Dymista burun spreyi.Yıllardır çektiğim çileme derman oldu.
Dymista ile beraber ilk 1 hafta duact kullanmıştım. Fixdual ve desmontta iyidir.
Ancak dymistayı kesinlikle kullanın.Sabah akşam 1 er fıs.Çok büyük etki göreceksiz.
Dymista burun spreyi.Yıllardır çektiğim çileme derman oldu.
Dymista ile beraber ilk 1 hafta duact kullanmıştım. Fixdual ve desmontta iyidir.
Ancak dymistayı kesinlikle kullanın.Sabah akşam 1 er fıs.Çok büyük etki göreceksiz.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Bende tum yıl boyu muzdarip olanlardanım malesef. 2 veya 3 gunde 1 Broncherest kullanıyorum. Piyasadaki tum ilaçları kullandım bana en uyanı bu oldu. Bazen donemsel gunluk peak yaptıgı zamanlar oluyor o anları Duact ile cozuyorum. Benimde aşı ıle ılgılı bır bılgım yok. Herkese Allah sifa versin.
hayatımızın sonuna kadar geçmeyecek bişey dedi bana doktor bunla yaşayıp bunla ölecekmişizsabah akşam fıslamaya devam
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Konkav ve deviasyon operasyonu olmam gerektiği söylendi doktor tarafından, alerjik rinit diye gittim test yapıldı, sonuçlar normal çıktı, dha sonra KBB bu şekilde yorumladı + sigara bırakma / azaltma tavsiyesi verdi.
Konkav ve deviasyon ile ilgili 45 dk süreceği ve kesme dikiş olmayacağı söylendi ne kadar doğru bilemiyrum, kıkırdağı nasıl düzeltecek ? burun etlerini nasıl kesecek bilemiyorum. Detay alsak iyi olur valla operasyon ile ilgili
dogrudur bende yıllar önce oldum egrilik düzeltiliyo tabi bizim zamanınımızda murçla çekiçle yapılıyodu bu işler![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Çok teşekkür ederim herkesin verdiği bilgiler çok değerli.
Burnum genelde tıkalı değil akıyor. Tıkalı olmasa da kullanmam gerekir mi ? Yani içerisini kurutur mu acaba ?
Az önce Zytrec içtim bakalım nasıl etki gösterecek.
Dün gece Duackt içtim,Evvelsi gün Bitexen bugün Zytrec bakalım hangisi daha etkili olacak..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
O ilacı hiç duymamıştım. Dün gece Duackt içtim bu sabah Zytrec bakalım nasıl bir etki yapacak.
Aşı olayını bir araştırın derim 10 yıl götürüyormuş..
Abi ciddi anlamda berbat bir şey ya.
Hayat kalitesi berbat hale geliyor.
Şu an iş yerindeyim. Elimde mendille fok fok durumdayım..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
bende yıllardır bu illetten muzdaripim bu güne kadar bununla ilgili hiç bir ilaç kullanmadım bununla yaşamaya alıştım
geçen sene motor aldım yazın full motorla gezdim
motorla gezdiğim sürelerde hiç tekrarlamadı kışa doğru havalar soğuyunca motor kullanmayı bıraktım yine başladı çok ilginç anlam veremiyorum havalar ısınsında motora bineyim diye can atıyorum valla
Ecza dolabının olmazsa olmazları Apranax - Nurofen - Zytrec .
Selamlar, 13 yaşımda kedi tüyünden bayıldığımda ve suratım 2x şiştiğinde bu işin normal bir alerji olmadığını anlayıp İzmir Ekol hastanesine gitmiştik, doktor iki seçenek sundu ya belli aralıklarla kanını alırız yurtdışına gönderir tam olarak neye alerjin olduğunu çözer ve aşı tedavisine başlarız ya da her ne sende alerji yapıyorsa üstüne giderek çözebiliriz (o zaman için herhangi bir ilaç tedavisi yoktu şu an var mı bilmiyorum) demişti. Tabi ki yaşımdan dolayı ikinci seçeneği tercih etmiştik. Kısaca anlatacak olursam, ömrüm boyunca kronik bahar alerjisi ile yaşadım, ileri seviyede duyarlılığım vardı ki 14 yaşımda motosiklet sürmeye başlayınca bunu çok daha fazla hissettim, fakat doktorun tavsiyesiyle (adını hatırlayamıyorum) sevemediğim kedi köpeklere dokunmaya başladım bayılana kadar hapşursam da ısrarla tüylü hayvanları sevmeye devam ettim, bahar aylarında bolca piknik vs. gibi aktivitelere katıldım yaşım ilerledikçe inanılmaz derecede hafifledi bu sanrılarım, tabii yaşım küçükken bunları yaptığım için belki de oluşması muhtemel çok büyük bir engeli aşmış oldum. Bu süreçte kullandığım tek bir ilaç oldu o da Rupafin (aynı doktor yazmıştı). Uyku ve ciltte kuruluk yapıyor ama hala alerjinin çok azdığı nadir zamanlarda hemen bir tane atıyorum oldukça dindiriyor.
Yaş durumu burada çok önemli olsa da veya yeni tedaviler çıkmış olsa da, bunu bilemiyorum, yine de en doğru yollardan biri bu alerjinin hafif hafif üstüne gitmek sanırım tamamen kesinlikle geçmiyor hala bahar aylarında sorunlar yaşıyorum veya tüylü hayvanları sevdiğimde asla yüzüme dokunmadan elimi yıkamam gerekiyor ama eskisi gibi rutin günlük yaşamımı etkileyecek kadar önüme engel olmuyor bu alerji.
Simply the best.
01.05.1994Ayrton Senna
Türlü türlü alerjiye sahip olan biri olarak kesinlikle gerekli tetkikleri yaptırmadan aksiyon almayın, ilaç kullanmayın derim
Alerji testi çok kolay artık, zaten çoğu insanda en az 1-2 tane alerji türü var ancak ya farkında değiller, ya da umursamıyorlar.
"Kaşınıyorum ama bişey olmaz devam, alerjim var ama yesem de sıkıntı olmuyor" diye devam ederseniz benim gibi alerjik astıma çevirirsiniz, "keşke yapmamış olsaydım" dersiniz.
Umursamadığınız zaman etkiler x2 x3 olarak ilerler, ilk seferde sadece kaşıntı ve yanma hissi olur belki, sonraları sindirim problemleri, hırıltıyla nefes, bulantılar, aklınıza gelecek her iğrenç şey oluyor. Aman dikkat derim.
Valla ben 2 senedir buruna tuzlu ılık su çekiyorum ama burundan ağıza kadar gelecek şekilde. Ayrı ayrı sağ sol çektikten sonra 2 gün idare ediyor sonra tekrar yapıyorum. Bu yöntemi annem söylemişti ne alaka diye tepki verdim ama bende işe yarıyor. Denemesi bedava bence bir deneyin derim.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu yasima kadar hic etkilenmemistim ama bu yil mart girer girmez mafetti. Ama on gundur rahatim birsey kullanmiyorum. Sizde de boyle ara oluyormu![]()
Volvo 760 Turbo
Benim de her sabah kalktığımda olurdu. İllet bir durum. Avil hap içiyordum. Sersemletiyor biraz. Bilmiyorum etkisi var mı ama nazal yıkama aparatı aldım. İçinde solüsyonu ile birlikte geliyor. Alerji olmayan durumlarda kullandım. Bayağı bayağı sinüsleri temizledi. Bir de peçeteyle burnumu silerken fazla detaya giriyormuşum.Onu da yapmıyorum. Şu anda gayet güzel. 1 yıl kadar zaman geçti 1-2 defa oldu veya olmadı. Nazal yıkama öneririm. Başta biraz zor geliyor ama 5 dakika sürüyor. Kaybettireceği birşey yok.
![]()
Ben Ankarada yaşarken böyle bir sorunum yoktu
33 yaşında İzmir’de alerji ile tanıştım
Hanım İzmirli onda zaten vardı, oğlan İzmirde doğdu şu an 15 aylık, onda da başladı.
Doktor bu sıcak havalar normal değil dedi, sadece bu hafta gelen bilmem kaçıncı kişisiniz, ayrıca benim de 13 aylık bebeğim sizinki gibi, ailecek fısfıssız yaşayamıyoruz dedi adam.
15 donum agaclik arazi icinde yasiyorum, nisan mayis gibi disarida 1 saat siyah tshirtle otursam ustum sapsari toz oluyor
Cerebros hap ve relvar nefesle cekilen astim ilaci kullaniyorum
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)