User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Haftalık Şehirlerarası için araç kiralama önerisi

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Yolcu 360 üzerinden Novacars tan kiraladım.Araç 9 bin kmde gayet temiz bir şekilde teslim etim. Depozitomu da 10 iş günü sonunda teslim ettiler.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oKsEAt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır bu konu varken buradan AVEC kullanıcılarına bir sorum var. Geçtiğimiz hafta yine Enterprise'dan 1 hafta araç kiraladım. Kocaeli-Balıkesir arasında durduğum her yerde AVEC araçlarına denk geldim. Araçları Enterprise'a göre daha yeni görünüyor. Enterprise'da motor/kaporta durumu iyiyse aracın 100 bin km'den sonra filodan çıkartıldığı bilgisini aldım. Bundan sonra AVEC'ten alırım niyetine girdim ama şikayetvar'da firma ile ilgili yoğun bir şikayet var, özellikle depozitoların yaklaşık 2 ay olmasına rağmen iade olmaması sorunu. Sizlerde bu problemi yaşıyor musunuz ?
    benzer şikayetleri her firma için her lokasyonda görebilirsiniz. enterprise'da çalıştığım dönemde hatırlıyorum 100bin km çok uçuktu asla 50bin bile görüldüğünü hatırlamam, araçlar sürekli yenileniyordu. müşteriye vaat de bu şekildeydi zaten

depozito da genelde hep hızlıca yatar. almanyada sixt'ten kiralarken de lokasyonun google review'larına baktığımda "acaba hata mı ettim" derken sonunda pürüzsüz bir deneyim yaşamıştım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler