SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Buğra başkanın etkinlikler tarafında çok emeği var. Süreç nasıl bilmiyorum fakat umarım yeni yönetimde aklı başında biriler vardır da kendisine teklif götürürler.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Saçma bir süreç ilerliyor,
İhale iptal edilse bile boşaltması gerekiyor,
Şartname şartları çok ağır, kimsenin yapması mümkün değil belki ama inanılmaz kötü bir süreç yönetiliyor,
V.A F1'i getiremezler diye pistten çıkmıyor.
Can Holding'de çıkın f1'i getiricez diyor![]()
Benim anlamadığım, sonraki kiracının ihale şartlarını karşılayıp karşılamaması ne alaka? zaten uzun zaman önce pisti boşaltması gerekmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Evden kiracıyı çıkartamayan ev sahibine döndü olay. İntercity iyiydi inşallah gelen gideni aratmaz.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Gelen, gideni İnşallah aratmaz ama gidenin de geliştirmesi gereken çok konu vardı bence.
tosfed'le barış ortamının sağlanması, halk günlerinin sayısı ve fiyat politikası, son F1 organizasyonundaki fahiş fiyatlı kötü yemekler ve eksik organizasyon gibi.
"İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır."
şimdi bir taksi plakası aldın, dünya para verdin, hatta almadın kiraladın yani kiralama sonrası plaka sende kalmayacak... 365 günün 350 gününü doldurman lazım diye de hesapladın zarar etmemek için... dedin ki kalan günleri de ben bedava yapayım halk yararlansın, tamamen kendi insiyatifinle... şimdi sen bu süreyi zarar edeceğini bile bile yok ben 60 gün bedava taşıyayım diyebilir misin? yani bu pistin yeni ihale şartnamesine bakın bakalım halk günü değil 'halk' ibaresi geçiyor mu?TOSFED e gelince, eskiden bunlar TOMSFED di, motor kısmı kendini ayırana kadar akla karayı seçti, yahu şu anda premium en az 3 pilotumuz var motorda, peki ya TOSFED ne yapıyor? WRC vardı bizde, Formula 1 vardı, WTCC geldi , kamyon yarışı bile yapıldı, resmi dragları TOSFED düzenlerdi, Hitit rallisinde öncesi ve yarışta 1 hafta uyumazdık resmen, o kadar heyecanlıydı, tırmanma yarışları vardı nefis manzaralar gördük sayelerinde... peki şimdi TOSFED ne yapıyor??? hiç bir şey, dragcılar driftciler kafalarına göre takılıyor, rallici kankaları sponsor söğüşleyecek olmasa ralli bile yapmazlar, resmi drag yok, pist yok, çalışma yok... çok yanlış yerlerden çok yanlış şeyler bekliyoruz...halk günlerini TOSFED ile devlet beraber sübvanse etmeli, ederler mi bir düşünün? onların düüşünmediğini işletmeciden neden bekliyoruz hatta suçluyoruz?
Halk günü kavramını, tescilli markam olan pist günlerini size üstüne milyonlar harcayarak dünya standartlarında sorunsuz, adil ve güvenle sunan Intercity İstanbul Park’tır.
Olmayan arabaları ürettirip, eğitip insanları küçücük paralara yarıştırmayı görev edinen gene Intercity İstanbul Park’tır.
Görevi, zorunluluğu olmamasına ve özel bir şirket olmasına rağmen 10 yıldır maliyet hesabı yapmadan sokaklarda insanlar telef olmasın diye kapılarını sonuna kadar açan bizlere yapılan bu haksızlığa herkes şapkasını önüne koyarak bakmalı.
Çok yazarım yazmayacağım. Beceriksizliklerini başkalarının başarılarını gölgelemeye çalışarak eşitlediğini sananlar elbet birgün ….
Galatasaraylıyım ama Aziz Yıldırım’ın fb divanında yaptığı bir konuşmanın son cümlesini hatırlayın.
Ayıp oluyor, yarın burdan üzülerek gidersiniz …
Konu ef186 tarafından (24-05-2024 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İhale yapıldı hala tek bir adım atılmadı
Su an Intercıtyde olsaydı mayıs hazıran da yapılmıs halk gunlerınde surelerımızı fotograflarımızı paylasıyorduk
W Weekend ıcın gun sayıyorduk..
at gozluklerını bıraz cıkarmak gerek oldugunu dusunuyorum
Hızmet veren emek veren ınsanları gormek gereklı
Bizler buradan ve haberlerden gördüğümüz kadarıyla biliyoruz. Bir kaçımız belki daha fazla detay biliyordur. Dışarıdan gözüken şey, bir ihale oldu, ihaleyi kazanan bir taraf var, şartnameyi yerine getireceğini taahhüt etmiş ve ihaleye girmiş bir firma var, iyiliği kötülüğü kendine o kısım bizi ilgilendirmez. İhaleye girebilmenin şartlarını tamamlamış, belli taahhütleri vermiş firmaya karşı eski kullanan firmanın “ ben çıkmıyorum “ demesi saçmalık. Katılsaydın o zaman ihaleye, verseydin parasını ve kazansaydın. Dışarıdan görünen bu şekilde…
İstanbul Park’ta ihale Acılır mı, TOSFED’in Girme şansı olur mu? - Ekonomim.
Birkaç detayda bu linkte var.
Evet faydalı şeyler yapmış olabilirler. Temelde kiralanan şeyin süresinin bitiminde teslim etmesi gerekiyor.
Yeni gelenin 1 ay içinde neye imza attırması gerektiği onun imtiyazında değil. İntercity neden çıkmadığını net bir şekilde açıklayamıyor.
Ama temelde iktidar gücü olmadan bunu yapmaları mümkün değil.
aksi takdirde (herne kadar yanlışda bulsam) V.A gözaltına alıp, günlük 100.000.000TL'lik cezalar kesip tahsilatı için firma mallarına haciz koysalar (git dava aç kazandığında bakarız diyerek) hiç kimse orada kalamaz.
Aşkın ihale aslında orasının bir motor sporları kompleksi olması değil, AVM yapılması muhtemelen de ilerde konut bölgesi olması için yapıldı... bu şekilde çıkarılan ihale tepki gördüğü için F1 in getirilmesi vs şartı geldi sonrasında... orası bir motor sporları kompleksi olarak devam edecekse bence VA girecektir ihaleye...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)