Araba muazzam boş, ekran dahi yok :D 122'lik motor bu 185'lik degil.
Printable View
orta ızgaların üstündeki gözlük kabı gibi görünüyor yer ekran olması lazım :)
ordan çıkıyor
https://i.ibb.co/M9zqNn7/1111.jpg
Ekran olanların teybi oyle degil. 2 tane aldim sattım ordan biliyorum :)
Bununki aşağıdaki ilan gibi.
Just a moment...
fiyatlarına bi şey diyemiyorum malesef
e36 328i piyasaya göre çok orjinal gözüktü gözüme
Just a moment...
oldum olası yr-vleri severim bayağı orjinale benziyor,
yr-v turbo
Just a moment...
içinden geçilmemiş bir focus 1 2.0 s.t
Just a moment...
yr-vyi çok beğendim ama keşki bütçem elverse :)
2007 Ford Focus 2.0 TDCI - Coğrafya arabalar içinde kader sanırım.
Just a moment...
2014 Peugeot 308 SW
Just a moment...
Rize'deki arkadaş diecast yapımıyla tanınıyor olsa gerek. Bazı videolarından izlediğim kadarıyla temiz bir esnafa benziyor. Uydur kaydır toplamacılardan değil.
2014' Vw Transporter
Hakikaten özenerek sipariş edilmiş bir minivan. Bizdekini hemen satacağımı bilsem talip olurdum. Ama fiyatla çok oynuyorlar. Yılbaşında 800 bin liraydı.
ALışverişim olmadı. Ancak sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla dürüst bir esnafa benziyor. Hatta bazı Mercedesler için merak ettiğim konularda, sormuş olduğum tüm sorulara bıkmadan usanmadan en ince detayına kadar cevap veren biri Tayip bey. Aldığı araçları elden mutlaka geçiriyor ve fiyatlarını da buna göre belirliyor tabiki. Trabzon'da da Emre Demir var, o da 2. el Mercedes satıyor. Tayip bey ile arkadaşlar :) Geçen hafta Oğuzhan bey'de (Öksüz) (Mercedes konusunda birçok iş yapıyorlar) E55 almaya Karadeniz'deydi ve 3'lü bir buluşma yapmışlardı hatta.
Rize ve Karadeniz tarafındaki araçlar genelde Gürcistan giriş çıkışlı oluyorlar, eksik olan malzeme donanım gibi şeyleri tamamlamak için, bazen komple arabayı tamamlamak için :)
Rizeli arkadaşın 2 hafta önce face gruplarında biraz sıkıntısı oldu, sattığı arabada söylediğinden daha fazla sorun çıktı, alıcı eski arabasını almak istedi geri vermedi vs vs sonra ne oldu bilmiyorum,
97’ Clio Rsi
Just a moment...
AC Schnitzer 320d F30
Just a moment...
E36 Compact m54
Just a moment...
O paraya m50 turbosunu yaparsın :D
İlk compact sahibi olduğumda bu araç ilandaydı. O zamanlar bu kasa hakkında pek bilgi sahibi değildim ve aradaki fiyat farkı da fazlaydı sanırım. Üzerinden kaç sene geçmiş, hâlâ diri duruyor. Sırf sesi ve yol tutuşu için bile tercih sebebi olur.
2003 e46 325ti compact
Bmw e92 m3 tek eksiği edc onun dışında kombin harika
https://shbd.io/s/fyjDgvzR
Bu e92 lerde torpidonun koltuk renginde gelmesi opsiyonmu yoksa sonradan mı yapılmış
Bu ara 1.6T Astralara bakınıyorum aşırı hoşuma giden fakat fiyatı biraz şişik bi aracı paylaşmak istiyorum sizlerle :)
Just a moment...
Hem hızlı hem dolu hem yakışıklı hemde kompakt :D
Tofaş parasına al koştur
Just a moment...
1- Escort
Just a moment...
https://i.ibb.co/PQpHQ0b/1-escort.jpg
2- Thunderbird
Just a moment...
https://i.ibb.co/rGRsXc6/2-thunder.jpg
3- Thunderbird
Just a moment...
https://i.ibb.co/0h4F3VP/3-thunder.jpg
4- Sierra
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...21653775/detay
https://i.ibb.co/xYFXKs4/4-sierra.jpg
5- Primera
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03225944/detay
https://i.ibb.co/6vXrdHr/5-primera.jpg
6- Lancer
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...22676982/detay
https://i.ibb.co/StL3yT7/6-lancer.jpg
Hepsi fiyattan bağımsız beğendiğim araçlardır. Ama al benzin koy bin yapacaksam tercihim Escort olur. Yükleme yapacaksam da ilk bakışta Sierra ilgi çekici gibi dursa da bir gün her şey yolunda gider ise böyle bir Lancer ile ilerleyen yıllarda şöyle bir yola girmek istiyorum.
https://i.ibb.co/LkgcH2N/1996-mitsub...87-scaled.webp
1- 155 - Superlusso bu listedeki fp favorimdir. Kasası kondüsyonu, kilometresi, döşemeleri...vs. her şey ile tam not alır bu fiyata. Motor kırık olsa bile güzel bir swap, 4 tane OZ Monza Chrome ile dillere destan olurdu. Lpg hariç içim gitti. Maşallah.
Just a moment...
https://i.ibb.co/3pDcY10/Alfa.jpg
2- 626 - Fiyatı kadar yıl sonra belki satılır. Ama koltukların fotosunu görünce elime kadifenin hissi geliyor.
Just a moment...
https://i.ibb.co/F50bGZ2/626.jpg
3- IVGTI - Yaşanmışlıkları muhtemelen kitap olur. Ama bugün başka örneği kalmadı.
Just a moment...
https://i.ibb.co/w7RR2dT/Golf.jpg
4- Uno Turbo - Bunca yıldır hala nasıl her köşe başında replica uno turbo görmüyoruz hayret. Gerçi birisi RWD yaptı bir tane ama ortalıkta yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...79752836/detay
https://i.ibb.co/K5kdDBF/Uno.jpg
5- Clio RS - Bunun fabrikadan 220hp civarı çıkması lazımdı. Düşük tansiyon hastalığına harcanan ilaç masraflarına gerek kalmazdı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...24238064/detay
https://i.ibb.co/SVzTw1M/Clio.jpg
#3273 Primera hatırladığım kadarıyla salgından beri ilanda.
Uno Turbo çok çok çoooook güzel araç, ama o araca 1M vereceksem üstündeki jantların orjinal olmasını kesinlikle isterim... Bir de çamurluk sinyalinin yerinde olmasını :)
O uno turbonun zamanında satıldıgı paraları ah bi konussak :D
Aman hocam ocak söndürür o.Bana gündelik lazım :D