User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Nereden nereye geldik?

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seneler geçtikçe yaşam kaygımız arttı,20'li yaşlarımı daha yeni bitrdim 30'lara başladım,eskiden burada forumdaki arkadaş ortamlarımızda çok güzeldi,işten çıktığımız gibi hemen birbirimizle buluşmak için can atardık muhabbet sohbet zamanın nasıl geçtiğini bilmezdik sanki sabah iş yokmuş gibi gecelere kadar otururduk veya dolaşırdık,hafta sonu olunca bir arkadaşımızın ufak böyle bir garajı vardı arabalarımızı yıkardık o kadar keyif aldığım bir şey yoktu,birimizden birine araba almaya gideceğimiz zaman veya bakmaya gideceğimiz kaç kişi gittiğimizi hatırlamıyorum,seneler geçtikçe insanın yaşam sevinci,yapılacaklar listesi felan tek tek silindi artık,akşam olsada çocuklarla buluşsam diye can atardım ilkokul çocuğu gibi,bu süre zarfında kayıplarımız oldu,maddi ve manevi çok yıpranmalarımız oldu kendi açımdan konuşuyorum,şu an robot gibi işe gidip geliyorum,hiçbirşey için hevesim kalmadı,bir araba aldım 2 sene felan oldu hala toz toprak içinde duruyor çok şeyden vazgeçtim,en ağır olan ise yakın zamanlarda babamı kaybettim o da biraz beni heveslerdi al yapalım edelim diye şimdi sadece kilo almaktan başka yemekten başka işe gidip gelmekten başka birşey yapmıyorum
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlar hayatta kalabilmek için hobilerinden vazgeçti. Eskiden hem modifiye ile uğraşabiliyordum otomobilime parça alabiliyordum hem de haftada bir gün kafa dağıtmak için model uçak uçuruyordum Hezarfen de. Uçak düşüp kırım yaşadığım zamanda aha eğlence çıktı yeni uçak alıp onu yaparım diye üzüntü yaşamıyordum. Evde hazır 4 tane uçağım vardı canım o hafta ve hava hangisi için uygunsa onu alıp gidiyordum piste. Artık hem uçak gelmiyor hem de uçurmaya korkarsın fiyatlar o kadar saçma sapan. O nedenle bıraktım bu hobiyi. Otomobil modifiye parçaları desen onlarda saçma sapan. İnsan hobisi ile uğraşmak için hayat standartlarını düşürmek istemiyor doğal olarak.
    IN BOOST WE TRUST

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bu işler bedava olsa bile eskisi gibi olmayacak çünkü eskiden bir arkadaşımız araç alır veya bir parça takardı gidip inceler bakardık güzel kötü yorum yapardık vs vs.

artık hiçbir arkadaşım en ufak bir değişim yapmıyor kimse takip bile etmiyor.

ya ben geçen gün yolda bir mercedes araç gördüm modeli hakkında hiçbir bilgim yok ne acaba diye baktım durdum bundan 10 yıl önce teknik bilgisine üretim fabrikasına kadar seçeresini çıkartıyordum tüm modellerinin artık ilgim kalmadığını net hissediyorum para ekonomi biraz bu süreci hızlandırdı sanırım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler