Kamu görevlisinden diyor. bana çok cazip geldi açıkçası. bayadır kamudaki bir görevliden bakıyordum özellikle
Kamu görevlisinden diyor. bana çok cazip geldi açıkçası. bayadır kamudaki bir görevliden bakıyordum özellikle
bu kiminde yaw
Just a moment...
bu plaka eskide turbo type-r üzerindeydi ?
médiocrité partout
Şuna açıp açıp bakıyorum. Sonra gümrük fotoğrafları aklıma geliyor, ekrana kafa atıp kapatıyorum![]()
Pavyon çıkışlı kons'a aşık olmak gibi![]()
E53 AMG
Just a moment...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Just a moment...
golf 1,8t swap
hatta iç mekan da swap
fotolarda kaba bakışla hoşuma gitti
detaylarda belki uyumszluklar olabilir ama genel imajı güzel geldi bana
Tesla Model Y Juniper Premium Sr
A5 Avant
Just a moment...
Kaza halinde Ingolstadt'da teyzem var bagaj kapağı ve stopları tedarik eder diyen için güzel tercih![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bmwciler bakın hele bi
Just a moment...
bu benzinli 3.20 cabriolarda motorda sorunlar bitmiyor diye duydum bu n52mi n54mü ne bir opsiyonları varmış.
2sininde derdi farklıymış vs vs
beni biri bilgilendirsin.
bunların dizelleri dahamı sorunsuz ?
Just a moment...
médiocrité partout
Seni pek severimzulamda duruyordu paylaşayım
iç / dış kombin şahane. Donanım da sanırım piyasanın pek tercih etmediği luxury / modern / memur line neyse artık
Just a moment...
Flood oldu özür diliyorum,
Benzinlisi tecrübe etmedim ama n47 184'lük kullanicisiyim uzun süredir, agir bakim yapinca korkulacak hic bir yani yok bence. Cok keyifli ve cok az yakiyor.
Sanzuman türbini bozulunca öyle kullanilmasi halinde titresimden kranki zorlayip yatak sarabiliyormus. Maslaktaki bir cok babacan bmw servisi söylüyor.
N47 184'ün yag pompasi karaborsa üretimi durmustu en son. Borusan satis fiyati güncel 34.000 gözükmekle birlikte ( aylardir stok yok ) ben yakin zamanda 55.000 tl'ye aldim piyasadan. Piyasada 75-80'e cakmaya calisanlarda var.
Dizeli alacaksaniz cok sanslisiniz 40 liraya orjinal bitane ilanda var. Ben bile bi tane daha alip yedeklesem mi diye kasiniyorum bu fiyata
Just a moment...
1 ay önce gruptan bi arkadas 95 liraya aldi yag pompasini. Beterin beteri var
Bu arada baktigin km'lerde iki motordada pek sikinti yasayacagini düsünmüyorum abi. Yasa bagli hortum ivir zivir degismelidir tabi mutlaka.
- Bize Her Yer TRABZON
EJ Coupe
Just a moment...
Essence in Aesthetics.
N52 Son 6 silindir atmosferık, valvetronıclı elektrıklı su pompalı, ipek gibi çalışan, yurtdışında filan çok populerdır, ulkemize az geldi,2005 2008 arası 325 330 olarak.. genelde dolu olurlar, recaro ısıtma logic 7 vs, temizi bulunursa aşırı mutlu eder.. Daha soru olursa karalarım bişiler)
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)