Abim ben senelerdir uğraşıyorum bu hastalıkla ve maalesef illa bir tarafım tıkalıdır.
Sebebini bazı doktorlar hafif eğrilik deseler de genel tanılar olarak Alerji hastalığı olarak nitelendiriyorlar.
Doktorun dediği burun içinde şişen şeyler Polipler bunlarda bir çok şeye sebep oluyor, biraz detaya girecek olursak;
**Burun polipleri, burun içinden geçen havanın akışını engeller. Bunun sonucunda da burun tıkanıklığı meydana gelir. Nazal polipler oluştuktan sonra kendiliğinden geçmez. Eşlik eden başka bir hastalık olup olmamasına bağlı olarak burun akıntısı, koku almada zorluk, baş ağrısı, horlama, uyku apnesi, boğaz hassasiyeti gibi rahatsızlıklara neden olabilir. Genizden aşağıya akan akıntılar da astım krizlerini tetikleyebilir.**
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Bir kaç aydır sabah uyandığımda boğazlarım acıyor gün boyu neredeyse yutkunurken zorlanıyorum. Farenjit diye doktora gidip ilaç yazdırdım ama geçmedi. Var mı güncel olarak bu sıkıntıda olan![]()
Bugün m a l u m havalar ısınıp nemlendi Datça dahil. Bugün oksurugum çoğaldı. Gugillayinca astım olabilir miyim i düşünmeye başladım. Araba kliması da öksürük yapıyor gerçi kiralık araç olduğundan havalandırma yolları nasıl bilmiyorum. İstanbul'a dönünce bi randevu daha almak gerekecek gibi
Bende de 1-2 günlük nefes darlığı oluyor sonra geçiyor, bu duruma bende anlam veremedim.
Ben bu konuyla ilgili detaylı bir doktora gidecem.
Gögüs hastalıklarına gittim bir şey yok dedi ciğerler temiz dedi.
Kardiyolojiye çık birde onlar baksın dedi, haftaya bakalım oraya gideceğim ne çıkacak göreceğiz..
Güncel ne durumdayız arkadaşlar ?
Bende burun tıkanıklığı ve nefes darlığı var.
Sizlerde de bu durum var mı acaba ?
yıllık izinden döndükten sonra evde çok fazla durmadığımdan (evden çalışmak yerine ofiste çalışmak) sanki sorun yaşamadım gibi. ilerleyen günlerde belli olur.
Güncel diyelim, 2 gündür burun akıntısı hapşırık başladı, ilaçlar fazla fayda etmiyor. Sizlerde durum nasıldır?
benim de bugün başladı. ama boğazımda da sıkıntı var. alerji değil de klima yine problem çıkardı sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)