User Tag List

Sayfa 9/26 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
476 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: İstanbul Park Tahliye Kararı

EnesAksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Limanda çalıştığım için ileri sürüş eğitimi vs zorunlu eğitimleri için intercityden hizmet alıyoruz. Adamlar kurumsal olarak sistemi yerine oturtmuşlardı, ve hizmet operasyonunu gerçekten sistematik olarak çözmüşler. Kurumsal olarak bir tarafa adamlar bireysel organizasyonlarıda katılan bir tüketici olarak adamlardan memnunduk. piste kendi arabasıyla çıkmayan bizler çıkar olduk, bırak havası bile yeter. Şirketin yenileme dönemi gelecek 3 ay sonra bana sorarlar, intercity dönemiyle ozaman güzel bir karşılaştırma yapabiliriz. Bu adamları tanımam etmem bu kadar kötülemek çok yanlış geliyor.

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 yada 2013 sanırım Intercity istanbul parkın kullanımını aldığında Buğra abi drag etkinliği yapmıştı. Forumdan bir çok arkadaş da kendisine destek,yardım etmek adına oradaydık. O hafta sonu orada kalmıştık.
    Bizzat kendi gözüm ile gördüğümü söyleyeyim o zaman ki pist ile şuan ki pist arasında ki farkı göremeyen ya kördür yada yarası büyüktür.
    Üzüldüm hayırlı olsun.

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra abi ve intercity sayesinde güzel organizasyonlar gördük.İşin ticari boyutunu bilemem kendisine teşekkür ederim.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    time keeper, yıkılan bazı yerler gibi şeyleri Fatih Altaylı bile söyledi. sırf yüzlerini kızartmak için büyük bir mecrada cevabını söylese Vural bey bence iyi olur.

ne tosfed ne intercity ile organik bağım yoktur ama şu konunun tamamen açıklığa kavuşturulup kapatılması taraftarıyım. Bence fatih altaylı'nın youtube kanalına konuk olsun.

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 yıla kalmaz yollarda çim çıkarsa gram şaşırmam. Sadece sosyal medyadaki paylaşım ve yorumlara bakınca bile insanlarımız ne kadar bilgisiz ve olayları çok uzaktan(yalandan) takip ettiği açıkça gözüküyor. Seneler evvel pistin durumunu bilmeyen kişiler şuan federasyonu çıkış kapısı olarak görüyorlar en acısı da bu.. Umarım bizi yanıltırlar çok çalışıp Vural bey'in ve Buğra abinin çabalarından daha fazlasını gösterirler ve yeniden pisti fazla fazla kullanma şansına erişiriz.
    Yıllarca kahrımızı çeken Buğra abiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese başarılar.
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    time keeper, yıkılan bazı yerler gibi şeyleri Fatih Altaylı bile söyledi. sırf yüzlerini kızartmak için büyük bir mecrada cevabını söylese Vural bey bence iyi olur.

ne tosfed ne intercity ile organik bağım yoktur ama şu konunun tamamen açıklığa kavuşturulup kapatılması taraftarıyım. Bence fatih altaylı'nın youtube kanalına konuk olsun.
    fatih altaylı farklı bi abidir.
    cevap hakkımı kullanmak istiyorum dediğin zaman, kucağımamı oturcan diye tersliyo.

Fatih Altaylı, iddialarıyla ilgili cevap hakkı talebimize karşılık verdi: Kucağıma mı oturacaksın? - YouTube

Alpii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda bazı yorumlarda pistin son hali ile ilgili yorumlar olmuş da onlara istinaden geçen hafta çıktığımız k0rfez’in tek virajını paylaşayım size. Kerblerde ve pistte bulunan taş parçaları … onları da geçtim devamındaki viraj kerbleri de bu fotodaki yanlarında çukurlar mevcut.
    Youtuber araba kanallarının bile uyarmasına rağmen ne asfalt/beton dökülmüş ne de çim vs bakımı yapılmış. Ve ayda en az 2-3 etkinlik yapılan pistin hali bu.

Intercity ailesine tekrardan her şey için teşekkürler. Umarım bir şekilde gelenler de yararımıza işler yapabilir.
    34 GNN 111 #308 21'
    34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'

eminkilic61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda bazı yorumlarda pistin son hali ile ilgili yorumlar olmuş da onlara istinaden geçen hafta çıktığımız k0rfez’in tek virajını paylaşayım size. Kerblerde ve pistte bulunan taş parçaları … onları da geçtim devamındaki viraj kerbleri de bu fotodaki yanlarında çukurlar mevcut.
    Youtuber araba kanallarının bile uyarmasına rağmen ne asfalt/beton dökülmüş ne de çim vs bakımı yapılmış. Ve ayda en az 2-3 etkinlik yapılan pistin hali bu.
    siz mi blleceksiniz? onlar mı binecek?

demek ki doğrusu böyle, çukurlara düşenden saniye siliniyor

şaka maka küçücük tesisi 10/10luk işletemeyip, F1 standartlarında olan bir pisti işletme hayali...

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Federasyon başkanı bu işi ar meselesi haline getirdi. İstediğini aldı. Buyurun işletin görelim. Her şeyi geçtim en başta para lazım bu tesisi ayakta tutmak için. Federasyonun bütçesi nedir ne kadardır ?

İntercity deki gibi işletilebileceğini sanmıyorum. Kocaman pist bakımı temizliği için bile o kadar çok insan gücü lazım ki.

İntercity nin merkezinin pistte olması operasyonel olarak oraya güç katıyordu. Etkinlik olmasa bile pistte insan yaşam vardı.

Şimdi federasyon etkinlik düzenlemeden 3-5 gün önce oraya gidecek hazırlamaya çalışacak ne kadar olursa artık.

Böyle böyle insanları spordan soğutuyorlar. Zaten motor sporları başlı başına pahalı bir spor Türkiye'de. Bunun iş için kendini ortaya koymuş adamları kazanıp arkalarına alacaklarına karşı duruyorlar.
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Intercity ailesine tekrardan her şey için teşekkürler. Umarım bir şekilde gelenler de yararımıza işler yapabilir.
    Pistte nugget olan tavuklar ve ters yönden gelen cekiciden kimse bahsetmedi mi hala ?
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

eminkilic61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pistte nugget olan tavuklar ve ters yönden gelen cekiciden kimse bahsetmedi mi hala ?
    nugget'ı bilmiyorum da, çekici olayı trajikomik

Alpii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahaha tavuk olaylarını az çok tahmin edebiliyorum, sabah biz kapıda beklerken de dolanıyordu nugget olmayı bekleyenler
    Turda iken taşları yolda görünce aklıma; arka tekerin altına mermer koyup yanlayan tayfa geldi bi an. Bunun korkusundan iki tur fren çizgimi bozdum
    34 GNN 111 #308 21'
    34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    körfeze hiç çıkmadım ama 1 kere drift izlemeye gittim. sağı solu gezdim de 1-2 seneye autodrom'dan daha beter olacak gibi hissediyorum.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın F1 sözleşmesini F1in parasını ödeyerek 2026 için masaya koymaları gerekmekte. İyiniyet mektubu, çok iyi niyet mektubu, protokol, ön protokol falan kabul gören belgeler değil. F1 antlaşmasının remen yapılmış olması ihalenin temel şartı.
    Aksi taktirde ihale bozulur ve kati teminat gelir kaydedilir.

İzleyelim görelim.
    Konu ef186 tarafından (06-06-2024 Saat 08:50 ) değiştirilmiştir.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ihale şartları arasında kira sözleşmesi imzalandıktan sonra 1 ay içerisinde Formula 1 ile sözleşme imzalanması şartının bulunduğu ve bu şart yerine getirilmezse ihalenin iptal edilmesi gerektiği belirtildi.

şimdi derler biz ihale sonuçlandığı zaman alamadık, süreç uzadı bla bla bla

güzelim işleyen pist'i atıl hal'e getirecekler farkında değiller

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sözleşmeyle ilgili var mı bir haber?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpeklere orda ölüp gitmesinler diye mama bırakan ve tukaka denilen intercity personelleri haricinde haber göremedim ben, varsa güzel ve gerçek bir F1 haberi F1 tarafından paylaşılmış, kesin tarihlendirilmiş, imzalanmış, parası ödenmiş atın bizde sevinelim.
    Hayır ben bu söylediğim F1 geliyor haberini verdim ve gerçekleştirdik kendi bütçemiz ile, 2 kez paylaşma onuruna eriştim şükürler olsun.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34mhf68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can holding F1 i getiremese bile anlaşma bedelinin %25 Cezasını ödemeyi kabul ettiğini unutmayın

Hah bende trolümüz nerde diyordum. Seni burda neden tutuyorum ben de bilmiyorum belki de çaresizliğin nasıl dile geldiği görülsün istiyorumdur.

Okumayı bildiğine göre şartnamede 2026 F1 sözleşmesi ile o sölediğin %25 in alakasız olduğunu da okuyorsun ama görevin gereği burda bunu yazmak durumundasın anlıyorum seni.

Demek ki içerdeki plan bu F1 getiriyoruz diye arkana sosyal medyayı toparla peşine, gençleri umutlandır ve bu umudu kullanarak kiracı şirkete türlü laf söylet sonra iş icraate geldi mi ihale şartnamesine aykırı bir şekilde yüşde yiymibeş ödey ceja olayak demeye başla…

İşte önümüzde bir trolün anatomisi buyrunuz bunu da …
    Konu ef186 tarafından (06-06-2024 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6) Yüklenici Formula-1 yarışlarının taşınmazda yapılacağını garanti edecek olup, işin sözleşmesi imzalandıktan sonra 1(Bir) ay içerisinde Formula-1 yarışlarının taşınmazımızda yapılmasına ilişkin anlaşma sağlanarak imzalanacak protokolün İdareye bildirilmesi, bunun yapılmaması halinde sözleşmenin fesih edilerek yatırılan teminatların idareye gelir kaydedilmesi,

7) Yüklenici Formula-1 yarışlarının 2026 yılı itibari ile taşınmazda mevcut Formula-1 pistinde başlayacağını taahhüt edecek 2026 yılı dahil bu yıldan sonra yarışların yapılamadığı her yıl için o yıla ait Formula-1 anlaşma bedelinin %25’i kadar bedelin yıllık olarak idareye tazminat ödenmesi”

%25 maddesi sözleşme yapılıp yarışın yapılamaması durumunu içeriyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler