dönüşüm m araçlar konusuna yazdım buradanda yazayım
turuncunun olay change, yurtdışından temiz e36 coupe şasesi geldi çürük orj m3 ün şase no kesilip yurtdışından gelen araca aktarıldı boşta kalan çürük orj m3 şaseyide atmak yerine para edeceği için hurdacılardan boş şase no satın aldılar (sigortadan kazalı çekme belgeli araç alıp parçalarını satıyorlar sanki araç parçalanmamış sökülmemiş gibi aracın satışını veriyorlar ama aslında araç boş kupahatta kupayı dahi almıyorlar sadece ruhsat satın almış oluyorlar yani ellerinde legal bi şase no var
bu şaseyide bu videosu olan yeşil aracın üzerine çakıyorlar ancak belki bulamadılar belki ucuz oldu 4 kapı satışı alıp 4 kapı numarası çakmışlar aynı yakın yıllarda araç arayıp hatta aynı renk bulup change yapanlar dahi var tarcanlar şasedeki kaynağı vs diğer etkenleri anlayamasa ve şaseyi sorguladıklarında yakın zamanlarda üretilmiş bi şase no orijinale çok yakın bi kalitede yapılmış olsa eminim eksperlerin %90 ı bu olayı anlayamaz bile araç alırken aldığınız arkadaşı da aracı da iyi süzün derim burası türkiye alengirli iş çok
Kesinlikle. Coupe bir E36 320 numarası kaynatılsaydı adam akıllı kazıtıp boyasalardı , arkada da SMG'nin sensörünü unutmasalardı![]()
Sami abi yine kaynağı görürdü de , dediğiniz gibi ekspertizlerin %95'i diyeyim hatta anlamazdı..
Tabi bu arabayı 320 olarak satacakları için girişmemişler o kadar masrafa.
Neyse aman.. İyiki de girmemişler.. Ortaya çıksın ve yargılansınlar. Yoksa senin - benim elim armut mu topluyor ?
Bunlara bir yaptırım uygulanmazsa , iyi o zaman biz de bakalım bu depremde pert olmuş arabalara.
Kombinasyonları benzer CLS - S - 5 - Range'leri getirelim 150.000€'ya. Yapıştıralım imeileriniParamız 1.5M€ olsun.
Bilmediğim için soruyorum, orjinal turuncunun şase numarası yurt dışından gelen düzgün araca kaynatıldıktan sonra neden onun şase numarasınıda orjinal turuncuya kaynatmak yerine 3. Bir aracın(sedan) aracın şase numarası kaynatılmış.
Ben şunu anlamadım. Mint 3.20 coupeyi alan kişi şaseden sorgulatmadan mı almış aracı? Sorgulatsa zaten direk 4 kapı mor e36 çıkacak ve durumu fark edecek. Nasıl iş bu.
Benim kafama oturmayan konu da 4 Kapı - 2 Kapı çelişkisi. Bu araba 2020 yılında hazırlanıp boyanmış olsa da 3 sene içinde illa ki muayeneye girmesi gerekiyor. Araç Vindecoder'den sedan gözüküyosa Türkiyede de kaydı sedan 4 kapı şeklindedir. E bunu muayeneden nasıl geçirdiler? Mevzu bana kalırsa son muayene istasyonuna da sıçrayacak.
E36 barzo arabası olmak
E36 üç tane aracın birleşimi olmak
E36 change olmak
E36'nın motoru muhtemelen işlenmemiş olmak?
E36 TÜV'den nasıl geçmiş olmak?
E36'nın sahibi maymun TÜV'deki elemana sağlam cigara vermek
E36 TÜV'den geçmek
E36'nın sahibi maymun mutlu, TÜV'deki barzo uçuyor.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu mevzunun altındanda şinasi çıkacak gibi hissediyorum..![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Artık TÜVTÜRK bu işi el atmış en azından bizim burada ki. Servis danışmanlığı yapıyorum bu hafta 1985 model bir araç muayeneden kalmış bize geldi ne yapabiliriz diye. Sahibi yaşlı bir amcamızdı aracın üstündeki şase numarası ile markanın sistemindeki şase uyuşuyor gerçekten öyle bir araç var, fakat 1985 yılında arabayı bayiiden satarken belgeleri işleyen kişi şasede 5 yazması gereken yere S yazmış. Ruhsatta ve satış belgelerinin hepsinde daktiloyla yazıldığı için o dönemler S yazıyor arabanın kupasında 5 yazıyor.. Bugüne kadar amcamız sorunsuz bir şekilde sürekli geçmiş kimse bakmamış fakat bu yıl muayeneden bırakmışlar şase no farklı diye..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)