2023 Skoda Fabia Monte Carlo 1.5 TSI
Just a moment...
2023 Skoda Fabia Premium 1.5 TSI
Just a moment...
2023 Skoda Fabia Elite 1.0 TSI
Just a moment...
Sunroof haricinde hiçbir eksiği yok. Elektronik park freni yerine el freni kullanılması benim için artı, tıraş makinesi başlığına benzeyen vites seçicisini ilk çıktığında hiç beğenmemiştim. İyi ki Fabia'da kullanmamışlar. Haricinde, şemsiye detayı hayat kurtarır.i20N yerine hangi aracı alırsın deseler gözüm kapalı Monte Carlo'yu alırım.
Bir önceki nesil Fabia'yı birkaç gün kullanma şansım olmuştu. Hatırladığım kadarıyla 'rahatsız edici' bir oturma pozisyonu vardı, sanki ayakta kullanıyormuşum gibi hissettiriyordu. Belki de doğru sürüş pozisyonunu bulamamış olabilirim, emin değilim. Yeni Fabia'da hala benzer bir durum var mı? Kullananlar bilgilendirirse sevinirim, herkese iyi günler.
Mustafa Kemal ATATÜRK
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
niyetine girebilecegim bir arac degil, o yasta ulkede sayili bulunan yildizli bir aracla ugrasabilecek para kadar vakit ve sabir da lazim, bir de evin 3. 4. arabasi falan olmali. Bunlari bir kenara birakirsak, kendisi en sevdigim C kasasi, hatta belki de en sevdigim Mercedes kasasi bile olabilir, marti kanatliyi saymazsako yuzden AMG olmasi, ve ustune Kleemann olmasi gonlumde ayri bir yerde taht kurdu. Fiyatina bakmadim bile ilani acinca.
öyle işte.
3 yıl açık cezaevinde kalmayı göze alırsan 5 kuruş vermezsin![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Bmw 3.28ci
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
1996 Subaru Impreza GF8 - @XoR
Just a moment...
2006 Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Just a moment...
Doğa sigorta trafik yaptırdım, sınırsız imm yi aksigortadan ekledi sigortacım, niye böyle birşey yaptı bilmiyorum
Sınırsız imm poliçesi 1600 bunu yaptırınca aşağıdakiler zorunluy(muş)
Konut sigortası 690
Ferdi kaza 230
Yani totalde trafik sigortasını da ekleyince 9775 lira oldu
Jantlarla beraber güzel duruyor
106 GTI
Just a moment...
Şu an 8 kullanıcı var. (5 üye ve 3 konuk)