User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: KulaK Koruyucu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sutopu bonesi ses ve su geçirir kulak kısmı darbeye karşı koruma içindir. Çok fazla dirsek vs gelir kulağa. Ben silikon tıpaç + vazelin kullanırdım idman ve maçlarda. Tıpaç ı taktıktan sonra etrafını vazelinlerdim. Çıkardıktan sonra da kolonya ile vazelini temizlerdim. Süreklı dış kulak iltihabı olduğum için. En son 8 sene önce homeopat bir arkadaşım bir ilaç verdi 6 ay kahve ve nane kullanmayacaksın dedi ki kahve ve nane manyağıyım içmeden dayandım. 8 yıldır bir kere problem yaşamadım ki her sene muhakkak 2 defa dış kulak iltihabı geçirirdim ateşim çıkar kulak kanalım kapanır ağrısından inlerdim.
    IN BOOST WE TRUST

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde bir çok tıkaç arayışına ve denemesine maruz kaldığımızdan en sonra doktora soralım dedik. Doktora sorduğumuzda ne uğraşıyorsunuz dedi böyle yapın yeter girmez su dedi.
    Kombinasyonun nasıl çalıştığı konusunda bir fikrim yok ama su girmiyor kulağa. Her halde vazelin su itiyor ondan olabilir. Doğal tıkaç gibi.

şöyle ki pamuğu kulağınızı tıkayacak kadar kopartıyorsunuz. Sonra onu eczaneden aldığınız doğal vazelin(yeşil yazıyla vazelin naturel yazıyor üzerinde) içinde iyice gezdiriyorsunuz. Pamuk komple vazelin oluyor yuvarlayıp kulağa koyuyorsunuz. Sonra ince bir tabakada pamuk kulaktayken üzerinden geçiyorsunuz. Üstüne de bone takınca tamamdır.

Tam olarak yazdıklarının hepsini bu akşam deneyeceğim, bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğim..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam aradığım malzeme hocam, soracağım bakalım engeller mi diye ?
    kanka sanırım bunlar sadece kulağa gelecek darbeleri önlemek amacıyla yapılmış. Kulak kısmı görünüyor çünkü. Herhangi bir koruyuculuğu olacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde bir çok tıkaç arayışına ve denemesine maruz kaldığımızdan en sonra doktora soralım dedik. Doktora sorduğumuzda ne uğraşıyorsunuz dedi böyle yapın yeter girmez su dedi.
    Kombinasyonun nasıl çalıştığı konusunda bir fikrim yok ama su girmiyor kulağa. Her halde vazelin su itiyor ondan olabilir. Doğal tıkaç gibi.

şöyle ki pamuğu kulağınızı tıkayacak kadar kopartıyorsunuz. Sonra onu eczaneden aldığınız doğal vazelin(yeşil yazıyla vazelin naturel yazıyor üzerinde) içinde iyice gezdiriyorsunuz. Pamuk komple vazelin oluyor yuvarlayıp kulağa koyuyorsunuz. Sonra ince bir tabakada pamuk kulaktayken üzerinden geçiyorsunuz. Üstüne de bone takınca tamamdır.
    Alıntı Bcaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka sanırım bunlar sadece kulağa gelecek darbeleri önlemek amacıyla yapılmış. Kulak kısmı görünüyor çünkü. Herhangi bir koruyuculuğu olacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.
    Sonradan bende baktım kapatan bir şey yok, darbe emici gibi duruyor.

Bende sandım sudan falan koruyor tam kapatıyor ama öyle değilmiş.

Ama prof sporcularda belkide vardır..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler