1994 Astra Gsi
Just a moment...
1994 Astra Gsi
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
2024 ocak itibariyle üretimi sonlanıyormuş bana göre elektrikli araba klasmanındaki en tatlı arabaydı
Honda E
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Çok güzel ama bu fiyat edermi emin değilim
Astra 1.6T OPC-line Sport
Just a moment...
çok güzel araba bende hep alırım belki diye hayal ettim ama fiyat çok yüksek. Aynı fiyata daha premium konsept sunan mini alabiliyorsun hemde 2023 model. Hem daha güçlü hem daha uzun mesafeli hem daha dolu hem de daha premium. Yani neden insanlar o paraya o hondayı alsın mantıksız. O yüzden her yerde mini elektrik görürken bir tane bile yolda honda e görmedim ne yazık ki.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Emsal araç ilanlarından baz alınarak yazılan bir rakam, piyasası buyken direkt 300e girmek enayilik gibi geldi, ama ***** çalkalanma 0 araba fırsatları piyasa şişmesi faiz yükselmesi derken acil de para lazım olunca gittikçe fiyatı en dibe kadar çekmek durumunda kaldım 400 den 250 ye inenler var ekonomi desen bitmiş durumda zaten Allah herkesin çarşısına pazar versin herkese hayırlı satışlar olsun.
MSPORT
Volvo V70 2.0T
Just a moment...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Just a moment...
Boyle bi alternatifi daha var bence daha mantıklı![]()
Civic ej2 coupe
Just a moment...
Böyle bi alternatif daha var V70 2.3R ama çok uzun süredir ilanda olması kafa karıştırıcı
Just a moment...
Volvo s60 2.0T5
Just a moment...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)