İlk işyerimde çalışırken bir yöneticim beni bir Facebook grubuna almıştı. Maşallah hepsi birbirinden hasta :) Bizim yönetici de 205 gti vardı, 306 dimma topluyolardı o zaman. Bu flash da onun arkadaşındaymış şaşırmadım :)
Printable View
Günlük kullanabileceğim bir E30 alıp kalan yillarimi onunla geçirme hayalim var, çok guz l ve emek verilmiş bir araç... Bilenleriniz vardır gerçekten bu fiyatlarami el değiştiriyor bunlar
Just a moment...
E30 318is
Uniq autonun da kullandığı otopark. Yanlış hatırlamıyorsam bir banka ile ortak kullanıyolar. Geçen hafta 2 kere araç almak için gitttiğimde bu araçta banka tarafında duruyodu,fotoğraftaki kadar albenisi var aracın. fiyat konusu... muadilleri bilmiyorum ama ilan açıklamasından sahibi de muhtemelen kullanırım ben bunu diyip özene bezene almış ama fırsat bulamamış.. ( otoparkta yanında rs6 vardı,sebebi bu olabilir)
Çok güzel görünen bir otomobil. İç dizaynı da dışı da son derece keyifli duruyor. Karşısında benzer rakamlara G20 var ve ilginç bir şekilde gövde yapısı, oranları ile bir BMW silüetini çokça andıran bir Alfa Romeo bu. Sahip olmak ve deneyimleyebilmek isterdim...
Honda Prelude 2.2 VTI
Just a moment...
Audi a8 6.0 w12 ilk fiyata sonra km ye bakıp derin düşüncelere dalıyosun
Just a moment...
Keşke bundanım da olsa CB650r.
Just a moment...
2013 BMW 328i Sportline
Just a moment...
Sanat eseri
MB E300 D
Just a moment...
Yapıştırdık mı bi kupon alırız :D
Just a moment...
Peugeot 508.. yorumunuz nedir tecrübe eden oldu mu ?
AYnı motor / şanzımanlı C5 kullanıyorum, güzel aletler. Şanzıman alıştırması yapılırsa hem dururken hem de yol koşullarında insanların rahatsız ediği bulduğu hususlardan kurtularak seyahat ettirir. Genelde yol alıştırmasını yapmaz usta kesimi, haliyle tamamlanmamış bir mcp alıştırması sebebiyle sarsınıtlı geçişler olur. Sonra bu arabaların adı sarsıntılı vs diye ayyuka çıkar.
Az yakar motor parçası ve bakımı ucuzdur. Dp + Remap ile 140 hp civarına gelir mutlu eder. (Ben dp ı kendim taktım o kadar da montajı kolaydır)
508 ler c5 lere göre daha dolu deri + ısıtma + starPSA grubu severiz bakımlıysa, özellikle elektronik aksamı kurcalanmamış bir araç ise mutlu eder.
araç favorimden değil, hey gidi günler demek için paylaşımım, bunun hala durduğuna şaşırdım.
Civic vti
Just a moment...
Bütçeyi çok az daha artırma imkanı varsa aynı kasada 2015-2016-2017 model olarak 1.6 Bluehdi olanlara bakarsanız EAT6 tam otomatik şanzıman ile ve 120hp olan biraz daha güncel motor ile donatılmıştır. Daha güncel bir kombin olarak bu versiyon tercih edilebilir diye düşünüyorum.
dergi kapağı canavarı hilkat garibesi :D
zamanında "oooouuuuvvv ne biçim yapmışlar yaaa" diyip az incelememiştik :D:D:D
19 yıl olmuş :)
TR Tuning 2005 / 6
Bulunmaz hint kumaşı. Hatasız boyasız R56 JCW
Sol ön lip çıkık,jantlarda çizik,ön tamponda çizik gördüm haricinde güzel duruyor.Karbon spoiler bu arabalarda karaborsa zaten.
Just a moment...
Tam olarak nesi bulunmaz hint kuması, kumas koltuk harman yok blackline far yok?
N18 Manuel Jcw (TR'de 2 tane var) ya da boyasiz GP1 olsa falan hadi okey, yoksa gayet de bulunur. Karbon spoileri parayı koyunca bulabiliyosun :)
Tek olayı km ve boyasız olması, otomatik olması da bence eksi jcw'de mesela.
--
Bos gecmeyelim, Z4 2.0 Manuel.
Just a moment...
güzel olanları satılık değil :)
Azda olsa temiz kalmış böyle araçlar hala var. Geçtiğimiz hafta ilk sahibinden,hatasız şimdiye kadar yazılım, filtre dahil yapılmamış. Piste hiç çıkmamaış Gp2 aldım.
Benzer kondisyonda araçlar azda olsa acele etmedikten sonra bulunabiliyor.
2007 Cayman s
Just a moment...
Siz cümlemi farklı yorumlamışsınız. Ben aldığım araçtan bahsettim hepsi bu..
20 yıldır pistlere çıkıyorum. Bu araçlada piste çıkacağım, hemen hemen her aracımlada piste çıktım.
Piste çıkmış araçta alırım, birçok kez aldımda. Son aldığım a45s lansman aracıydı piste birçok kez çıkmış, bende serres,körfez'e çıktım. Garantisi devam ediyor ve 1 yaşındaydı.
12 yaşında bir araçta benden önce oem kalması ve çok el değişmemiş olması önceliğim.
10 yıldır stg 2 kullanılan 10 el değişmiş, bir aracı almayı düşünmem, tercih meselesi..
Siz cümlemi farklı yorumlamışsınız. Ben sizin gibi aldığım araçtan bahsettim hepsi bu..
20 yıldır pistlere çıkıyorum. Bu araçlada piste çıkacağım, hemen hemen her aracımlada piste çıktım.
Piste çıkmış araçta alırım, birçok kez aldımda. Son aldığım a45s lansman aracıydı piste birçok kez çıkmış, bende serres,körfez'e çıktım. Garanti devam ediyor ve 1 yaşındaydı.
12 yaşında bir araçta benden önce oem kalması ve çok el değişmemiş olması önceliğim.
10 yıldır stg 2 kullanılan 20 el değişmiş, bir aracı almayı düşünmem, tercih meselesi..
900e kadar araç bakıyorum. B den ziyade C segment çocukla vs daha iyi oluyor. Favorilerimde bu araçlar, özellikle 308ler hakkında yorum yapabilecek varsa çok memnun olurum. Önerilere ve yorumlara açığım.
Just a moment...
Just a moment...