Yıllar önce siyah renkli bir e39 5.40ta vişne çürüğü koltukları görüp aşık olmuştum o günden beri kimseyi kınamıyorum
'08 S320 CDI
Just a moment...
Yıllar önce siyah renkli bir e39 5.40ta vişne çürüğü koltukları görüp aşık olmuştum o günden beri kimseyi kınamıyorum
'08 S320 CDI
Just a moment...
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Yeni konu hayırlı olsun, nice 1000 sayfalara diyelim ve ilk favorimizi salalım![]()
Just a moment...
Opel İnsignia
2.0 cdti 170 hp 4x4
Insignia CT sevenler dernegi gibi oldu@XoR tek degilmissin bak
öyle işte.
Neredeyse hiç sempatim yoktur motorlara, ilgimde yoktur..
-da bu nasıl bir güzel imkanım olsa izlemek için alırdım..
///M 1000RR competition
Just a moment...
İkametim burası ne yapayım![]()
Belediyenin app'i ile yeme içme de indirimimiz bile varHalk plajları da gayet iyi.
Bodrum: Halk Plajları - Bodrum Belediyesi
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
2006 Saab 9-3 2.0T Cabrio - İmkanım olsa alıp uzun yıllar saklarım.
Just a moment...
sedaninda tavanda boya atmasi oluyor, tavan citasinin altinda kalan birlesim yerinden basliyor. Istasyon vagon olanlarda da olabilir, dikkat etmekte fayda var. Hos, alirken yoksa sonradan olmayacaginin da garantisi yok. Opel'in o yillarda boya problemi epey meshurdu, butun urun gaminda bir sekilde boya hatalari cikiyordu. Ama, Insignia ozelinde tasarim, donanim ozellikle ic mekandaki his ve kalite algisi gercekten sinifindan yukarida, buna kimsenin itiraz edebilecegini de dusunmuyorum![]()
öyle işte.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)