MissClean Mikrofiber Şonil Temizlik Bezi Makarna Eldiven Fiyatı, Yorumları - Trendyol
şu tarz bir eldiven ve standart uzun tüylü mikrofiber bez işinizi görür.
MissClean Mikrofiber Şonil Temizlik Bezi Makarna Eldiven Fiyatı, Yorumları - Trendyol
şu tarz bir eldiven ve standart uzun tüylü mikrofiber bez işinizi görür.
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
ben bosh aquatak 135 almıştım. Çok memnun kaldım. İçinden Foam Lance aparatı da çıkıyordu. Daha güzel aparatlar vardır ama bana yeterli geldi.
B33 kir, trafik filmi ve cila katili bir ürün. Yüzeyde 1 dk'den fazla kalmaması öneriliyor. Otomobilde boyası hassas parçalar varsa onların bile canına okuma ihtimali yüksek. Ben 1 defa B33 kullandım bir daha da satın almadım. Autobrite Direct Magi Foam gibi yüzeyde uzun kalmaya izin verebilen ön yıkama şampuanları tercih etmekte fayda var.
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Olm o otomobile dünyanın parasını yatırdın. Zeus'un adını verdim git adam gibi bir şey al. Seneler önce K2 almıştım. Birkaç sefer kullandıktan sonra depoya kaldırmıştım. Her şeyi plastik, çok ısınan, güçsüz bir makina. Peder istedi diye ona bıraktım. O da 1 sefer kullanmış. Benim gözümde hortum ucuna parmak basıp basınç yaratmak ile eş değer basıncı olan plastik yığını.
Bende bir halt olmadı, olmaması için 1 dk yüzeyde tutmuştum. Boyası hassas yerlere de sıkmadım. Ama ben o stresle uğraşamam. Otomobilin etrafını flash gordon gibi hızlı hızlı geçmek hiç benlik değil. pH değeri 14, aşırı bazik bir ürün. Yüksek dozda sodyum hidroksit içeriyor. Zaten asıl olayda orada, kokusu bile rahatsız ediyor.
Divortex'in içeriğini ve pH değerine bakmanı öneririm. Ben kullanmadım, sıra gelmedi ama bir ara merak edip msds dökümanlarına bakmıştım, adam gibi bilgi yoktu. Tabiki o dökümana reçete gibi herşeyi yazmıyorlar ama en azından zarar verebilecek kimyasalları yazmak zorundalar. Üstün körü bilgiler vardı. Belki düzeltmişlerdir bilmiyorum.
Bu arada, vaktiyle atas'ın temizleyicileri ile akraba çıkacak kadar problemler yaşayanlar olmuştu. Özellikle fırçasız şampuanları ile hoş olmayan münasebetler yaşayanlar oldu. Jant için başka markaların ürünlerine yönelmeni öneririm. Mesela her temizlik yapacağın zaman demir tozu temizleyen jant temizleyicilerini de kullanma. Paslanma riski mevcut ve en iyi ihtimalle de balataların cayır cayır ötmesine neden olabilirsin.
Camlarda film varsa alkolsüz bir cam temizleyici kullanman gerekiyor. Divortex'te alkol var mı bilmiyorum, hiç kullanmadım.
Adamın parası amelilik için değil dünyevi zevkler için var, düne kadar orada burada otomobil yıkatıyordu. Amelilik ile yeni tanışacağı için ne yapsın yol yordam göstermek gerekiyor. Kendi yıkayacak görecek ebesinin yıkamasını. 3 saat otomobil yıkasın bir mabadından terlesin o zaman anlar![]()
Seramiği de uzay mekiği kaplaması zannediyor garibim. Kirlenmiyor, su tutunca gidiyor diyor , aaah aaah![]()
O kirler üst üste bir biriksin bir trafik filmi oluşsun suyla gidiyor mu gitmiyor mu görür
![]()
![]()
Güzel bilgiler, ben düz bir tüketiciyim bu konuda. Detay dı ph tı bilgim sıfıra yakındı. Öneriler üzerine bunları aldım. Öneren arkadaş da yabancı değil isim verip rencide etmek istemem şimdi![]()
Bunlar bitince daha güzel ürünlere geçeriz diye düşünüyorum. k2 bora + flewy ürünleri önerisi geldi. k2 yi alacağım @mirafiori den.
Sonra eldekiler bitince bir üst lig e geçerim diye umut ediyorum.
Detayling işi gerçekten baya detay içeriyormuş. Ürünlerin rakamlara hala adapte olamadım. En son 1200 gsm havlu ya 370 tl ödedim, mental olarak sarstı beni.
Ufak ufak alıyorum boşluk buldukçta. Değerli bilgiler, yazdığın için teşekkür ederim.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Bahçeye hortum - priz indir, aleti indir kaldır çok gözümde büyüdü.
Kova ve 2 güzel eldiven alıp benzinci spec takılmaya karar verdim
1 posta ıslatırım, sonra iyicene yıkayıp arabayı sabunla sonra durularım. Zaten seramik olduğundan toz kir akıp gidiyor anında
Legolara çok para bayıldım. Para cebimde değil rafımda artık
Ula megane'dan beri gittiğim tek yer var. Sonax, Autoclub, Gyeon. Aynı mekan 3 defa ad değiştirdi geçmiş 20 senede
Öyle üst üste kir biriktircek kadar pis miyim ben, ha velev ki pisim o kadar pislenirse zaten götürürüm gyeona yıkasınlar diye
benim derdim günlük toz kir, yıkama sonrası hemen ertesi gün yağan yağmurun kiri
daha ötesiyle uğraşmam, uğraşan yerlerim ağrır
Konu Evrenoz tarafından (18-01-2024 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
Al bak) @BARR
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)