Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Eskimeyen tasarım , E39
Just a moment...
E39 güzel bir pazarlıkla alınabilir gibi..
Just a moment...
MSPORT
2001 focus ST
Kondisyon olarak iyi duruyor
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Fa5 kasa civic biraz daha sade olsaydı güzel olurdu
Just a moment...
İlanı görünce elimdeki telefonu yere düşürdüm. gerçek olamayacak kadar güzel
Mazda
RX-7 FD
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Pardon yanlış link kopyalamışım
Just a moment...
34 te 587 plakalı bi araba vardı acaba omu
Toyota Avensis 2.0 Liftback
Just a moment...
Benim çocukluğumdan beri babamın düsturu her aldığı araçta "Hatasız, Boyasız, Tramersiz" üçlüsünün sağlanması üzerineydi. Haliyle bana da geçti bu alışkanlık. Piyasa arabası harici hiçbir arabayı yıllarca kapı önüne koymamaya yemin etmişgillerdendik diyebilirimÖrnek olarak, Honda alınacaksa sadece Beyaz Elegance otomatik olması gerekiyordu veya Astra F kasa alınacaksa sadece Beyaz GLS olması gerekiyordu gibi gibi..
Bu alışkanlığı zor da olsa kırmayı ben başardım. 2 hafta evvel '95 model tek kapı otomatik 1.6 Ecotec Astra F aldım. Hollanda'dan ilk sahibi Sivas'a getirmiş evrakları vs. tamamen duruyor. Her gören bu araba GSi mı diye soruyor ben de hayır ecotec diyip şaşırtmaktan haz alıyorum![]()
Geçenlerde de sarı sitede gezerken bu ilan önüme düştü. İlan fotoğraflarını ilk gördüğümde bizim memleketteki ikinci el araçların % 70-80'inin kilometresinin yalan olduğunu bir kez daha idrak ettim. Araba 463 binde ama içi-dışı mıh gibi duruyor. İlk sahibinin kullanmasının da muhakkak etkisi vardır ama o da bir yere kadar.. Liftback olmasa muhakkak düşünecektim ama liftback olması benim gibi yeni bir maceracıyı fazlaca düşündürdü. Eve de yakın aslında bir gidip bakmakta zarar görmüyorum ama olası bir olumsuz senaryo için sahibindene "Avensis Liftback Bagaj" diye yazdım mesela ve çıkma parçasının 20 bin TL gibi bir fiyattan ilanda olduğunu gördüm. Yine de ilk sahibinden, motoru rektefiyeli ve bu dirilikte bir araç makul bir fiyat olursa bence her zaman düşünülebilir..
Şu an 5 kullanıcı var. (1 üye ve 4 konuk)