Benzinli full modelini Kasım ayında aldık eşime, 4-5 bin km civarı bir tecrübemiz var. Sorusu olana yardımcı olabilirim.
Şu ana kadar hiç bir sorun veya problem ile karşılaşmadık. Konfor anlamında oldukça tatmin edici ve tam bir f/p araç olarak görmekteyim.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
2gün kiraladım komple kuzeymarmara ve türevi yolalr kullandım 130 140 üstü cvt sagolsun devri sona dayayıp hızlandıgı için bagırıyor baya.
Sessiz arac degil arkadan sürekli rüzgar sesi alıyor onun dısında sehir icinde hibrit sagolsun yakmıyor .hosuma gitti araç aslında ama edermi etmezmi bilmiyorum kiralık için gayet güzeldi![]()
1881 - 193∞
ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ
1,5m civarına hibrit tek seçenek tonale
Romeo <3 Giulietta
MG HS ve Toyota Corolla Cross'a alternatif olarak Suzuki S-Cross'ta bakılabilir.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yok yok kafan karışmasın
hibridlerde 3 tip var
mild hibrid
standart hibrid
plug-in hibrid
mild hibrid olanlarda pil çok küçük , sadece dur kalk ve ilk hızlanmada motora destek vermesi için var , emisyonu bir miktar düşürüyor , fişi veya şarjı yok , motor kendi şarj ediyor akü gibi
standart hibridlerde pil daha büyük , sakin yavaş gidişlerde motor devreden çıkabiliyor , elektrikli gidebilecek menzil var , tüketim ve emisyonu ciddi katkısı var , fişi veya şarjı yok , motor kendi şarj ediyor akü gibi
plug-in hibridlerde pil standart hibridlerden çok daha büyük , elektrikli menzili daha uzun , fişi var , pilleri kendin de şarj edebiliyorsun çünkü motor giderken pilleri doldurmaya yetmeyebiliyor![]()
Tesla Model Y Sr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)