User Tag List

Sayfa 142/199 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192 ... SonSon
3763 sonuçtan 2.680 ile 2.698 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla hasarsız olsa fiyat çok güzel. fthdrn yazdığı gibi parçalar güzel ama bu araçların bir çoğunun geçmişi bence şaibeli. Mito, Polo, Ibiza çok kovaladım.
    Hasarsız olsa fiyat imkansız Kesinlikle geçmişleri konusunda haklsınız, zaten bunun geçmişini de öğrendim. Kaza çok büyük değil ama araç en az birkaç kez kırılmış, nasıl toplanmıştır ve güvenilir mi bilmiyorum. Şu an almaya niyetli olsam değerlendirirdim, kazaya vs. çok takılmam işime gelir en azından sokakta bırakırken içim acımaz, ama şaside sıkıntı varsa işler değişir tabii ona girmem.

Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cuprada güzel malzemeler var sıfırdan toplamaya kalksan ciddi para tutar.
    tavansız ve hasarlı olduğundan dolayı satarı çok zor olur ticari kaygı gütmeden alıp gazlarım diyene ilaç bence.
    Valla evet öyle, üstündeki parçalar paranın yanında çok uğraş da demek. Tavan olmaması benim özelimde artı, ilandaki gibiyse sıkı pazarlıkla düşünülebilir bence. Kaporta seceresi dökülür de mekaniği bilemem sıkıntı orada işte Bu rakamlara kayıtlı arabalarda hareket oluyor bu arada bir tane var tanıdıkta ama dediğiniz gibi para kazandırmaz

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kocamanadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bol hikayeli ibiza cupra, günlük/keyfi karışık kullanım için daha orijinal olmak şartıyla bunlardan düşünmeli miyim? güvenilir olur mu? eğer bunlar da kumarsa en azından rs ile şansımı denemeyi tercih ederim

Just a moment...
    Sol tekerlekten aldigi darbe ile yolcu ve surucu airbagleri tamirlidir.
    Şuraya kadar iyi gidiyordu aslında, yapılanlar güzel dokunuşlar olmuş.

XP 400, Motor fiyatları ciddi dip yapıyor bu ara. Bu aletinde hastasıyım.

Just a moment...

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuraya kadar iyi gidiyordu aslında, yapılanlar güzel dokunuşlar olmuş.

XP 400, Motor fiyatları ciddi dip yapıyor bu ara. Bu aletinde hastasıyım.

Just a moment...
    bende pulsion var 125 lik. xp 400e geçmek istiyorum aldığımdan beri motoru, yakıt için araba gibi diyorlar. Bide jantlar telli olduğundan akordu bozuluyormuş. 2024 neslini bekliyorum bişeyleri rayına oturmuşlarsa alıp yakıtı kendim deneyimlerim.
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmediğim için soruyorum motorsikletlerin jantları değişmiyor mu?
    IN BOOST WE TRUST

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmediğim için soruyorum motorsikletlerin jantları değişmiyor mu?
    değişir abi fakat Peugeot yeni motor öğrenmiş gibi üretmiş özellikle pulsionu. Takır tukur sesler, isotlarda sağolsun servis ağıda çok profesyonel olduğu için aküyü bile doğru düzgün takamayan servislerden bahsediyorum. Burdan rodaj bakımına kalkıp maslak data motora gittim, referanslı yer olduğu için sağolsun ilgilendilerde. Sözün özü motora güvenmediğim için henüz garanti mevzusu sebebiyle inan lastik patlasa servise giderim yan yatmasın çamura batmasınlar diye.
    TR - B13

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende pulsion var 125 lik. xp 400e geçmek istiyorum aldığımdan beri motoru, yakıt için araba gibi diyorlar. Bide jantlar telli olduğundan akordu bozuluyormuş. 2024 neslini bekliyorum bişeyleri rayına oturmuşlarsa alıp yakıtı kendim deneyimlerim.
    on road kullanıyorum ben motoru %99.9 O yüzden bu tarz bir sorun yaşarım gibi durmuyor. Ama bu akord konusunu okumuştum, çözümsüz bir sorun değil gibi.

Yakıt için 4 lt üzerini göreceğimi sanmıyorum. Arabadaki ayak ayarı gibi motor da da el ayarı var, sürekli her ışıkta yardırcan gibi kalkıyor insanlar o yüzden bence tüketim uçuyor.

Tabi bir de topspeed konusu var, sürekli topspeed tüketimi ciddi arttırıyor. Alet çok güzel gerçekten.

z4 2.0 Manuel / Kırmızı. Rakam direkt 800 e düştü ilk mesajda, aşağı yönlü opsiyonu var belli ki.

Just a moment...

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 Renault Megane 2.0 dCi

Just a moment...

2004 Renault Megane 2 1.9 dCi

Just a moment...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla hasarsız olsa fiyat çok güzel. fthdrn yazdığı gibi parçalar güzel ama bu araçların bir çoğunun geçmişi bence şaibeli. Mito, Polo, Ibiza çok kovaladım. Bu ay bi' Cupra'ya kendi aracımı takas vermek için baktım, sahibiyle muhabbeti uzatınca arabanın ne olduğu ortaya çıktı. Şu anda 65 tane Cupra ilanı var. Yüksekten düşüğe doğru sırala, 30'undan uzak dur, 20'sine şüpheyle yaklaş, geri kalanını çok iyi bir usta/ekspertize götür. *** gibi binmişler arabaları. Canını almışlar satmaya çalışıyorlar. Airbag'e, şasiye takılmam diyorsan hayırlı olsun. <3
    hb Cuprayı almadan önce 10-15 tane cupra baktım inceledim. incelediklerimin hiç birinin dedikleri gibi çıkmaması sonucunda arkadaşımdaki aracı gittim aldım. O da şuan ilanda alınabilecek en düzgün araçlardan biri.
    polo cupra tayfası bi dönem at hırsızı modunda gezmişler araçlarla. Bu tür araba alırken secere çok önemli mümkün mertebede en az el değiştirenini uzun yıllar binilenini almakta fayda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Africatwin kullanıyorum 2 yıl 24+ kmdir, tel jantlar var ama akord sorunu yaşamadım.Muhakkak kullanılan tel ile de bağlı olabilir ancak ne kadar kaldırımdan in çık-arazide özellikle taşa girilirse onla orantılı. Akor düz yolda gidinde bozulacak bir şey değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment...

Alfa Romeo GT, hiç mi eskimezsin be adam..

jojo59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Just a moment...

Alfa Romeo GT, hiç mi eskimezsin be adam..
    Ooyy ooy yahu ����*♂ï¸

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi tanıdığımda var, kaza yaptı, parçalar müthiş pahalı ve tedariği zor, 4 aydan fazla bekledi parçaların yarısını kendisi toplamasına rağmen. çok yaktığı, yaktığı kadar gitmediği de doğru.. 400 lüklerin geneli memnun etmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Binici için, pek bir iddiası olmayan, anasızlık babasızlık ille de parasızlık edition araçlar..

Renault Fluence 2015 1.5 dCi EDC 148.500 Km 610.000 TL>> Renault'un araçlarının piyasasının hızlı olmasını her daim sevmişimdir. Yetkili bayiden olması, tek değişen ve kaputla tavanın temiz olması bence aracı iyi bir seçenek yapıyor..
    Just a moment...

Opel Astra G 2006 1.6 Classic Twinport 227.000 Km 419.000 TL >> 2001 yılında babam dedeme sıfır CD paketini almıştı. Çocuk aklımla bile kapıların kapanmasındaki tokluğu hala hatırlıyorum. O zamanlar sıfır veya emsali olduğu için kronikleri çok göstermese de satıcının yetkili bayi olması ve aracın fiyatı bence makul.. Bir dip not yazayım kısaca, satıcı bayi Urfa araç plakası Diyarbakır (eksper raporuna göre). Özellikle alt takımın sıkıntılı olma ihtimali çok yüksek asker aracı vs. değilse.. İyi bir ustaya yine de göstermek lazım.
    Just a moment...

Renault Scenic 2004 1.6 Dynamique 230.000 Km 395.000 TL >> 1-2 mesajımda belirtmiştim, bir alt kasanın 2003 model dolu paketini kullanıyorum diye. Benim kasa bu kasaya göre daha az kroniksiz. Bunlarda dijital gösterge vs. gidiyor, tavan sunroof gibi değil de cam tavan olarak imal edildiği için su alma daha çok oluyor vs vs.. Rengi için diyecek bir şey zaten yok anneannem Ahıska Türkçesiyle "tırık" rengi derdi bu rengi gördüğünde Yine de kaput-tavan-bagaj temiz olması, yetkili bayiden satılması bence avantajlı bir konuma getiriyor aracı..
    Just a moment...

Hyundai Getz 2009 1.4 DOHC Otomatik 84.820 Km 469.500 TL >> Bu Getzleri ve Jazzları bu hale getiren yeni araç öğrenenlerin ilgisi ve al-satçılık yapan fırsatçılar hepimizin malumu Kara düzen tork konvertör 4 ileri otomatiği var, D'ye takılı 80'le giderken R'ye takmazsan kolay kolay ölmez sağlamlıkta. Lpg olması ve düşük kilometresi de bir diğer artısı. Ben bu bayiden daha evvel ikinci el bir araç almıştım, ekspertiz yaptırmadan ilana koymuyorlar zaten ama ikinci elin başındaki kişi pek pazarlığa açık biri değil.. Kaputtan kaynaklı şasi, airbag tarzı bir falsosu yoksa bence hiç düşünmeden alınır..
    Just a moment...

Hyundai Matrix 2006 1.5 CRDi 160.000 Km 350.000 TL >> Seneler önce, ilk gençliğimde diyeyim, babadan öğrendiğimiz "araba hatasız boyasız olacak, Japon veya türevleri olacak, piyasası olacak" telkinleriyle "bu arabaları insanlar hangi akla hizmet alıyor ne saçma şeyler ya" diye düşünür dururdum. Eniştemin rahmetli babasının vardı, ilk sahipleriydi. Sonra sonra evlenip çoluk çocuğa karışmasak da ailenin içindeki dinamikler ve ihtiyaçlar değişince MPV sınıfının aslında neden bu kadar sevildiğini anlamış oldum. Eşya taşımak istesen geniş, yaşlı ebeveynler için inip binmesi çok rahat vs vs.. diye uzar gider liste. Bu araca gelecek olursak ilk sahibinden ve makul bir kilometrede olması güzel ama sağ podyede işlem var.. Dün öylesine bir mesaj attım, 330 olur dediler ama fotoğraflardan ve ekspertiz tarihinden gördüğüm kadarıyla uzunca bir süredir araç satılmıyor. Cash para ile giden istediği fiyata alır diye düşünüyorum..
    Just a moment...

Fiat Albea 2004 1.3 Multijet 266.000 Km 285.000 TL >> Memlekette kilometresi asla yükselmeyen, 200-300k bandına sıkışmış bir diğer model Korsancıların ve hanımı çalışmayan 3 çocuklu memur babaların gözdesiydi bir dönem. Yetkili bayiden olmasaydı asla buraya eklemezdim ama fiyatı düzgün bir broadwaye eşdeğer. Hem dizel hem değişensiz hem de parçası ucuz..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4134587/detay/

Renault Megane II 1.6 Dynamique 2004 155.000 Km 480.000 TL >> Öncelikle şunu belirtmekte fayda var, kaportasında kaput harici temizlik boyası olması sebebiyle bence "40.000 TL" yüksek yazılmış bir fiyatı var. Burada paylaşmamın sebebi aracın benim oturduğum sokakta olması ve aracı ilanlarda görmeden önce yakınına çektiğimde içimden "vay arkadaş sanki sene 2004, Mais'e gelmişiz Megane II almaya" diye içimden geçirmemdir. Kaportadaki boya gerçekten "temizlik" boyasıysa aracın içi-dışı gerçekten bayi emsali. Fiyatta iyi bir pazarlık şart, tavanlı tekno paketli fiyatı istemiş sahibi ama pazarlığa açık..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7995092/detay/

Renault Scenic 1.6 RXT 2000 208.945 Km 319.500 TL >> Aracın uzun süredir aynı kişide olması avantaj. Fiyatı emsallerine göre "fazla" uygun diye düşünüyorum ve işin altında bir bit yeniği arıyorum.. Çok bir falsosunu göremedim fotolardan. Bu tarz araç arayanlar için ideal..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1657699/detay/

Opel Astra F 1.6 GL 1997 300.000 Km 255.000 TL >> İlanda tek bir fotoğraf. Başlıkta boyasız yazıyor ama %90 boyalı parçaları da çıkacak ama bütün bunları göz ardı ederek baktığımızda aracın ilk sahibinden, beyaz, ilk plakası üzerinde olması bence birer artı yazıyor hanesine. Broadway alacağıma cebime paramı koyup denerim, ustam da onay verirse hayırlı olsun derim..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1220181/detay/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ML 55 her gerçek amg koleksiyon değeri taşır

Just a moment...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    W202 200 komp sport

Just a moment...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyasiz clio rs

Just a moment...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklımda şöyle bir e30 var (örnek), 6985 li güzel bir tesisat yapıp tin tin gezmek istiyorum, tabi ki illa otomatik istiyorum istanbul trafiğinde ama hiç eski otomatik kullanmadım sorum şu ki günümüz otomatiğinden sonra bu ne yaa dermiyim? Bu tarz otm kullanan oldu mu hiç ?

Just a moment...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e30 a hiç bindin mi bilmiyorum ama içi gerçekten de çok çok dar. Öyle biniim efil efil dolaniim otomobili değil gerçekten. Boyun 180 ün üstündeyse sıkıntı.
    Yukarıda ML 55 ilanı var. LPG liymiş. 170 Lt tank koymuşlar. LPG ile 200km gidemez o alet. Benzini saçma sapan tüketirken LPG ye neler yapmaz
    IN BOOST WE TRUST

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 Volvo C30 2.5 T5

Just a moment...

2004 Mitsubishi Airtrek

Just a moment...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 8 kullanıcı var. (2 üye ve 6 konuk)

1. coyote,
  2. serkanokan

Bu Konudaki Etiketler