Açıldı sahibinden...
Printable View
Açıldı sahibinden...
bilbakalımkimden.com :D
2000 Tofaş Doğan SLX i.e. - Bunların kıçı mı düşüyor?
Just a moment...
2023 Chery Omoda 5
Just a moment...
2022 Porsche 911 GT3
Just a moment...
dkjpbzq.png Önü de düşüyor olabilir, bilemedim. Tasarımı böyle değildir diye tahmin ediyorum....
Bu durum IT nin hatası mı, Hukuk Departmanı hatası mı?
F/P olarak mantıklı geldi 2011 520d f10
Just a moment...
Hic 170 bin gibi durmuyor. Pislik icinde ve yorgun.
#1249 yerine bu daha mantıklı gibi Just a moment...
koraaaaaaaaaay @XoR
Just a moment...
Daha öncede paylaşıldı abi haberim var satılık Wagon Mafia :D
Yurtdışı iş görüşmelerim hala devam etmekte. Buna istinaden Türkiye'de mecbur kalmadıkça toplu iğne bile almıyorum :D
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. İnşallah ilkbahara :slomo:
Gideceğim şehre göre araç boyutları değişebilir tabi :D Arteon çok gördüm Prag'da baya hoşuma gitti.
https://cdn.otopark.com/2020/06/4351...2dfba726b7.jpg
yolun açık olsun
umarım planladığından da daha iyi senaryolar gerçekleşir
he bi de şu da var ;
taaaa evropalara gidecen
ala ala sw arteon mu alacan?
:D:D:D:D:D
Sponsor olacaksan M3 düşünebilirim :D
BMW M3 Station wagon in White used in Trois-Ponts for € 170,000.-
yok mu olm şunun arası
:D
ayağımız alışsın
:D
Kızdırdık 1.5milyon oldu
:D :D deniyor
Just a moment... 3.18 İS
Acaba 97 astra f otomatik verip bunu alsam başıma bela alır mıyım? Kendi aracımın mekaniği harika. Ufak tefek masrafları var ama önemsiz.
Motor temizse ve alır almaz standalone beyin yapacaksanız zevkli makineler.Aksi halde senede bir hava akışmetre değiştirirsiniz.Fan termiği ve kalorifer musluğu değiştirmeyi de kendiniz öğrenirseniz sorun yok.Parça sıkıntısı da yaşamazsınız.Bence astra f otomatik ile takas edilebilir.
Bugün biraz klasiklerden gidelim.
Just a moment... Transit orjinal uzun şase ve alman. Etiketçiler
Just a moment... Anadol Akdeniz. Severim bu kasayı. Coupe olursa daha da çok severim. Ufak tefek aksesuarları her zaman kabul eder.
Just a moment... Bu araç bayağıdır satılık. Sadece motor problemi var başka bir arızası yoksa alınıp üzerine swap bile yapılır. Fantazi olsun diye de şöyle bir çalışma yapılabilir. 2.0 litre sierra motoru, şanzımanı ve diferansiyeli ile güzel olur. Zaten mekanik bir alet. :)
2010 BMW 316i Standart
İlle de BMW alayım ama tecrübem yok, satıcılara güvenemiyorum, kilometresi orijinal mi değil mi nasıl anlayacağız karmaşalarından çıkamayanlar için bence biçilmiş kaftan. Bu paralara aynı modelde polo vermiyorlar. Yetkili Borusan bayisinden olması en büyük artısı. Airbagler, şasi vs. sağlamsa bence alınabilir bir araç. Ek olarak plakası da 0316 :D
Just a moment...
Valla güzel fiyat bence km'ye göre. Aynısının beyaz, sunrooflu, dijital klimalı olanını 235.000 km ve 2 değişenlisini haziran ayında galeriye 700'e okuttum uygun rakama. 13.000 tramer vardı
Çok km yapmayan bu haliylede biner, lpg'yede çok uyumlu motoru var bu paraya 2010 bmw biner alıcısı :D
Dertsiz masrafsız bir motor daha önce bi badile atlatmadıysa
https://i.hizliresim.com/jwxkbfp.png
Kim opsiyonladı doğru söyleyin :D