Twitter da 28 eylülde ek mtv iptali ile ilgili görüşme mi değerlendirme mi onun gibi bir şey okudum ama ne derece gerçeği yansıtır bilemiyorum. ( Bugün ödedim )![]()
Twitter da 28 eylülde ek mtv iptali ile ilgili görüşme mi değerlendirme mi onun gibi bir şey okudum ama ne derece gerçeği yansıtır bilemiyorum. ( Bugün ödedim )![]()
www.honda-tech.com
Mustafa Kemal ATATÜRK
28ini bekleyin.
bu ülkede vergisini zamanında ödeyen herkes ilerde torba yasası ile cezalandırılır.
arkadaşım 6 yıl muayane yaptırmadı çıkacak cezaları hesaplarken , seçim öncesi hepsini sildiler...
olan zamanında ödeyen örnek vatandaşa oluyor...
médiocrité partout
Dün tam olmasa da şöyle bir şeyler okudum göz ucuyla, hadi lan dedim...
Diyor ki 7 Eylül'e kadar dava açmadıysanız, AYM iptal etse de sen dava açmadığın için ödesen bile iptal olmaz iade edilmezmiş.
Koca bir "hadi lan" diyorum. Ülkeye bak, ne adaleti adalet, ne yaşamı yaşam. Böyle şansın............
25.09.2023 Pazartesi günü aracımı muayene yaptırdım. Sadece ek MTV nin ilk taksitini ödedim. Yakın zamanda muayene yaptıracak arkadaşların bilgisine.
Valla bende arabayı satılığa çıkardım diye mecburen hepsini ödedim geçen ay.
Arabayı alanda yok arayanda yokKeşke ödemeseydim
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Tahsilat %20 de kalmış diye bir haber okudum bir yerde.
Anayasa mahkemesi iptal eder mi acaba ? Ederse ödeyenler geri alır mı ? (alır da bir sürü uğraş)
Bakalım ne olacak.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
olmaz ya hadi oldu diyelim
iptal olursa iade yapmazlar , vergi dairelerine veya bankalara ek yük bindirmezler bunun için
fazla ödeme olarak içeride bekletirler (faizsiz bekletirler tabii ki)
sonraki normal mtv ödeme zamanında da içeride bekleyen rakamı düşerler öyle tahsilat yaparlar![]()
Tesla Model Y Sr
olması bi nebze kabul edilebilir ama yine de çok iyimser bi yaklaşımcovid zamanı ödenen / ödenmeyen cezalarda yaşanan durum gibi olacağını düşünüyorum. ödeyen ödediği ile kalacaktır tahminimce
Ben iptal edileceğini düşünmüyorum o zaman niye böyle bir şey çıkarttın niye iptal ediyorsun diye sorar insanlar bunu hükümete oy veren insanlar da sorar kendi içlerinde bence.. parası önemli değil hükümete şahsi fikrim güven azalır ne yaptığını sanki bilemeden yapıyormuş izlenimi bence oluşur .. ödeyen de çok kişi var bence bu sefer iptal olsa o taraftan mağduriyet oluşucak ödiyenlerin parası ne olucak oda sıkıntı ..
pandemi olayı farklı bu vergi borcu o amme alacağı idi yanlışım yoksa ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)