugun havayai gordugumde keşke motor olsada arabayi deil motor kullansak demiştm.trafikte bilinciz insanlarin motoru bi ulaşim araci olarak gormemesi yol vermemesi umursamamasi motoru cok daha fazla tehlikeli hale getirio maalesf.
çok kötü bişi yakaskın içinde kalmış resmen kafası, Allah rahmet eylesin..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Gerçekten çok korkunç Allah rahmet eylesin..büyük motorun bir avantajıda trafikte daha rahat fark edilmesi küçük cc motorlara hiç saygı yok büyüklere de yok ama en azından daha çok yer kaplıyor..çok üzücü çokİnsanı motordan soğutuyor resmen..
Çok korkunç bir durum Allah rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin...
Allah rahmet eylesin ama Dikkatli kullanıldıktan sonra hiçbir araç tehlikeli deildir karşı taraftan gelmiş olabilir ama dikkatli davranırsan karşı tarafın yaratacagı tehlikeyide sezersin bende sürekli motora biniyorum ama kuryelerde çok sakat motor kullanıolar ...
Haberlerde çocuğun kafasının fotoğraflarını yayınlamışlar. Ailesi nasıl üzülmüştür şimdi fotoları görünce... Ne gerek var yayınlıyorsunuz detaylı fotoları, haberi yazın yeter..
kim ne derse desin 2 teker herzaman daha riskli... iki araba aynı kazayı yapmış olsa hiç birşey olmazdı büyük ihtimalle içindekilere ama şans tabi.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Allah rahmet eylesin.
İstanbulda en çok dikkatimi çeken olay motosikler sürücüleri omuştur.
İnternette de istanbuldaki motosiklet kullanıcılarının bir sürü videos var trafikle resmen dalga geçiyorlar.Tabi onların çoğu kurye ve mecburen hızlı olmaları gerekiyoki oda başka bi sorun.
bu motosiklet konusunda istanbula güzel bir düzenleme şart.motosiklet şeridi gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)