Takas istemedi :) yap aramızı tt miz olsun. Maşallah arabasına.. Tekerine taş değmesin.
Printable View
İlk defa gördüm station Civic
Just a moment...
Hep araba paylaşacak halimiz yok :D zx-10R
Just a moment...
Ibiza
Just a moment...
Lancer
Just a moment...
1.0 115 hp ibiza 1620 TL web sitesinde.......... 150k TL 0 faiz var.
150 hp ibiza 1850'den aşağı olmaz bence sıfırı.
SEAT | Ibiza 2025 Fiyat Listesi, SEAT Ibiza Model Fiyatlar1 2025
bu ilan sahipleri de liste fiyatından araba satıldığını zannedenleri yemliyorlar. şu an 1.0 ibiza fr'lar 150 bin kredi desteği ile 1390'a veriliyor. o liste fiyatlarının hiçbir hükmü yok özellikle de vag grubunda.
2015 audi tt 239.300 km bu km de bir tt alırsak ortalama başımıza neler gelebilir
Just a moment...
Hayal arabam Matrix far, airmatic , 3.0TDI A6
Just a moment...
2jz cressida
Just a moment...
Hilux
Just a moment...
Tertemiz Evo 8
Just a moment...
En iyi seçenek Polo idi sanki. Neden sattınız ?
AfricaTwin sonrası (satılırsa tabi) ilginç bir değişim olacak.
Vespa Gts 300
Just a moment...
astra bertone 1.8
Just a moment...
Just a moment...
Şu içimdeki E60 sevdasını bastıramıyorum bir türlü. Kime sorsam alma diyor. Herkes öyle deyince daha cazip geliyor :)
Hocam bence iş eski sahiplerinde bitiyor. Avrupa'da düzenli aralıklarla servise giden 500.000km'yi devirmiş e60'lar halen daha yollarda. Ülkemizde de bu kondisyonda araçlar vardır diye umut ediyorum. Geçen ufak bir şey yüzünden sanayiye girmek zorunda kaldım. Kasa fark etmeksizin bmw servisinin önünde yatan araçların hepsi yay kesilmiş, abuk sabuk eklentiler, egzoz uçları vs. takılmış araçlardı. Bir tane normal araba yoktu.
2004 BMW 530d Touring
Just a moment...
Just a moment...
ASTRA 2.2 BERTONE CABRİO
2016 Mercedes-Benz C63S AMG
Just a moment...
Uzun bir süredir ilanda. Bir sorunu yoksa bu fiyata satılmaması çok tuhaf.
M3 ya da M4 gibi popüler bir araba değil, %90 alan son sahibi olacaktır.
KM yapayım desen işler daha da zorlaşır. Çok hasta birinin gelip alması lazım ama o da bu kasayı tercih eder mi soru işareti.
Şu ekonomide 6.5m parayı toprağa gömüyorum diyecek birinin çıkıp alması lazım.
Özel Mesaj ile döndüm teşekkür ederim.
TT, takasta uzlaşamıyoruz.
Just a moment...
s3
Just a moment...
Mini GP 1259. araçmış
Just a moment...
X5
Just a moment...
Mito Qv
Just a moment...
cooper s sc
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1850068/detay/
rcz, içini çok beğendim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6408982/detay/
aynı şekilde 208 allure, gti dan daha dolu araba koltuk ısıtma var enteresan. PSA yine saçmalamış :)
Bunların da iç rengine bayılıyorum, gri en sevdiğim renk zira.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7818748/detay/
GP baya bisey yasamis gibi duruyo muhtemelen uzaktan bile bakmazdim, TM plaka olan da bi donem surekli ilandaydi. O butcelere (tamamen sahsi dusuncem) daha iyi 53'ler var.
Bos gecmeyelim C Coupe
Just a moment...
Ben de GP için yazmaya geldim, geçen sene 80.000km’de oldukça bakımlı bir araç almama rağmen 150.000TL para harcadım, en son köprüden eşimle hoppidi hoppidi sekerek giderken ben bunu kendime niye yapıyorum deyip sattım :)
Parçalarını bulmak çok zor, kronik çok problemi var (airbag, güneşliklerin aynalarının sabit durmaması vs vs)
Satışı da çok aşırı yavaş bir araç, bunları göz önünde bulundurup niyetlenin derim.
Passat B8.5
Just a moment...
Just a moment...
Alfa Romeo Giulia
disk ve egzozlar da olsa mükemmel olacakmış.
Audi TTS
Just a moment...
Just a moment...
Eklentiler çok iyi.