User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: Renkli Kemer Artık Ağır Kusur Sayılıyor.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altı çürük beli kırık arabaları sorunsuz geçiren etiket ile kendini güvende hisseden kurumsal soyguncumuz!
    Ben katılmıyorum, bugüne kadarki tecrübelerimde hep arabamın bildiğim/bilmediğim birçok sorununu onlar gösterdi de yaptırıp tekrar geçtim.

Çok kötü durumdaki arabada uygun fiyatlı ekspertiz gözüyle bakıyorum muayene işine

Bir çingene Transit'imiz vardı dediğiniz gibi çürük çarık, adamlar hepsini işaretlediler gösterdiler ben de kaynakçıya verdim yaptı geçti. Benzer şekilde bakımda dikkat edilmemiş olup muayenede tespit ettikleri bizim W211'in arka fren hortumlarındaki çatlaklar vardı, helal olsun lan didim

Geçiren illa ki vardır insan faktörü işin için olduğu sürece bilerek/bilmeyerek olur ama genel itibarıyla sistem hepimizin yararına çalışıyor.

Abuk subuk saçmalıklar yaşamadım ben veya unuttum gitti hatırlamıyorum.

Şu far ayarı muhabbetine uyuzum bir tek, orada far ayarı yapma hizmeti de verseler asıl toplum yararı o zaman olacak, ayarlanamayan far muayeneden kalacak falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben katılmıyorum, bugüne kadarki tecrübelerimde hep arabamın bildiğim/bilmediğim birçok sorununu onlar gösterdi de yaptırıp tekrar geçtim.

Çok kötü durumdaki arabada uygun fiyatlı ekspertiz gözüyle bakıyorum muayene işine

Bir çingene Transit'imiz vardı dediğiniz gibi çürük çarık, adamlar hepsini işaretlediler gösterdiler ben de kaynakçıya verdim yaptı geçti. Benzer şekilde bakımda dikkat edilmemiş olup muayenede tespit ettikleri bizim W211'in arka fren hortumlarındaki çatlaklar vardı, helal olsun lan didim

Geçiren illa ki vardır insan faktörü işin için olduğu sürece bilerek/bilmeyerek olur ama genel itibarıyla sistem hepimizin yararına çalışıyor.

Abuk subuk saçmalıklar yaşamadım ben veya unuttum gitti hatırlamıyorum.

Şu far ayarı muhabbetine uyuzum bir tek, orada far ayarı yapma hizmeti de verseler asıl toplum yararı o zaman olacak, ayarlanamayan far muayeneden kalacak falan
    Size güzelleri denk gelmiş demek ki ne güzel, neresiyse orası merak ettim, benim tecrübelerim ve gözlemlerim daha acı oldu maalesef

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler