İzmir,rüzgar,motosiklet bitiriyo resmen beni.
15 dönüm arazi, herçeşit ağaç ve çiçek içinde iş yapmaya çalışırıyorum, cabası
İzmir,rüzgar,motosiklet bitiriyo resmen beni.
15 dönüm arazi, herçeşit ağaç ve çiçek içinde iş yapmaya çalışırıyorum, cabası
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
An itibariyle alerji başlamış durumda, ilaçlarla durdurmaya çalışıyorum dur bakalım ne olacak..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Güncel olarak kimler ne durumda arkadaşlar ?
Bu alerji illetine çözüm bulabilen var mı ? Alerji merkezlerine gidip test iğne gibi şeyler yaptıran oldu mu ?
2 haftadır ağzım burnum bir değişik,burnum full tıkalı,başladı yine kabarma günlerim ,napıcaz böyle aw
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Şuan iyi durumdayım ilaçları değiştirdim doktoru değiştirdim şükür baya gelişme var, isteyenlere detayları yazabilirim..
Dostlar ben 4 yil evvel ameliyat oldum. Alerjik polip oluşumları vardi burnumda. Son 1 yildir tekrar cikmaya başladı polipler ve 2 ay evvel iyice rahatsız etti. Doktora gittim ve Predont, Levmont ve Flixonaseden olusan uclu bir ilac verdi. Predont yan etkileri asiri fazla olan müthiş kuvvetli bir hap. Zaten bir kisiye 1 yılda maksimum 1 ay kullandiriyorlarmis. 2 hafta kullandım bunlari ve burnum fena rahatladı. 2 haftadan sonra sadece levmont ve flixonase ile devam ediyorum. Su an gayet iyiyim. Son 6 aydır koku almiyordum, yeniden koku almaya başladım ilac tedavisine basladigimdan beri. Alerjik rinitte ameliyat maalesef cozum degil, bunu bilerek ameliyat olun. Sadece su var, 40li yaslardan sonra alerjinin etkileri azalıyormuş insan bünyesinde buyuk ölçüde.
Ben de birkaç sene önce nazal polip ameliyatı oldum. Ameliyattan sonraki ilk 1 sene çok rahat geçse de sonraki senelerde alerji kaynaklı burun tıkanıklıkları ve tat-koku kayıpları yeniden başladı. Düzenli olarak Desmont hap ile Dalman Aqua nazal sprey kullanıyorum fakat bu ikilinin alerji etkilerini tamamen bitirdiğini söyleyemem. Sadece yaşam konforunu birkaç tık yukarı çekiyor, hepsi bu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)