User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Çelik ahşap prefabrik evler

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafif çelik ev aslında çokta kullanışlı olmuyormuş özellikle dublekslerde. 2 3 gün önce yapan bi firmadan ağır çelik fiyatı aldım 18bin dediler metrekareye hafif ise 15bintl. 160m3 dubleks için 80m3 temelede 130 140k civarı tutar dediler. Hafif çelikle ilgili çok olumsuz yorum var hem kullanıcılardan hemde objektif olan üretici firmalardan. Youtubedan bir üreticinin videosuna denk gelmiştim bulursam atarım. Hafif ve ağır çelik farkı diye.
    ağır çelik için görüştüğünüz firmayı öğrenebilir miyim acaba? Ben özok firmasıyla görüştüm, mutfak tamamen hariç ve ıslak zemin (karo, laminant vs) malzeme hariç işçilik dahil fiyatı neredeyse 16bin/m² bir kaba fiyat çıktı. tek kat 120m² için. Tek kat düşünmek bizim açımızdan mantıklı kıldı belki de bilemedim.
    Olumsuz yorumları da merak ettim, ben de tam tersi kullanıcılardan hep olumlu yorumlar aldım. İncelediğim örnek evler de açıkçası benim açımda olumlu idi. Bildiklerinizi duymak isterim açıkçası.

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafif çelik ev aslında çokta kullanışlı olmuyormuş özellikle dublekslerde. 2 3 gün önce yapan bi firmadan ağır çelik fiyatı aldım 18bin dediler metrekareye hafif ise 15bintl. 160m3 dubleks için 80m3 temelede 130 140k civarı tutar dediler. Hafif çelikle ilgili çok olumsuz yorum var hem kullanıcılardan hemde objektif olan üretici firmalardan. Youtubedan bir üreticinin videosuna denk gelmiştim bulursam atarım. Hafif ve ağır çelik farkı diye.

Ağır çelik için fiyat aldığınız firmayı öğrenebilir miyim acaba? Geçtiğimiz hafta sonu özok firması ile görüştüm, Mutfak hiç dahil değil, yer ve duvar kaplama malzemeleri bana ait, işçilikleri onlara ait ve temel betonu bana ait olacak şekilde 16bin TL/m² kaba fiyat aldım. Biz tek kat 120m² olarak düşünüyoruz, o yüzden bize hafif çelik mantıklı geldi ama fiyat olarak ağır çelikle kafa kafaya geliyorsa rijitlik anlamında bana daha mantıklı geldi.

Olumsuz yorumları da ayrıca merak ettim, ben de kullanıcılardan hep olumlu yorumlar aldım, incelediğim örnek evler de keza benim açımdan olumlu idi. Bildiklerinizi duymak isterim açıkçası.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=XnGvDAFo37E

Şu kanalı takip ediyordum, bayağı bilgi veriyor. Belki birinin işine yarar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler