User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Swap araç muayenesi

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç orjinal motorunda turbo yok ise taktığın motor turbolu ise turboyu boruları gizlemediğin sürece geçmen çok zor, çevremde bir çok kişi bu denklemden turboyu sökerek muayeneden geçti

bu birinci seçenekti, ikinci olarak taktığın motora fatura alıp hazır muayenen gelmişken işletebilirsin, ömür boyu bu sorunu ortadan kaldırmış olursun
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

crazy_orcun001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç orjinal motorunda turbo yok ise taktığın motor turbolu ise turboyu boruları gizlemediğin sürece geçmen çok zor, çevremde bir çok kişi bu denklemden turboyu sökerek muayeneden geçti

bu birinci seçenekti, ikinci olarak taktığın motora fatura alıp hazır muayenen gelmişken işletebilirsin, ömür boyu bu sorunu ortadan kaldırmış olursun
    bu motora fatura kesebilecek tanıdığınız yönlendirebileceğiniz biri varsa deneyebilirim.Zira bi zaman sonra yorucu olabilir.
    Aslında çok da zor değil sökmek bu seferlik kendime kit yaptım bi sonrakilerde zorlanmayayım al tak olsun diye ama işte yine de uğraşası gelmiyor insanın.

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazy_orcun001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu motora fatura kesebilecek tanıdığınız yönlendirebileceğiniz biri varsa deneyebilirim.Zira bi zaman sonra yorucu olabilir.
    Aslında çok da zor değil sökmek bu seferlik kendime kit yaptım bi sonrakilerde zorlanmayayım al tak olsun diye ama işte yine de uğraşası gelmiyor insanın.
    araba hurdacıları bu işleri yapıyor diye biliyorum, bulunduğunuz ilde opel satan hurdacılar ile görüşün...
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonradan turbo takılan araç için en net ve dertsiz çözüm kesinlikle turboyu sökmek. İntercooler üzerinde kalsın önemli değil, boruları boşta olsun yeter.

O yüzden Orj sistem egzosu yedekleme en mantıklı iş.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

crazy_orcun001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel bugün gittim
    Bu sefer de anasını rahatsız ediyormuş açık hava filtresi o yüzden almadılar sök bunu bize lazım diyemediler galiba o yüzden bıraktılar.Neymiş efendim 97 model arabanın kapalı hava filtre kazanını bulup takmam gerekiyormuş.Yemin ediyorum bıktırdılar.Allah bu hale getirenlerin emeği geçenlerin belasını versin.

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel bugün gittim
    Bu sefer de anasını rahatsız ediyormuş açık hava filtresi o yüzden almadılar sök bunu bize lazım diyemediler galiba o yüzden bıraktılar.Neymiş efendim 97 model arabanın kapalı hava filtre kazanını bulup takmam gerekiyormuş.Yemin ediyorum bıktırdılar.Allah bu hale getirenlerin emeği geçenlerin belasını versin.
    Çok saçma olmuş ya, açık hava filtresi plastik bi kazanla kapasan o şekilde olur mu acaba ? sonuçta kapalı filtre de olsa mantık aynı olacak. Allah sabır versin valla...

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel bugün gittim
    Valla hocam sizin için sınav oldu resmen bu muayene, filtre konusunda uyaracaktım ama herhalde ona da takılmazlar demiştim. Takılmışlar..
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler