User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: F30 değişikliği düşüncesi

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Algını kırmaya geldim

Eskiden böyle bir durum vardı evet, ama son bir kaç yıldır BMW'nin reliability skorları farklı kaynaklarda da olsa hep yüksek sıralarda.

Mesela ben f20de kronik szl arızası ve çok yoğun yağmurda sol arka paspas terlemesi (vapor barrier) sorunu dışında hiç bir şey yaşamadım.

f30, kullanıcı kitlesine ve ülkemizde dayatılan n13'e rağmen bence iyi dayanıyor
    Bro, yukaridaki "cok acayip sorunlar" sanki senin basindan gecmedi hos, sendeki Beemer sevdasi baska boyutta, o yuzden seninle bu tartismaya girmem. F30 ozelinde de, hatirlarsin, yillar once benim bir tanidigimda vardi bir 320d, satilik. Oyle bir arac denk gelmedikce sahsen F30'a niyetlenmem bile. Ha, gunun birinde bir BMW sahibi olmak isterim, orasi ayri. Cok uzun yillardir da niyetim var, zaten en iyi sen biliyorsun.
    öyle işte.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bro, yukaridaki "cok acayip sorunlar" sanki senin basindan gecmedi hos, sendeki Beemer sevdasi baska boyutta, o yuzden seninle bu tartismaya girmem. F30 ozelinde de, hatirlarsin, yillar once benim bir tanidigimda vardi bir 320d, satilik. Oyle bir arac denk gelmedikce sahsen F30'a niyetlenmem bile. Ha, gunun birinde bir BMW sahibi olmak isterim, orasi ayri. Cok uzun yillardir da niyetim var, zaten en iyi sen biliyorsun.
    Ben o sorunları e46da yaşadım olum; benim mallığım gidip adam gibi 3000 cc almış olsam sorun olmazdı

Zaten son bir kaç senedir kısmı o yüzden yazdım, yoksa marka fanatikliğinden değil

Konunun başında da yazdım, sana da hep söylüyorum zaten n13, b38 vs uğraşılmaz dizel al kafan rahat etsin diye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler