bu kadar yalanı söyledikten sonra kendi çoluğunu çocuğunu geçtim , aynanın karşısına geçip kendi yüzlerine nasıl bakabiliyorlar onu anlayamıyorum.
bu kadar yalanı söyledikten sonra kendi çoluğunu çocuğunu geçtim , aynanın karşısına geçip kendi yüzlerine nasıl bakabiliyorlar onu anlayamıyorum.
IN BOOST WE TRUST
İntercity tarafında muazzam bir iletişim eksikliği var, seslerini doğru zamanda yeteri kadar duyurabildiklerini düşünmüyorum,
Pist günlerinden ve V weekenden habersiz bir şekilde bu kadar tek taraflı bir yayın olması inanılmaz,
Tarafsız bir gazeteci olsaydıda 10 yıldır neden başka bir pist yapmadınız, İzmit'e niye yatırım yapmadınız, İzmir'e neden göz yumdunuz diye sorsaydı,
Nasıl olduysa bir şekilde FIA içinde bu adam kendine yer edinmiş, kendi kendilerine takılıyorlar.
En çok üzen tarafta Serhan Acar'ın bu kadar süreç içerisinde olayları tek taraflı yorumlaması,
Adamlar milyon dolarlık ihale almışlar, çimleri kesememişler hala iş yapmalarını bekliyoruz,
İhale öncesi söylemlerden bu sefer iş yapacaklar heralde diyordum, yanılmışım!
Arkadaşlar, pistin uzayan çimleri arasına önceki işletmecinin gizlediği timsah F1 gözlemcileri tesisi gezerken olay çıkartmış. 1 denetmeni yemiş![]()
Bu videolar, Twitter’da yazılanlar felan medyanın umum üzerindeki etkisinin en basit örneklerinden biri. İntercity elinde karşı tarafa rakip olacak bir medya gücü bulundurmadığı sürece olaylar hep tek taraflı yorumlanacak. Nehire atılan bir dal parçası gibi izleyeceğiz bizde. Nehire düşen dal parçası nasılki kaçınılmaz son olarak nehirle birlikte denize dökülecek, İstanbul parkta kaçınılmaz sona doğru süreklenecek. Medya sayesinde de tüm olanlar halk tarafından rızaya dayalıymış gibi algılanacak. Olup biten her şey kendi rızalarıyla olup bitmiş şeklinde kabul edilecek.
Konu ef186 tarafından (14-07-2024 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ihaledeki 1 ay süresi ne oldu ?
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Onun bunun çocukları yav...
Nasıl işi siyasileştirip nasıl açıklamalar yaptılar, bi an ulan gerçekten doğru mu acaba söylenilenler demiştim.
Ülke her konuda böyle ya... Hükümet zaten bir şeyi beceremiyor pek, muhalefet hiç berecemiyor. Anca konuşuyor car car karı gibi. Ne zaman kurtulacağız yav, ne zaman? Lanet ediyorum artık. Hepsini alıp canlı canlı gömeceksin, böyle Finlandiya falan gibi genç, vizyonu düzgün, şerefsiz olmayan adamları toplayıp gelin kardeşim diyeceksin, adam ediyoruz burayı.
Savaşmadan Kurtuluş Savaşı...
cumartesi günü Tosfed'de olan biriyle konuştuğumda, 'anca 2025 sezonunda aktif hale gelir.' dedi.
umalım ki 2025 sezonuna yetişirler...
Tohumlar fidana,
Fidanlar ağaca,
Ağaçlar ormana,
Dönmeli parkımda.
Yuvadır kuşlara,
Örtüdür toprağa,
Can verir doğaya,
Ormanlar parkımda.
çim var çim. kesmemişler çimi
Şahsen kendim girmesem de piste girip gerçekten keyifle turlayan arkadaşlarım vardı. Hepsi süre kasmasada pistte bulunmanın tadını çıkarıyorlardı.
Her güzel şey gibi bunu da birileri daha çok kazansın diye kurban ettik. Bi fatiha okuyup geçelim napalım..
Hız,sonsuz bir tutkudur.
twitter ve instagramdaki fanboyları nerede, pistin şu anki durumundan memnunlarmıymış??
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)