User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Xenon ampül önerisi / kaliteli ve rahatsız etmeyen lümen?

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asıl saçma olan şeyde yaptıkları şeyin kendileri dahil kimseye bi faydasının olmaması Merceksiz fara led taktığında zaten ışık patlayıp Nur dağına kadar gidiyor önün hariç her yer aydınlanıyor. Hem sen göremiyorsun hem karşıyı rahatsız ediyorsun. Nedir yani bu beyaz ışık esprisi
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +20 hp ve +500.000 TL ekleniyor araca

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam olarak dün akşam yürürken karşıdan bir aracın çok çok kuvvetli ışık kuvvetine maruz kaldım.

Yanımdan geçerken kapat şu uzunlarını kardeşim dedim.

Bunlar kısalar ki dedi.

Vay .... dedim güldü çocuk gitti.
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı malkoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam hocam. Megane 4 araçlar bazı led ampüllerde hata veriyor sizinki gibi korumaya alıyor. 2 senedir faz 2 megane 4 aracımda stark 360 derece led kullanıyorum hiçbir şekilde hata vermedi veya sönme yapmadı bilginiz olsun. Ama ilanlara bakıyorum benim taktığım ürün artık yok galiba en azından stark markası olarak satılmıyor.
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için, o defteri mecburen kapattık artık, ceza konusu ile zamanlama denk geldi. Artık halojenlerden devam edeceğim.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman halojende en iyi ampul hangisidir? Gücü en fazla, en net aydınlatan? Gerçekten gece yolu göstermiyor oem farları, çok sakat. En iyi halojen ne ise onu alalım bizde.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman halojende en iyi ampul hangisidir? Gücü en fazla, en net aydınlatan? Gerçekten gece yolu göstermiyor oem farları, çok sakat. En iyi halojen ne ise onu alalım bizde.
    Osram Night Breaker sanırım en iyilerden.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farlar orjinal ampulle göstermiyorsa farın içinde yani aynasında problem vardır,araç modeli hangisi bilmiyorum ama ampulün ısısı zamanla far aynasının üst tarafını karartıyor ısı yukarı doğru daha etki yaptığı için,zaten kısa far için far aynasının üst kısmı parlak ve düzgün olması gerekli.orjinal ampül 55 watt olur tesisat ve soketleride ona göre ayarlıdır daha yüksek watlı ampul hem farın içini çabuk karartır hem tesisata daha zararlıdır.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden geceucusu.com sitesi vardı oto aydınlatma ile alakalı harika bir siteydi. Maalesef kapandığın öğrendim az önce.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

oztk24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasada osram night breaker çok övülüyor. Yaklaşık bir yıl h7 kullandım. Fark var mı? Var. Ama ödenen fiyata değen bir fark hissetmedim ben. Bir de performans ampüllerinin ömrü daha kısa oluyor, kullanıcılar genelde iki takım alıp bagajda yedek ile gezmeyi tavsiye ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farlar orjinal ampulle göstermiyorsa farın içinde yani aynasında problem vardır,araç modeli hangisi bilmiyorum ama ampulün ısısı zamanla far aynasının üst tarafını karartıyor ısı yukarı doğru daha etki yaptığı için,zaten kısa far için far aynasının üst kısmı parlak ve düzgün olması gerekli.orjinal ampül 55 watt olur tesisat ve soketleride ona göre ayarlıdır daha yüksek watlı ampul hem farın içini çabuk karartır hem tesisata daha zararlıdır.
    hyundai getz. Yeni sıfır farları çifti 5000 tl miş. Olmadı sıfır far alıcam. Günlük aracım ama gece çok fena, geçen arkadaşımı gece istanbul havalimanına götürdüm bilirsiniz giderken otobanın bazı yerleri ışıksız, orada fark ettim görüş sıfır. Farcıya gittim aletle maletle baktı ayarları iyi dedi. Işık yok yani, yetmiyor. Arada Mini ile çıkıyorum sanki gündüz gidiyor gibiyim onunla ama getz allah korusun yani öyle kötü. O sebeple ucu mercekli led almıştım ama yasadan sonra takamam. Sıfır far alıp nightbraker deniyecem ya da farları gönderip içine mercek yaptırıcam...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hyundai getz. Yeni sıfır farları çifti 5000 tl miş. Olmadı sıfır far alıcam. Günlük aracım ama gece çok fena, geçen arkadaşımı gece istanbul havalimanına götürdüm bilirsiniz giderken otobanın bazı yerleri ışıksız, orada fark ettim görüş sıfır. Farcıya gittim aletle maletle baktı ayarları iyi dedi. Işık yok yani, yetmiyor. Arada Mini ile çıkıyorum sanki gündüz gidiyor gibiyim onunla ama getz allah korusun yani öyle kötü. O sebeple ucu mercekli led almıştım ama yasadan sonra takamam. Sıfır far alıp nightbraker deniyecem ya da farları gönderip içine mercek yaptırıcam...
    Gets farları sağlam olabilir. Bir halojen, bir xenon, bir led vs araba kullanıyorsan halojan fara dönünce kandil lambası gibi gelmesi normal olabilir
    Okumadan imzalamam.....

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tourneo Courier aracımda Photon vb. led ampullerin radyo cızırtısı, silecek bozulması vb. şeylere yol açtığını duyunca Osram H7 Night Breaker Laser aldım. Far ayarını da yaptırdım. Gece gerçekten çok memnunum hatta bazen far ayarı yüksekte kalınca karşıdan gelen araçlar selektör yapıyorlar uzunlar açık zannedip.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi mini ile kıyaslarsanız kötü olur ama orjinal ampulle iyi göstermesi lazım siz eniyisi sıfır far alıp philps veya osram ampulle daha iyi bi kombinasyon olur.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben fk2 typer aracımın kısalar zaten led far ama uzunlarına daha geçen hafta Osramın led ampullerini almıştım ( offroad use only olan ) , zaten sadece sellektör de vs kullanıyorum diye ( uzunlarda mercek yok bizde ) . bu ceza vs işlerini görünce osramın 220 night breaker model ampulunu aldım şimdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben fk2 typer aracımın kısalar zaten led far ama uzunlarına daha geçen hafta Osramın led ampullerini almıştım ( offroad use only olan ) , zaten sadece sellektör de vs kullanıyorum diye ( uzunlarda mercek yok bizde ) . bu ceza vs işlerini görünce osramın 220 night breaker model ampulunu aldım şimdi.
    Uzun fara birşey demezler kısalar orjinal led ise, ama ben olsam 6000k led takardım tam beyaz olmadığı için sıkıntı olmaz diye

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yasa yürürlüğe girdi mi daha tasarı halinde mi?
    Arabanın bütün aydınlatmayı led e dönmeyi planlarken şimdi olanı da sökücez
    www.vava.cars

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun fara birşey demezler kısalar orjinal led ise, ama ben olsam 6000k led takardım tam beyaz olmadığı için sıkıntı olmaz diye
    Bence 4300 üstü laf söylerler. Özellikle beyaz ışık demişler. Bu 6000k Led mesela, şunu uzaktan görseler %100 çevirirler

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru uygulanırsa yerinde bir karar..
    Sabah erken saatte işe giderken ne kadar şirket fiorinosu egeası 301 i varsa dandik led xenonlarıyla ortalığın ırzına geçiyor. Söverek yol gidiyoruz sayelerinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayarını gayarını bilmem, karşımdan gelirlerken bırak geceyi sabah saatlerinde bile kör oluyorum. Arkamdayken de farklı değiller. Standart dışı hepsi yasaklansın.
    Orijinal led çıkanlar hiç rahatsız etmiyor, göz seviyemin altında her yeri görüyor adamlar.
    Benim arabam halojen farlı, 7 yıldır kullanıyorum, görüş mükemmel değil, evet gece sıkıntı çekiyorum ama gaza gelip bilmem x bin lümenlik ledler takmıyorum. Enayiliğimden değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler