195-55-15 f1ler ne kadar arkadaslar bilen var mi
195/45/15 marangoni. uzak durulası bir lastik. gürültülü, yol tutuşu vasat, ısınması zaman alıyor ısınsa bile pek başarılı değil ama yağmurda desenine göre başarılı.
195/40/16 ya geçeceğim. pirelli p-zero nasıl bir lastik arkadaşlar? çevremde bu lastiği kullanan bilgi alabileceğim kimse yok.
yokohoma parada..
bu arada halı flexi..
bundan sonraki anketi merakla bekliorum![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Adrenalin aldım 1000 km olmadı. Söylenildiği gibi sessiz değil. Pek yumuşak ta değil. Frenaj ve yol tutuş ise söylendiği gibi çok güzel. Islak performansı ise Toyo T1R dan kötü. Kuru havada T1R'dan iyi. Kullanmak istediğim lastik ise yolda kullanım izni olan ender yarı slick (semi-slick) lastik olan Toyo R888.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
michelin pilot sport 2 güzel lastik, ama adrenalin daha iyi bi yol tutuş sergiledi kuruda bence.. Islakta ikiside değil toyo proxes t1r gerçek japon malı gerçekten iyi lastik.. Ama nedense oda virajlarda falan cok iyi frenajda iyi ama patinajda kötüBi türlü oturmuyor kardeşim yola
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aranızda yokohama s.drive kullan varmı arkadaşlar???
OEM+
Nokian V serisi kullanıyorum yol tutuş vs gayet güzel başarılı bi lastik. Özellikle yol sesini baya kesiyor tavsiye ederim.
Aradan geçen 6 ay ve 12 bin km'den sonra sertliği dışında potenza hakkında görüşlerim oldukça değişti..Özellikle pistte ısındıktan sonra baya bi karakter değişiyor potenzalar ve beklemediğim kadar iyiydiler..p-zero ile piste çıkmadığım tam kıyaslama yapamıcam..Ama sokak sürüşüne sanki pirelli daha uygun,sertlik hamur bakımından..
yokohama advan kullanıyorum daha oncede gene yokohama s.drive kullandım ıksıde mukemmelın ustunde daha once re050 ve adrenalın kullandım cok sert brıdgstone mıchleın kullandım 10 15 bın kmde cope attım sureklı balon yapıo mıchleın ınce yanaklarda yokohama s.drive yada dunloop sport max onerırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)