dizelde yüksek kmden çekinirim, ama enjektör, turbo vs masrafları hesaplayıp iskonto alırsan neden olmasın.
Printable View
İşte bilmeden yazmaya devam ediyorsun işte... Ve hala bana değil foruma ayıp olmasın filan diyorsun. Aile sahibi insanım, kimsenin ekmeğini çalıpta para kazanmıyorum. Detaylara girmeyeceğim ama, araç pahalıysa satılmaz bende zarar ederim olur biter. Konu tartışmaya dönsün istemiyorum. Sende, bu örneği okuyan herkeste hayatlarını bilmediği kimseye beddua etmesin yeter
Bir üst mesaja cevap olarak bilgi yazdım. Ortada sadece fikir belirtme olsa cevap bile yazmazdım, bırak düzenlemeyi... Ama konunun içerisinde bedduaya varan bir durum olunca düzenleme olarak kalmasını uygun gördüm. Kimse tanımadığı insanlar, detaylarına vakıf olmadığı konular hakkında başkasına kötü olabilecek bir söz söylemesin diye düzenleme olarak bıraktım.
Konu benim yönetici olmam değil, konu benim dahil olduğum bir mesajın herkese örnek olup kötü söz söylenmemesi adına dikkat edilmesi...
Benim yerimde başkası olsa konuyu tartışmaya çevirirdi. Ben gülerek bir uyarı uyarı yaptım sadece
Otomatik D sedan dan sonra benzeri araçlara sardım :)
bmw 3 (bu C sedan sanıyorum)
Just a moment...
300c renk süper,
Just a moment...
c5 fiyat performans, 700 den geldi rakam,
Just a moment...
Forumda konusu var, çok şık güzel bir araç.
Just a moment...
passat cc , kasa çok güzel. içi az daha güncel olsaydı keşke.
Just a moment...
mazda 6
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0832114/detay/
İnsignia, cosmo flexride.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3233713/detay/
Bu hafta sonu bir insignia alıcaz arkadaşa. Bakayım dönüşte kullanım keyfi tatmin ederse gelecekte bir dane de ben alabilirim.
Şunu da eklemeyi unuttum, fantastik favori. Bunu da deneyimlemem lazım 2-3 sene içinde.
Muhtemelen pişmanlık olacak ama olsun.
rcz manuel
Just a moment...
Merhaba,
ne zamandir konuya yazmiyordum, seyh saide sokiym. vatan haini bolucudur. hakkini bulmustur.
hadi gorusuruz.
520d f10
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
ve halen parama uygun araç bulamayan ben :D
2007 Renault Laguna 2.0 DCI SW
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5977441/detay/
2016 Jaguar XE 2.0D - 1.280' den favoriye almıştım, talep çok oldu sanırım 1.475' lere kadar çıkıp buralara düştü :)
Just a moment...
2008 Nissan Pathfinder 2.5 TDI
Just a moment...
fordlar bunlar olması lazım
Just a moment...
Net bilmemekle birlikte bana Land motoru var gibi geliyo. Vites kolu vs benziyor ama :)
Şimdi baktım da 204DTD kodlu Land Rover motoru varmış. Aynı motor Discovery Sport' lar var. Onlarda bir tık uygun gibi, tutulmuyor mu acaba bu arabalar.
Örnek; 2016 Land Rover Discovery Sport
Just a moment...
Just a moment...
Jaguar x type, km iyiymiş :)
Just a moment...
şuan c5 de öyle memnunum öyle memnunum anlatamam :) keşke şartlar daha önceden oluşsaydı da erkenden sahip olsaydım.
Manuel araba ile zaman kaybetmişiz. Bu cmt bi aksilik olmazsa adana ya uçuyoruz arkadaşa insignia alıp geleceğiz. 136 lık 1.6 full olanı. Bir uzun yol deneyimleyeyim bakalım ne hissettirecek. Belki ileride alırız. Üst kasası ile 100 km bir tecrübem oldu fena değildi o mesela.
Çok güzel gerçekten. Ama 5 sene önceki gözü karalığım yok. Yaş yükseldikçe risk alma gücüm düşüyor sanırım.
Şunun için RS den vazgeçebilirim gibi geliyor :)
407 coupe 2.7 otomatik.
Just a moment...
Bunun fiyatı aşırı iyi, buralardan birine yarar belki.
Just a moment...
cc lere de takıldım, güzel araba (düğün arabamdı )
Just a moment...
e60, biz alalım diyene kadar muhtemelen temizi kalmayacak.
Just a moment...