[QUOTE=CloudGrey;8815524]gecen biri ile tanıştım ,
proje aracının son halini fotosunu gösterdi (daha yeni satın almış) , emniyet komple soymuş kuru şase kalana kadar sonrada şaseyi geri vermiş al demiş bunuda götüne sokarsın...
girmeyin... git 1.5 motorlu e180 al.
bunların olayını anlatıyorum ;
bulgardan 20-30bin euroya m5 getiriyor , soyuyor.
burda götü kırık bir 5 kasaya herşey geçiyor. araba oluyor m5 proje.
evet şase cakmaca yok ama gene "change" olayının türevi ...
bulgarki m5in tüm parçalarının karekodu var yada numaraları , bu numaralar ile parçaların hangi şaseli araca takılmış lamba gibi ortaya çıkıyor.
sonra bir bakıyorlar senin arabaya ait değil , el koyuyorlar.
faturası var diyorsun TR'deki faturalardan götten uydurma...
youtubeki sütten çıkma ak kaşıklar bile bu hikayede bir yerlerde , onu konuşmayacağım.
kısaca ; PROJE = UZAK DUR !
güveniliri varmı ; var.
toprak şuan yapıyor bmw m2 bilmem ne..
gitti aldı herşeyi bmwden herşey gırtlak belgeli faturalı , evet bu proje ve güvenilir.
ama ötesi uydurma , uğraşırsınız mahkeme savcı çart curt[/QUOTE
Ben tse vs onayları olunca sorun olmuyor diye biliyordum yanılmışım. Bilgilendirme için teşekkür ederim e180 değilde b58’li 640i gt bakıyorum artık![]()
Good For Health Bad For Education
Türkiye Noterler Birliği , faturayla vs motor Noter tarafından yeni bir numarayla numaralandırılıyor buda TNB ile başlıyor.
yani herkes aracına çıkma parçalar alabilir belki bu kabul edilebilir ama dediğiniz gibi parçaların %90 ı başka araca aitse sıkıntı olabilir![]()
- AOS-
Çamurluk vs emniyet kemer tokası xxxx bunlar change kısmına girmez.
Şase numarası, motor numarası vs bu kısımlarda ufak bir illegallik varsa change durumu oluşur.
Tpd garajın yaptığı her araç change olur yoksa. Adamlar tüm gövdeyi değiştiriyor.
Ama dediğiniz gibi yurt dışından gelme bir motor, şase vs bunlarda bir şüphe varsa iş nanay
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)