User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: 3D Printer Tavsiyesi

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel olsun.
    Yaklaşık 10 gün önce bir kaç arkadaşımında tavsiyesi ile creality k1c aldım. Fakat deneme filamenti bittikten sonra tekrar hyperpla ile basmak istediğimde filamenti itememeye başladı. Problem filament olabilir diye onu söküp pla-wood'a geçtim. Bu arada 2-3 kez kılavuz ile nozzle'ı temizledim. Ne yazık ki çözüm olmadı. Tekrar tıkandı. Aldığım arkadaşlara yazdım. Muhtemelen pla'ya b*k atacaklar ama nozzle sıkıntılı bana göre. 10 günlük makinede'de böyle birşey olması canımı sıktı işin açıkçası. Neyse bi şekilde start verdik en azından
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Creality ile başladıysanız bir eliniz makina üstünde olması gerekecek. Ama hayırlı olsun. Wood ve simli filamentlerde tıkanma yaşanması çok olası. Genelde bu filamanetler için 0.6 nozzle öneriliyor. Bu arada PLA basarken ön yada üst kapağı aralayın yada açık bırakın. Heat creep denilen olaya maruz kalabilirsiniz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Creality ile başladıysanız bir eliniz makina üstünde olması gerekecek. Ama hayırlı olsun. Wood ve simli filamentlerde tıkanma yaşanması çok olası. Genelde bu filamanetler için 0.6 nozzle öneriliyor. Bu arada PLA basarken ön yada üst kapağı aralayın yada açık bırakın. Heat creep denilen olaya maruz kalabilirsiniz.
    Hyperpla ile de aynısını yaptı. Dün gece slicer programı değiştirip hanı için bir saksı basmayı denedim. Şuan sanki saç baş yoldurmamış gibi hyperpla ile cayır cayır basıyor, ara ara kameradan takip ediyorum bir problem gözükmüyor. Dediğin gibi ben direk üst kapağı söktüm abi bi süre böyle devam edicem. 0.4 mm sertleştirilmiş çelik nozzle sipariş vermiştim, bi de 0.6 vereyim o zaman.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler