aracın fotoğraflarının çekildiği yerde güzelmiş ortaköyün yada bebeğin sırtlarına benziyo
Printable View
Fiyat saçma yüksek.
Herkes RR çok sorunlu vs diyor ama ben aldım, aldığım gibi ağır bakıma soktum. 200.000 deydi aldığımda. O kadar güzel araba ki. Bu paraya efsane araba. 3.0 SDV6 motor, ZF 8 ileri şanzıman.
Conti TS870 kışlıklarla kar performansı şaka gibi. Resmen karda kalmak istedik kalamadık. Konfor, malzeme kalitesi, imaj, sürüş keyfi ve donanım harika.
İyi ki almışım. Yakında detaylı konusunu açacağım.
sahibindende "sandık motor dünyası" diye bir hesap var.
bunu alırsan o adamıda takip et :)
lazım olacaktır.
çok garip bir araba , benim kuzende vardı sıfır aldı zamanında araba 120binde falan.
ulan dedik herhalde tek motor kırmayan range sport budur helal malmış vs derken 1 hafta sonra kırıldı :D
Hangi motor sorunlu hangisi sorunsuz birisi aydınlatsın bizi :)
Abi sorunlu model diyorlar evet ama arkadaşım kullandı 1 sene kadar günlük bi sorun yaşamadı sattı e46 m3 cabrio aldı 34 lov plaka olan onda daha çok sorun yaşadı :D Valla bütçem olsa bu kasadan almak istiyorum ama temizleri gereksiz pahalı. Arka koltukları bana rahat gelmemişti bi nedense 2011ne binmiştim ama ön koltuklar bayağı rahattı.
benim bildiğim kadarı ile en sorunsuzlar 3.6 tvd8ler ama sonuçta o da bir RR :)
aslında araba sorunsuz , bilen adam için..
bu arabaların contaları bizim iklim koşullarına uygun değil.
cabuk eriyor ve millet anlamıyor binmeye devam ediyorum.
Bu arada çok güzel gerçekten benim hala en beğendiğim range bu kasa.
şu kmlerde tam kırılma km'leri :)
Bunu alıcaksın , götürceksin bilen bir rovercıya.
güzel bir işçilik ödeyekcesin , tüm contaları , tüm o-ringleri modlu olanlarla ile değiştiriceksin.
sonra hayatının sonuna kadar biniceksin..