BMW piyasasını benden çok daha iyi bilenler yıllarını vermiş kişiler varken konuşmak olmaz ama "içlerinde gerçekten düzgün olanları tenzih ederek" en rezil satıcı kitlesine sahip araç grubu diyebilirim. Yineliyorum gerçekten aracına evlat gözüyle bakan hem forumda hem dışarıda pek çok kişi var ama iş 2014 ve öncesi BMW'lere gelince durum fazlasıyla değişiyor.
2014 yılında makyajsız E90 arayışımız varken İstanbul'da bir araca denk geldik. Vatandaşı aradık her şey iyi hoş, yağ bakımını sorduğumuzda "BMW'ler zaten yağ yakar onun için değişim yapmıyorum ben ekleyip devam ediyorum zaten yenileniyor" dediğinde arayışımı sonlandırıp tekrar Japona dönmüştüm :D Km oynamalarını vs. zaten hiç bahsetmiyorum bile bizim memlekette her türlü karaktersizliğin bir yolunu buluyorlar..
Bu araç için ilk gönderimde de yazdığım gibi boşun boşu bile olsa ilk araç olarak BMW için yanıp tutuşan, bütçesi el vermeyip BMW olsun ne olursa olsun diyenler için biçilmiş kaftandı. Ek olarak bugün 630 bin liraya vtec satıyorlar, aynı model bandında otomatik polo alamıyorsunuz :D Zaten opsiyonlanmış alıcısına şimdiden hayırlı olsun..