User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbul Per Garaj Memnuniyetsizliği/Mağduriyeti

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bıraktıgım yer en son kapanmıştı muhtemelen bu foto yeni taşındıkları yer.
    2-3 gün önce Ferhatpaşa'da bu fotodaki yerden geçtiğimde OEM JANT LASTİK yakında burada tarzında bir afiş gördüm muhtemelen buradan da taşınmış olabilirler.

CüneytIşıkkent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bende senin gibiyim orçunu daha eski tanırım merdan ustayı 2-3 yıldır tanırım ama ismini işindeki başarısını yıllardır okurum gıyabeten bilirim. Kavrama değiştiğindeki yardımlarını falanda unutmam saolsun. her ne kadar sonraki kısımda volan sesini klimada ki olayımı çözmesede kavrama zamanı iyiliğini görmüşümdür.

1 yıldır bekliyorum yaklasık 15 gündürde bu iş kafamı çok kurcalıyor kendimi yerlerine koydum anlaşılır kabul edilebilir bişey göremedim. bu konuyu buraya açmaktan 3. kişilerle paylaşmaktan ben inanın utanıyorum. ama onlar beni bu duruma sevk ederken sanıyorum tek saniye serkanla oturduk kalktık bi zararını görmedik, istekleri ölçüsüz değil yaptığımız işin arkasında duralım, duramıyorsak başımıza iş geldi kendimizi anlatalım demediler.

Yaptığınız paylaşım ve bilgilendirme konusunda içiniz kesinlikle rahat olsun bence sonuçta burada paylaşılan her şey hepimiz için referans ona göre herkes zamanından ayırıp bir takım aksiyonlar alıyor ama dediğim gibi umarım mantıklı açıklamaları vardır.
    Umbrella Corporation

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. ferhatpaşadaki yerlerinden çıktılar.
    artık o adrese jant lastik için ugrayabilirsiniz.

https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun kardesim. Bu usta isi garip is. Rezilde ediyor vezirde. Bi heves basladigim e30 projesinin yarida kalmasi da ustaya bagliydi. Bugun abi bu hafta abi. Abi haftaya aliyoruz. Pazartesi abi. Skerim dedim arabasinida tekerinide motorunuda swapinida. Keyif yapacakken daha cok strese girip dert babasi olduk

Umarim guzel bir servis bulup isini halledersin en kisa surede
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun kardesim. Bu usta isi garip is. Rezilde ediyor vezirde. Bi heves basladigim e30 projesinin yarida kalmasi da ustaya bagliydi. Bugun abi bu hafta abi. Abi haftaya aliyoruz. Pazartesi abi. Skerim dedim arabasinida tekerinide motorunuda swapinida. Keyif yapacakken daha cok strese girip dert babasi olduk

Umarim guzel bir servis bulup isini halledersin en kisa surede

Hala yeterince saçın varken projeden vazgeçmen iyi olmuş abi.
    Instagram: mutusgarage

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuyu açmamak için ne kadar sabrettiğini de biliyoruz abi. Sende net peygamber sabrı var. Ne eksik ne fazla.

Umarım mağduriyetin yüzler kızarır da giderilir, ama bu konuda ümitsizim.
    Instagram: mutusgarage

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, yaşananlar çok üzücü.....
    HotHatch Lovers!

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu garajın YouTube'da güzel işleri vardı. Geçmiş olsun, umarım sorununuz çözülür.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar öğlen gibi Orçun beni aradı. Durumu anlattım, oda bana kendi durumunu anlattı işsel ve yurt dışından olmasından dolayı iletişimde kusur olduğunu söyledi.

Yaşanılanlardan dolayı üzgün olduğunu söyleyip özür diledi.

Sesindeki samimiyet özründeki içtenlik benim için yeterliydi.

Orçunla görüşme sonrası sorunun usta kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kendisine durumu iletmemiş. Servis kısmını bu gibi sorunlardan dolayı kapatmış.

Mağduriyeti gidermek için ne istiyorsam elinden geleni yapacağını istersem kendi uygun gördüğüm yerde tüm hasarını yaptırabileceğimi ödemesini kendisinin yapacağını söyledi. Volanla ilgili de bi kusur varsa yapacağını söyledi volanın per garajla alakalı olmadığını söyledim.

Vakit ayırıp okuyan konuyu takip edenler için durum bundan ibarettir.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar öğlen gibi Orçun beni aradı. Durumu anlattım, oda bana kendi durumunu anlattı işsel ve yurt dışından olmasından dolayı iletişimde kusur olduğunu söyledi.

Yaşanılanlardan dolayı üzgün olduğunu söyleyip özür diledi.

Sesindeki samimiyet özründeki içtenlik benim için yeterliydi.

Orçunla görüşme sonrası sorunun usta kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kendisine durumu iletmemiş. Servis kısmını bu gibi sorunlardan dolayı kapatmış.

Mağduriyeti gidermek için ne istiyorsam elinden geleni yapacağını istersem kendi uygun gördüğüm yerde tüm hasarını yaptırabileceğimi ödemesini kendisinin yapacağını söyledi. Volanla ilgili de bi kusur varsa yapacağını söyledi volanın per garajla alakalı olmadığını söyledim.

Vakit ayırıp okuyan konuyu takip edenler için durum bundan ibarettir.
    Konu açmak işe yaradı desene.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan yurtdışındayım. Serkan abi ile de bu konu özelinde sürekli irtibat halindeydik. Benim de yazacaklarım var. Dert ortağı olduk beraber.
    İnternet sorunumu çözeyim ben de detaylıca ekleme yapacağım.
    Tekrardan merhaba,
    Yaklaşık 9-10 ay önce bende dayımın aracı için gittim, Merdan ustayı ismen bildiğim ve güven konusunda çekincem olmadığı için doğru düzgün pazarlık bile yapmadan triger, devirdaim, termostat değişimi, yağ bakımı ve kavrama değişimi için bıraktım. Totalde 27bin liraya yakın bir ödeme yaptım. 12 bin liraya yakını elden geri kalanı karttan geçtik. Aldıktan kısa bir süre sonra 1'den 2'ye geçişte yine sendeleme devam etti. Belirli aralıkla 4-5 kez geri götürüp durumu izah ettim. Her seferinde cihazla kalibrasyon yapıp tamam oldu lafından sonra teslim aldım arabayı ancak Gebze'de çalıştığım ve araba başında durma şansım olmadığım için detaylı incelemeden teslim aldım. En son artık sürekli ayar yapıyoruz başka bişey olabilir mi dedim, enjektörlere de baktı ama maalesef sorun çözülmedi. Kış öncesi doğru düzgün pek kullanılmadı sonra yine tekrarlamaya başladı. Yaklaşık 1-2 ay önce Merdan usta'ya tekrar ulaşmak istedim. Ama telefonlara hiç bir şekilde dönmüyor. Dayımla yine başına bişey gelmiştir bir bela vardır dedik ama hiç bir şekilde bu süre içinde telefonları açmadı. En son çalışırken gördüğüm sürekli telefon çalıyor açamadığı çok oluyor diye dükkana gideyim dedim orası da kapanmış maalesef.
    Yine forumdan bir abimiz vasıtasıyla sanırım Orçun'un kardeşi sanırım Sarp'a Mayıs sonunda ulaştım, durumumuzu izah ettim. Merdan usta ile ayrıldıklarını söyledi, ben ulaşmaya çalışayım sana geri dönüş yapayım dedi ama maalesef ordan da bi yanıt alamadım. Belki Orçun'un haberi yok konudan o yüzden bişey diyemiyorum.
    Bu şekilde bir konuyu bende açmayı düşünüyordum ama ani çıkan yurtdışı planım yüzünden fırsat olmadı. Şuanda da yurtdışında olduğum için internet erişimim kısıtlı. İstenildiği takdirde kredi kartı detaylarını Türkiye'ye dönünce paylaşabilirim. Amacım kimseyi karalamak değil ama bir akrabama aracı oldum ve ciddi anlamda mahçup durumdayım.
    Serkan abi çözüme bağlamışsın, umarım ben de çözüme bağlarım.
    Aracın kaydı kuydu bi yerde varsa, 34JR0375 - 2012 gri fluence kontrol edebilirsiniz.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşananlar o kadar tanıdık ki, sırf bu yüzden bir kaç arkadaş bir araya gelip ciddi ciddi lift alasım geliyor

Ama mesele sadece arabayla bitse keşke

Son 1 senede, para verip aldığım neredeyse hiç bir hizmet kaleminde memnun kalmadım.

Dedim acaba pazarlık mı sorun, pazarlık etmediğimde kalite en ufak iyileşmedi.

Zor beğenen biri de değilim, konu sahibi gibi mal mülk için kimsenin kalbini kırmayalım diyenlerdenim.

Evi boyatırsın süpürgeliklere boya taşırır.

Sıfır evin klima boruları kırık çıkar, sifon kırık çıkar, prizler eksik çıkar, daha neler neler.

Kaportalık işin olur, verdiğin yerin yorumlara bakarsın 5 Yıldız, araba bir gelir egzoz davlumbazı eritmiş, tamponda kırık..

Evine eşya alırsın, parçası eksik gelir, davalık olursun

Almayıp yaptırayım dersin adam 2 ay yanlış yaptığı yeri düzeltmez, bir de yanlış yaptığı işi düzeltmeye gelmeye yok parası ister..

Ezcümle; artık reklam yapmak eskisine çok daha ucuz ve kolay. Reklamın iyiyse, müşteri memnuniyetini şiar edinmek zorunda olmadığını kavradı herkes.

Memnuniyetsiz bir müşterinin feryadı 100 kişiye ulaşana kadar geçen sürede, güzel bir youtube içeriği ile binlerce kez izlenip hedef kitlesine ulaşıyor zaten.

Benden size tavsiye, memnun olduğunuz bir yer varsa kimseye tavsiye etmeyin, artık kimsenin maşallah dediği 3 gün yaşamıyor.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konudan akşam haberim oldu, Müdür Özgür sayesinde. Söylemiş olayım.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarp'tan numaranı alıyorum, arayacağım.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarp'tan numaranı alıyorum, arayacağım.
    Saat farkından dolayı telefonu açamayabilirim. Wechat veya WhatsApp üzerinden yazabilirsen dönüş sağlarım.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samimiyet yapılan işi savsaklanarak yapabileceğinin zeminini oluşturuyor.
    Tecrübeyle sabittir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok çok geçmiş olsun, aynı şeyleri aynı problemleri kendi aracımın sözde piri olarak tanınan bir yerde yaşadıktan sonra çok iyi anlıyorum. Bir gunluk ise bir ay arabayi alikoyan, aldigi paranin karsiligini zerre vermeyen elini surdugu saglam yeri bozan bir de uzerine beni hesapta open ustaciktan sonra nolursa olsun bozulursa bozulsun modunda biniyorum artik. Son iki senede gidip memnun kaldigim ve isinin arkasinda duran sadece bir adet dukkan vardi o da kaportaciydi hatta sizin aracin aynisindan var ayni camurlugu boyattim, belki onlarca ziyaret araya bin tane tanidik referans sokmaktan sonra. Gercekten bu islerde kibar, anlayisli ve tevazulu olmak cok buyuk bir handikap dag ayisi olabilsek bunlar yasanmaz. Yine de araciniza geri donulemez hasarlar vermis olmamasi sevindirici bu yonden bakmak lazim olan olmus artik.

Yaklasik 3 yildir esnaflik yapiyorum, su yasimda altimda cacik 20 yasinda bir araba varken ve ekonomik olarak beni cok zorlayacak olsa bile bir musterime verdigim urunun uzerinde toz zerresi olsun magduriyetini gidermek icin elimden geleni yapiyorum. Ister calisanimin ister benim elimden yapilmis bir hata olsun musteriyi ilgilendirmez, bir yerden hizmet alirken bekledigim yaklasimi saglamaktan sorumluyum. Ki benim yaptigim isin sonuclari bunun binde biri kadar ciddi degil, isimi yanlis yapsam musteriye 15dklik bir can sikintisi ve kayip 100 200tlden buyuk bir zarar veremem, ancak burada en ufak hata bes haneli aciliyor. Olmaz ama bu ihmaller gidip aracin motoruna sanzimanina bir hasar verse bir avuc insanin isini ciddiye almamasindan dolayi sonuc belki de kac aylik maasiniza denk olacak.

Bunlar goz onundeyken de boyle goz onunde ve sanirim ki sevilen/taninan/bilinen bir isletmenin boyle davranmasi en kibar tabirle yakisiksiz olmus. Bir sene diye yazmak kolay ancak 12 ay hatta 365 gun olarak yazinca telafisi en en en en fazla bir hafta surecek yanlisin duzeltilmesi icin ne kadar firsat oldugu da acik acik gorunuyor. Cok gecmis olsun size, insallah en azindan aracinizdaki sikintilar halledilir ve yapilan yanlislar hakkiyla telafi edilir.

Ancak bir sene boyunca araciniza her mars bastiginizda bozuldu bozulacak bozuldu bozulacak diye dusunup araca baktiginizda yasadiginiz magduriyetle midenizin bulanmasini nasil telafi edebilirler orasi mechul.

Ne sizi ne de garaji tanimiyorum, eger ortada bir magduriyet yoksa ve garaj hakliysa zaten yazdiklarimin bir hukmu yok. Olay gorundugu gibiyse de gercekten samimiyetin ve iyi niyetin suistimal edildigi bir durum olmus. Cok yazik.

Size tekrar cok gecmis olsun, en buyuk sikintiniz bu olsun saglik yerinde olsun gerisi bir sekilde halloluyor. Para da araclar da gelip gider cok muhim degil daha buyuk bir sikinti olmasin bununla her sey bitmis olsun.

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üzücü olsun geçmiş olsun serkan ben artik kendi arabalarimi kendim yapıyorum olmazsada en azindan kendime kizarim merdan larda sanirim yer ile ilgili sorunlar oldu inşallah sorunun en kisa sürede çözülür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun bu dönemde ustalarla uğraşmak ciddi zor,meşaketli,sabır gerektiren bir iş,tabiki işini düzgün yapan insana lafımız yok ama,sırf bu gibi nedenlerden ötürü aracımı sattım,alırsamda kendim yapabileceğim basit bir şey almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler