Ford'da oluyorsa, Reno'da da oluyordur diye düşünüyorum
Focusun hpfp için 1 aydan fazla beklemiştim
Printable View
1.8 civic fn kasa. 54 bin km.
Rakama yorum yok ama çok abartı gibi de gelmedi.
Just a moment...
2012 VW Polo GTI
Just a moment...
Temiz.
Piril piril 206 otomatik var dusunurseniz
Just a moment...
Leon tdi dsg.Büyük ekran yok ama yine de fiyatına göre iyi araba.Bu paraya 13-14 modeli var nerdeyse.
Just a moment...
Cupra Formentor VZ 2.0 TSI
edit: VZ demiş normal 2,0 TSİ ile aynı parayı yazmış neredeyse. VZ olsa 4 5 milyon olur du diye tahmin ediyorum TR'de :D
VZ zaten 2.0 TSI.
VZ5 olan var 2.5 TFSI onla karıştırdınız heralde.
Güzel fiyat cidden, stok fiyatına.
Yalnız VZ nin şuan listesi 2730, 2650 ye kadar fiyat alanlar vardı, ayın ikinci yarısı 2600 ve altı zorlanır gibi.
Hemen hemen tüm tsilarda var bu. Kullanım kılavuzlarında da not olarak yazar. GTİ'ye özgü değil. Anca motor yapılanlarda azalıyor o kadar. CAV yakıyor CTH yakmıyor diye bir durum da yok. Kimse kendini kandırmasın, ikisi de yakıyor. Biri daha az yakıyor en nihayetinde tecrübelere göre ufak da olsa güncellenmiş bir motor.
1992 Subaru Legacy Turbo
Just a moment...
2008 E93 2.0i
Just a moment...
Forumda biri zamanında VW Almanya'ya e-mail atmış, şöyle bir cevap gelmiş; direkt çeviriyorum;
Motor yağı çok çeşitli amaçlara hizmet etmeli. Tüm kayma hareketi yapan parçaların ve yatakların yağlanmasının ötesinde, termik olarak yüksek stresli bu alanlardan ısıyı da uzaklaştırmalıdır. Böylece yüksek basınç ve ısıda çalışan yağın, kat edilen mesafe arttıkça hem kalitesi hem de seviyesi düşer.
Kullanıcı kılavuzunda bu durum yeni motorların yağ tüketiminin 1000KM'de 1Lt'ye kadar çıkabileceği şeklinde belirtilmiştir.
Segmanların yağlanması için, ince bir yağ katmanı silindir duvarlarında kalarak "feda edilir". Bu yağ, yakıtla birlikte yanıp, yağ karteri içinde kaybolur. Her silindirde minimum miktarda yağ kullanılır, fakat kat edilen mesafeler arttıkça bu tüketim litrelere kadar çıkabilir.
Yağlanmanın ve iç parçaların soğutulmasının verimliliğini arttırmak için, bütün içten yanmalı motorlar biraz yağ kullanır. Yağ tüketimi motordan motora ve motorun sağlığına göre değişir.
Motorlar rodajda daha fazla yağ yakma eğilimi gösterirler. Yağ tüketimi düzene girdiğinde ve normal şartlar altında, yağ tüketimi kullanılan yağın kalitesi ve viskozitesine göre de değişir. Aynı zamanda motor devrine, hava sıcaklığına, yol kalitesine, yoğunlaşan su veya yakıt kalıntısının neden olduğu yağ seyreltme miktarına ve yağın oksidasyonuna da bağlıdır.
Zamanla aşınan ve değişim vakti gelen motor parçaları, motorun yağ tüketimini arttırabilir.
Tercihen her yakıt deposunu doldurduğunuzda ve her zaman uzun bir yolculuktan önce motor yağını kontrol edin. Yağ tüketiminin doğru ölçümü büyük özen gerektirir ve biraz zaman alabilir.
R8 / Çetinsaya'nın makine
Just a moment...
Honda Civic 1.6 Sport
Just a moment...
Just a moment...
Toyota Camry 3.0 V6 - Eridim bu arabaya çok iyimiş :)
İki eski arkadaş yıllar sonra karşılaşmış. Hal hatır sorduktan sonra biri diğerine, “Senin cin gibi bir kızın vardı, ne oldu, okudu mu, şimdi ne yapıyor?” demiş.
Adam hemen anlatmaya başlamış; “Yok” demiş, “Okumadı ama, bir şirkette küçük bir işe girdi. Şefi hemen değerini kavradı, maaşını artırdı. Sonra patronunun da gözüne girmeyi başardı, öyle ki patron onu kendi bölümüne aldı; çalışmasından o kadar memnun kaldı ki, maaşını daha da artırdı, hatta araba aldı. Sonra patronunun bir arkadaşı, başka bir şirket sahibi, benim kızı kendi firmasına transfer etti, daha yüksek maaşla üstelik. Ev de aldı. Sonra daha fazla yorulsun istemedi, artık işleri evden yürütüyor benim kız.”
Sonra dönüp aynı soruyu o diğerine sormuş: “Eee, senin kızın ne yapıyor?”
Adamcağız da şaşkınlık içinde, “Benim kızım da kötü yola düştü, ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum” diye cevap vermiş.
Şöyle bir kaç Saab bırakayım,
2006 Saab 9-3 2.8 T
Just a moment...
2001 Saab 9-3 2.0 TS
Just a moment...
1993 Saab 9000 CSE - Parasına göre çok güzel.
Just a moment...
Bildiğim kadarıyla Türkiye'deki en temiz zenki'lerden birisi
RB25 Swap s14
Just a moment...
Hahahahahha saçmalığın daniskası.
Motor zaten 3.6 lt yağ alıyor, 3600 km de yağın komple bitmesi bunlara göre normal o zaman. tamam performanslı motorda buharlaşma fazla olur sekmandan kaçan fazla olur bir miktar eksiltir fln fişman bir yere kadar kabul edilir ama bunların dediği @cabrioleter in yazdığından farklı değil.
bknz.