Range Rover 4.4 v8
Just a moment...
Printable View
Range Rover 4.4 v8
Just a moment...
ne gerek var bi kapı kilidi bozulsa gece rüyalarına girer. zibil gibi e36 e46 var al 2jz mi koycan ls mi koycan kafana göre takıl. cressida gibi projeler yurtdışı için uygun diye düşünüyorum. plaka falan yok soy komple koy motoru bas köküne kadar vur kır parçala kasayı al motoru başka bir kupaya koy onu da parçala diye düşünüyorum. ben mesela arabayı her gün kullanıyorum. bir sabah çalışmasa bütün işler altüst olur
Şuan sanayide stok araba yürütmek bile maddi olrak ciddi külfet oluştururken böyle projeler falan bana hayal geliyor.
Yani konu artık parayla da çözülemeyecek boyutlarda, yaşadığım yerde psa dan anlayan koşturan kapısında her daim 5 10 tane gti olan bir adama gittim.
Beklentim şuydu, yağ bakımı + külbütör kapak conta değişimi + enjektör sökülecek pul oring değişecek + emme manifoldu contaları değişecek temizlik yapılacaktı.
Arabayı 3 gün bekletti elinde iş varmış, biz sanki ödemeyi patatesle yapacağız. Neyse 4. gün gittim aldım her yer yine yağ, dedim bu nedir. Ya abi işte enjektörleri yapamadık iş çoktu, külbütör değiştirdik yağ bakımı yaptık.
İçime sinmedi bi kontrol edeyim dedim, külbütörün 1 cıvatası 1 cm boşluk vardı sıktım, kalan cıvataların yarısı da olması gereken tork değerinden aşağıda sıkılmıştı.
Video attım ya kusura bakma falan fişman, dedim yaptığın işin ücretini atayım yok abi arabanı alcam ben enjektör yapıcaz o zaman atarsın. 3 aydır arayacak hala :D
Neyse şimdi başka usta buldum enjektör pul keçe oring vs aldık hepsini. Kafamdaki hesap şuydu 3k bu pul keçe için ödedik, hadi 5k da işçilik versek 2 de extra çıksa 10k ya bu işi çözüyorum diye düşünürken.
Usta bi video attı enjektör sökülmüyor, bu yüzden şuan kapak açtık, conta + 1 adet enjektör + triger + devirdaim değiştiriyoruz. Bana maliyetei muhtemelen 40k + olacak.
Yok yere çalışan arabaya sırf satacağım diye bakım yapayım dedim ve başıma gelen hadise bu. Dolayısıyla std araç bile yürütme maliyetleri buradayken böyle proje işleri çok masraflı olabilir.
ha bütçe sınırı yoksa yazdıklarımın dikkate alınacak bir tarafı yok elbette :)
lincancabur jant,
Just a moment...
e90,
Just a moment...
c4 vts jant,
Just a moment...
c4x,
Just a moment...
astra L GS donanım
Just a moment...
ben 525i bakıma götürüyorum hop 10k. Değişenler yağ filtresi yağ polen filtreleri, kutu içi filtre temizliği, diğer tarafları kontrol ediyorlar hadi yallah.
S 350 L
Just a moment...
range rover 4.4 sdv8
cahilliğime verin ben bu vogue ile autobiography arasındaki farkı çözemedim bana hepsi aynı geliyor
bilen biri aydınlatırsa süper olur
Just a moment...
Yanlış hatırlamıyor isem autobiography en dolusu oluyor. Vogue bir alt paket olması lazım.
evet autobiography en dolusu olarak geçiyor içi çift renk olarak geliyor galiba onun dışında nerden ayırt edebilceğimizi bilmiyorum