User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: öneri

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda da bahsedilmiş yazılım ücreti şuan 9k civarlarında ben 2020 de 1k tl ye yaptırmıştım 4 yılda 9 kat artmış

Turbo maliyetini ve işçilikleri güncel rakamlarla yazan olsa da öğrensek. Sanayide bi de trip çekme ihtimali var ustalardan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oguzhan.Ozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kelebeğe 1.500TL , Emmeye 2.500TL, Headers hediye geldi oda 100 euro idi , yazılım da 1.500TL o zaman totalde şuanki kur üzerinden 9000TL yapıyor.. şuan sadece yazılımı o paralara atıyorlar

Kelebek ve ziglon sisteminin entegresini ben yaptım ona ayrı para vermedim bence 20 beygir için bu paraya değer.
    Sen o zamanın fiyatlarını toplayıp, bugünkü kur üzerinden demişsin.
    Kaç yılında idi bu işlemler? O zamanın kuruna çevirip, güncel rakama dönelim derim.
    Ama ben şahsen atmo arabada %10 bile etmeyen artış için uğraşmazdım .
    Okumadan imzalamam.....

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi Talha usta topladiysa gozun arkada kalmasin fabrikadan cikan motor gozuyle bak

En uygun kosullarla senin ilacin bence NOS lazim oldugunda bas babygo butonuna 300hp sin

Ha yetmez hep 300+ da gezmek istiyorum diyorsan verelim abi sana bir 35d onu kurcukla
    e60 535d & THE A45 AMG

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon alintili olacakti

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor içi gayet sağlam. Yurtdışında bir sürü adam stock internal ile 400 hp drift yapıyorlar. Ki drfitteki zorluğa dayanıyor. Benim hedefim 300 hp fazlası değil. Motoru toplarken bende 3.0 a dönmeyi istedim ama o anki maliyeti ile toplayamazdım krank vs ile. M54B30 da takabilirdim daha ucuza ama alacağın motor kapalı kutu ne kadar gideceğini bilmiyorsun. Dedik yapacaksak düzgün yapalım düzgün toplayalım ileride yüklersek bunu yükleriz diye topladık. Şu anda inanılmaz sağlıklı çalışıyor. 2. yağ değişimi yapıldı üstüne 8000 km oldu yağını kontrol ettim çizgiden milim aşağı inmemiş.
    Abi Talha usta topladiysa gozun arkada kalmasin fabrikadan cikan motor gozuyle bak

En uygun kosullarla senin ilacin bence NOS lazim oldugunda bas babygo butonuna 300hp sin

Ha yetmez hep 300+ da gezmek istiyorum diyorsan verelim abi sana bir 35d onu kurcukla
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sattın zamanında mis gibi 2.7 bi turboyu şimdi kaşıntın tuttu değilmi ?
    baba o aletin yaktığı yakıttan haberin var mı? Sakin kullandığın zaman 21lt yakıyordu şehir içinde. 1800 kg alet ne kadar yüklersen yükle istediğin performansı veremeyecek. 600 hp 100-200 12 sn koştuktan sonra o kadar yakıtı yakmanın manası yok. E39 kullanım hissi olarak çok daha iyi. Konforda A6 bir tık daha iyiydi.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler