MERCEDES
w211 e500 Just a moment...
w211 e320 Just a moment...
MERCEDES
w124 lorinser e300 Just a moment...
Düşük rakamlı araçları benzinli/tüplü tercih etmek daha mantıklı. Turbocu, pompacı, enjektörcü ''Aa bu araç eski ve ucuz bir araçmış.'' demiyor. Güncel tarifeden hesabı kitleyip geçiyorlar.
Bunu attım mı emin olamadım. Transporter'ı orijinal parçalarla Multivan'a çevirmişler. İşçilik başarılı. Haziran'da 1950 iken favlamışım. Bu zamana dek hem satılmamış hem de değer kaybetmiş. Satarı daha düşük rakam demek ki.
Just a moment...
2015 MİNİ COOPER 1.5 CHİLİ HATASIZ BOYASIZ
Just a moment...
hep çok hoşuma gitmiştir
bence ciddi derecede halen iş görür
Just a moment...
Tesla Model Y Juniper Premium Sr
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama çok güzel
Bmw F31
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
N52b30 swap e92 coupe. Açıklama son kısma kadar iyiydişişirilmiş ağır hasar kaydı olmasaydı iyiydi.
Just a moment...
Good For Health Bad For Education
k20 swap vtec2
Just a moment...
golf 7
Just a moment...
sprinter
Just a moment...
Benim araç 199bindeydi, lpgde 5 sene önce takılmış. O yüzden motor diri kalmış. Ben 1.3 aldım ama 1.6 tercih etmek daha mantıklı, klima abs vs de denk gelebiliyor.
Şuan güncel tüketim lpgde 10-11 litre gibi, benzinde kullanırsanız 8-9dan aşağı yine yakmaz. Devirli kullanmak lazım.
Benimki base paket, hidrolik direksiyon, ön iki cam otomatik ve tek hava yastığı var. 1.6 alırsanız Luna ya da Sol Special bakın derim, en doluları onlar galiba.
3 tane corolla baktım, kliması çalışan denk gelmedi. Sanırım önden kazalı olanların klima tertibatı çabuk hasar görüyor. Kompresör sık arıza yapıyor.
Onun dışında yağ kaçağı oluyor, krank keçesinden atıyor ama öyle aşırı eksiltme olmuyor. Özellikle dikkat ettim, bir damla bile düşmemiş yere.
Şimdiye kadar 15-16 araba değiştirdim, kaloriferi bu kadar randımanlı çalışan araba görmedim. Neredeyse kış günü bile kontak açar açmaz ısınacak. 26 yaşında arabaya göre çok iyi.
Klasik Japon, yağ su kontrol devam. Kolay kolay yolda bırakmaz. Kesinlikle tavsiye ederim, bu paralara artık broadway ya da şahin vermiyolar.
https://www.youtube.com/watch?v=MJpUoBLj8PI işçilik güzel honda da
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)