aynen öyle oldu 1999 doğumlu bir çocuk. kaza anına ait herhangi birşey hatırlamıyor. bizim tünel videolarından izlediğimiz ve yorumlayabildiğimiz kadarıyla uyuduğu yönünde.
Printable View
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Kötü olmuş maalesef. İnşallah sağ salim iyileşirler sorunsuz sağlıklı bir şekilde devam ederler yaşantılarına.
Bende bilenler vardır, iş yerine giderken peder beyin aracıyla TIR'ın altına girdim, uyku ile ilgili problemim yoktu, telefon ile uğraşmak huyum değildir, en son hatırladığım kısım ile kaza yaptığım yer arasında 15 dk mesafelik alan var eğer ortalama 100 ile gidersen, fakat hatırlamıyorum ne oldu ne bitti neden oldu sıfır hafıza. Doktor kafa travmasından ve adrenalinden dolayı çok karşılaştığımız bir durum kimi zaman 6-12 ay arasında gelebiliyor bazen de hiçbir zaman gelmeyebiliyor hafıza dedi..
Hala hatırlamıyorum umurumda da değil, çok şükür sağım ayaktayım. Allah özgün abi ve okan turana da nasip etsin iyileşmeyi. Allahtan umut kesilmez..
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Özgüne de Okan’a da Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşurlar.
Güzel haberleri bekliyoruz..
Acil şifalar dilerim.
iki arkadaşada geçmiş olsun..inşallah kalıcı bir hasar bırakmadan kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar.
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce.
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ikisine de. Umarım tez zamanda iyileşirler.
Gerçekten kimse burada üzerine alınmasın ama ağırlıklı olarak VAG ve BMW grubu kullanan standart sürücüler çok fazla hızlı araba sürüyor otobanlarda. Yasal limitler dahilinde aile ile bir yere gitmek bile bir risk haline geldi son zamanlarda. Burada da maalesef kötü bir örneği ile karşı karşıya kalmış durumdayız. Tahminen telefonla vs oynuyordur yakın zamanda otobanda telefonda oynayan biri az daha arkadan vuruyordu ben görüp kaçmasam.
Üzücü bir durum... İki arkadaşa da geçmiş olsun dileklerimizle...
Cok gecmis olsun. En kisa zamanda sagliklarina kavusurlar insallah.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah okanın durumu hakkında son bir bilgi var mı ?
200 le giderkende uyulmaz bence ya uykusu olan adamda 200 le gitmez diye düşünüyorum. büyük ihtimal telefonla oynuyordur yada story çekiyordur passat denince aklıma ilk gelen o.
Seninki dr un dediği gibi kazadan dolayı hatırlamama olayı değilse eğer Yol Hipnozudur. bir tanıdıgımda var en son 30 km oncesini hatırlıyor o ara yok adamda, ama sürüyor arabayı bilinç altından. çocukları şöför tuttu artık biryerde patlamasın diye. ne olduğunuda bilmiyorlardı nörolojiye fln gitti dr birşeyin yok demiş. ben söyledim Yol hipnozu bu diye.
BÜYÜK geçmiş olsun.
Geçende de Ankarada bi Passat musallat oldu bana. Kendi yapıştıra yapıştıra geliyo, yandan da beni gaza getiriyo hıyarto. Eller kollar dışarda değişik değişik hareketler..bas bas diyo aklı sıra
Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun.
Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun, Allah sevdikleriyle kavuşturmayı nasip eylesin.
İkisi de en kısa zamanda iyileşir umarım. Büyük kaza yaşamışlar, çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, umarım bir an önce ikisi de sağlıklarına kavuşurlar
Çok geçmiş olsun beyler
Çok üzücü Rabbim acil şifalar versin fotoları ilk gördüğümde araç güçten kaçmış sandım ön taraf yok neredeyse. Tekrardan çok geçmiş olsun Özgünün sağ koluda daha önceden aynı şekilde yolcuyken kırıldı :(
Arkadaşın ameliyatı nasıl geçti acaba? Umarım iyidir.
yüceTanrı güç kuvvet versin
Çok geçmiş olsun. Emniyet şeridinde durmak ve sağ şeritte yavaş gitmek bu ülkede maalesef ölüm sebebi olabiliyor. Özgün ve Okan' a çok geçmiş olsun bir an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah.
Çok geçmiş olsun. Umarım en az hasarla atlatırlar
Geçmiş olsun, Allah c.c acil şifarlar versin inşallah
ameliyattan dün akşam 5 civarında çikti. su anda yoğun bakımda yatıyor. saat 1-2 gibi doktor bilgilendirme yapacak.
Geçmiş olsun, Allah şifalar versin
Çok üzücü , Allah tez zamanda şifa versin.
Rabbim acil şifalar versin.Büyük geçmiş olsun.
cep telefonuyla konuşma cezası olarak başladı kural. ancak şuan instagram story izleyenmi dersin reels takip eden mi twitterda takılan mı bir sürü saçma sapan hareketler. geçenlerde gördüm adam açmış elinde 101 oynayarak araç kullanıyordu. sonumuz hiç iyi değil. Ne kurallar kural ne eğitimler eğitim ne insanlar...
Büyük geçmiş olsun, Allah sevdiklerine bağışlasın. Umarım en kısa zamanda tedavileri tamamlanır.
Artık otomobil kullanmak da tehlikeli bir hal aldı. Doğru düzgün kimsenin araç hakimiyeti yok. Takip mesafesi nedir, fren nasıl yapılır, kimse bilmiyor. Viraj dönemiyorlar ama düz yolda ne giderse yapıştırıyorlar, sonra sonucu ağır oluyor. Çok değil bundan 10 sene önce yol yapmak, araç kullanmak bi keyifti ama artık zaruri haller dışında araç kullanmıyorum. İnsanın sinir sistemi yıpranıyor.