User Tag List

Sayfa 167/199 İlkİlk ... 67117157165166167168169177 ... SonSon
3777 sonuçtan 3.155 ile 3.173 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrwope Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulunmaz hint kumaşı. Hatasız boyasız R56 JCW
    Sol ön lip çıkık,jantlarda çizik,ön tamponda çizik gördüm haricinde güzel duruyor.Karbon spoiler bu arabalarda karaborsa zaten.

Just a moment...
    Azda olsa temiz kalmış böyle araçlar hala var. Geçtiğimiz hafta ilk sahibinden,hatasız şimdiye kadar yazılım, filtre dahil yapılmamış. Piste hiç çıkmamaış Gp2 aldım.
    Benzer kondisyonda araçlar azda olsa acele etmedikten sonra bulunabiliyor.

2007 Cayman s
    Just a moment...
    inst. kozgaraj

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvancr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azda olsa temiz kalmış böyle araçlar hala var. Geçtiğimiz hafta ilk sahibinden,hatasız şimdiye kadar yazılım, filtre dahil yapılmamış. Piste hiç çıkmamaış Gp2 aldım.
    Benzer kondisyonda araçlar azda olsa acele etmedikten sonra bulunabiliyor.

2007 Cayman s
    Just a moment...
    Yanlış anlamayın, mevcut aracımı piste çıkartmak henüz nasip olmadı fakat sormak isterim; piste çıkan aracın nesi kötü?

Aksine, pist koşullarında kırmadan bozmadan koşabilmiş, bozmuşsa bile eksiği tamamlanmış araç daha tercih edilesi geliyor bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamayın, mevcut aracımı piste çıkartmak henüz nasip olmadı fakat sormak isterim; piste çıkan aracın nesi kötü?

Aksine, pist koşullarında kırmadan bozmadan koşabilmiş, bozmuşsa bile eksiği tamamlanmış araç daha tercih edilesi geliyor bana
    Siz cümlemi farklı yorumlamışsınız. Ben aldığım araçtan bahsettim hepsi bu..
    20 yıldır pistlere çıkıyorum. Bu araçlada piste çıkacağım, hemen hemen her aracımlada piste çıktım.
    Piste çıkmış araçta alırım, birçok kez aldımda. Son aldığım a45s lansman aracıydı piste birçok kez çıkmış, bende serres,körfez'e çıktım. Garantisi devam ediyor ve 1 yaşındaydı.
    12 yaşında bir araçta benden önce oem kalması ve çok el değişmemiş olması önceliğim.
    10 yıldır stg 2 kullanılan 10 el değişmiş, bir aracı almayı düşünmem, tercih meselesi..
    inst. kozgaraj

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Siz cümlemi farklı yorumlamışsınız. Ben sizin gibi aldığım araçtan bahsettim hepsi bu..
    20 yıldır pistlere çıkıyorum. Bu araçlada piste çıkacağım, hemen hemen her aracımlada piste çıktım.
    Piste çıkmış araçta alırım, birçok kez aldımda. Son aldığım a45s lansman aracıydı piste birçok kez çıkmış, bende serres,körfez'e çıktım. Garanti devam ediyor ve 1 yaşındaydı.
    12 yaşında bir araçta benden önce oem kalması ve çok el değişmemiş olması önceliğim.
    10 yıldır stg 2 kullanılan 20 el değişmiş, bir aracı almayı düşünmem, tercih meselesi..
    inst. kozgaraj

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    900e kadar araç bakıyorum. B den ziyade C segment çocukla vs daha iyi oluyor. Favorilerimde bu araçlar, özellikle 308ler hakkında yorum yapabilecek varsa çok memnun olurum. Önerilere ve yorumlara açığım.

Just a moment...

Just a moment...
    BMW E90 320d LCI

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    900e kadar araç bakıyorum. B den ziyade C segment çocukla vs daha iyi oluyor. Favorilerimde bu araçlar, özellikle 308ler hakkında yorum yapabilecek varsa çok memnun olurum. Önerilere ve yorumlara açığım.

Just a moment...

Just a moment...
    Adblue arızası kronik gibi, çoğunda var sanki. Harici bir sıkıntı yok, şanzuman Aisin, kaya gibi. Motor zaten kendisini yıllardır kanıtlamış bir motor. 3 silindirden ziyade dizel tercihi daha mantıklı gibi ( yağlı kayış probleminden ötürü)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adblue arızası kronik gibi, çoğunda var sanki. Harici bir sıkıntı yok, şanzuman Aisin, kaya gibi. Motor zaten kendisini yıllardır kanıtlamış bir motor. 3 silindirden ziyade dizel tercihi daha mantıklı gibi ( yağlı kayış probleminden ötürü)
    Bunlarda puretech gibi yağ içinde çalışan bir kayış yok diye biliyorum, yanlışsam düzeltin lütfen.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı livaneli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlarda puretech gibi yağ içinde çalışan bir kayış yok diye biliyorum, yanlışsam düzeltin lütfen.
    Aynen, dizellerde normal yağsız kayış var diye biliyorum bende. En azından 4 silindir

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Etrafta sıkça gördüklerimizden farklı olması hoşuma gitti açıkcası.. Bu araçlar nasıldır genel anlamda? Sertlik? Yakıt tüketimi? Kroniği var mıdır?

Ford Ranger 2.0 EcoBlue 4x4 Stormtrak

Just a moment...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Just a moment...

Just a moment...
    i30 veya kuzeni ceed un için konusayım 7 sene 125bin km kullandım manuelini. otomatikleri tork konvertorlü anam babam 6 ileri sanzımanı vardır(2014-15'e kadar) esas kaya bu ama bir okadarda fazla yakar yazılım ilacı oluyor yakıt konusunda. onun dışında basına birşey sacma sapan arıza vermez üzmez.
    @Grimlord sevgili hocam bu kodumun adblue arızasını hala yapamadılarmı o yıllardada var hala var
    1881 - 193

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Chrysler Grand Voyager 3.3
    Just a moment...
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi q3 2015

Just a moment...

mercedes gla 180d 2014

Just a moment...

Merhabalar

iki araç arasında kaldık. hangisini önerirsiniz ?

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MGövercin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    audi q3 2015

Just a moment...

mercedes gla 180d 2014

Just a moment...

Merhabalar

q3 ün 2 parça boyalı 100.000 km olanını 1400 e verdim, q3 ün kullanımı gla ya göre daha ferah ve rahat, ikinci el satış hızı önemli ise bence gla daha hızlı satıyor, tercih gla olacaksa benzinli tavsiye ederim.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chrysler Grand Voyager 3.3
    Just a moment...
    Eskiden çok beğendiğim bir araçtı, daha güncel kasasını 1,5 ay kadar kullandım, yüksek hacimli güzel bir motoru vardı söyleyebileceğim tek olumlu tarafı bu

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Etrafta sıkça gördüklerimizden farklı olması hoşuma gitti açıkcası.. Bu araçlar nasıldır genel anlamda? Sertlik? Yakıt tüketimi? Kroniği var mıdır?

Ford Ranger 2.0 EcoBlue 4x4 Stormtrak

Just a moment...

kuzende 4x4 2024 wildtrak var. araçta yok yok. yükseltme kiti ve a/t lastik var ona rağmen konfor ahım şahım olmasa da asla rahatsız edici seviyede değil. 10,5 litrenin altına düşmüyor yazılım da yok daha sanırım belki yazılımla toplar. araç çok dikkat çekiyor, gerçekten çok eğlenceli; b&o var wildtrakta bmw'nin harmanından çok daha başarılı gerçekten gümbür gümbür.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MGövercin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    audi q3 2015

Just a moment...

mercedes gla 180d 2014

Just a moment...

Merhabalar

Just a moment...

böyle birşey düşünürsen aklında olsun...
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i30 veya kuzeni ceed un için konusayım 7 sene 125bin km kullandım manuelini. otomatikleri tork konvertorlü anam babam 6 ileri sanzımanı vardır(2014-15'e kadar) esas kaya bu ama bir okadarda fazla yakar yazılım ilacı oluyor yakıt konusunda. onun dışında basına birşey sacma sapan arıza vermez üzmez.
    @Grimlord sevgili hocam bu kodumun adblue arızasını hala yapamadılarmı o yıllardada var hala var
    Yakıt ne kadar kötü ya, accent blue dizel otomatik bakıyordum tork konvertörlü modellerden, verilerde yazan 7.2/4.7'den çok mu uzak sakin kullansak bile

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıt ne kadar kötü ya, accent blue dizel otomatik bakıyordum tork konvertörlü modellerden, verilerde yazan 7.2/4.7'den çok mu uzak sakin kullansak bile
    1 sene şirket aracı Accent Blue kullandım 136' lık 6.6 yakıyordu istanbul içi. Dikkatli de kullanmıyordum hiç. Gidişi efsane ama, yol tutuş ve fren 0 Otomatik için tek kötü tarafı frene basmadan vites atabiliyorsun, şanzıman vs ben beğeniyordum.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul Sehir içi 7-8 hatta mesafeler kısaysa daha artar. ama dedigim gibi yazılımla kaderi degişiyor baya insani degerler geliyor.facebooktaki grupları biraz kurcalarsan birton yazı serzeniş bulabilirsin.

Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 sene şirket aracı Accent Blue kullandım 136' lık 6.6 yakıyordu istanbul içi. Dikkatli de kullanmıyordum hiç. Gidişi efsane ama, yol tutuş ve fren 0 Otomatik için tek kötü tarafı frene basmadan vites atabiliyorsun, şanzıman vs ben beğeniyordum.
    136lıklar 7 ileri cift kavrama onlar baya normal kalıyor tork konv. göre. benim manuel ceedle ortalamam seninkine benzerdi mesela yazılım oncesi
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler