yeni çıkan motorlarda 124.9 cc olarak çıkar artık rahat olur bizim içinde![]()
yeni çıkan motorlarda 124.9 cc olarak çıkar artık rahat olur bizim içinde![]()
Eyvallahaslında japondan şaşmazdım ama honda servisi bile tvs ye bakıyor ve kullanan arkadaşlar fiyat performans ürünü diyince dayanamayıp gidip aldım. Honda activa alıp restore edip binecektim taki bu karşıma çıkınca bide activaya kasa olarak benziyor yan kaportalar ve ön çamurluk sac. O sebeple vede fiyatının motoru olduğu için aldım ve bugün 500 bakımına gittim. Bu kilometreye kadar bi sıkıntı yaşamadım. Sürüş olarak sele çok rahat boyum 178 ve manevrası iyi eco ve power modu var ama gaz açışınıza göre sert kullanınca değişiyor yoksa 55 km ye kadar ecoda gidiyor. Plaka ve ruhsat dahil 37800 e geldi. Bu paralara çinli gösterişli 50cc leri veriyorlar hatta daha pahalı olanları var. 125 lik benim hoşuma gitmedi birde start stop ile ilgili sıkıntı yaşıyanlar olmuş. Yani honda dio alan arkadaşım buna bindi ve ilk söylediği motorun sesinin hondadan daha honda gibi çalıştığı
![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Çıkan haberden dolayı mı, zaten mi öyle bilmiyorum ama motosiklet piyasası da araba piyasası gibi olmuş; sıfır km Honda Pcx soruyorum sene sonuna kadar yok Yamaha Nmax soruyorum sene sonuna kadar yok. İlan fiyatlarından bahsetmeye gerek bile yok Allah sonumuzu hayır etsin![]()
Bence iyi oldu
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yasa yürürlüğe girdi mi?
İçişleri Bakanlığından:
KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1- 18/7/1997 tarihli ve 23053 mükerrer sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan
Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 85 inci maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
“B sınıfı sürücü belgesi ile;
a) Deneyim bakımından en az 2 yıllık B sınıfı geçerli sürücü belgesine sahip olmak,
b) Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları ile Muayenelerine Dair
Yönetmelikte iki tekerlekli araçları kullanacaklar için aranan sağlık şartlarını taşımak,
c) Başvuru tarihinden itibaren geriye doğru beş yıl içinde 2918 sayılı Kanuna istinaden
daha önce sürücü belgesi geçici veya daimi olarak geri alınmamış olmak,
koşullarıyla Millî Eğitim Bakanlığı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde bu fıkrada belirtilen şartları taşıyanlar için belirlenen direksiyon eğitimi dersinin tamamlanarak uygulama sınavında başarılı olunması ve buna dair Millî Eğitim Bakanlığınca düzenlenen A1 sınıfı sertifikanın sürücü belgesi sistem kayıtlarına işlenmesi halinde her türlü ticari
faaliyette kullanılan motosikletler hariç olmak üzere ülkemiz sınırları içerisinde A1 sınıfı sürücü
belgesi ile kullanılabilen motosikletler de sürülebilir. Bu duruma ilişkin olarak sürücü belgesi
sistem kayıtlarına gerekli kod eklenir, ayrıca sürücü belgesi üzerine kod yazılmaz. Ancak söz
konusu kişiler istemeleri halinde 2 yıl içerisinde sertifikalarını sürücü belgesine işletebilirler.
Sistem kayıtlarında bu koda sahip olan kişinin bu fıkrada sayılan şartlardan herhangi birini
kaybetmesi ya da 2918 sayılı Kanuna istinaden sürücü belgesinin geçici veya daimî olarak geri
alınması halinde başka bir işleme gerek kalmaksızın bu yetkisi trafik kolluğu veya sürücü belgesi vermeye yetkili birimlerce iptal edilir.”
MADDE 2- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 3- Bu Yönetmelik hükümlerini İçişleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği
ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanları birlikte yürütür.
50ccler çöp oldu desenizehondanın motorları kara borsa olur, yine bayilerde motor bulunmaz
bir avantajı yok, ehliyet almak daha mantıklı
group b ___
Dogru anlamisim. Sadece harç ücreti kalkmış. Zaten para tutan kurs ücreti degil mi? Kursa yazılıp, sınava giren gider normal ehliyetini alır.
dirifitçilerede güzel haberler var![]()
![]()
![]()
https://www.sozcu.com.tr/siyasetteki...racagiz-p21873
médiocrité partout
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)