İoniq 5, tesla y de, torres.
Elektrikli düşünmez misiniz? Az yakar, çok kaçar, yürütme maliyeti düşük, donanımlı.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Elektrikli, hybrid falan aranıyor mu, sıfır mı ikinci el mi bilemiyorum ama bu aralar beğendiğim, istediğim otomobilleri şöyle sıralayabiliriz;
- Tonale benzinli, dizel veya hybridlerden biri. Donanıma göre fiyatları çok değişken. 1.3 Hybrid asıl alet ama 1.9'a yok![]()
- Mini countryman elektrikli 1.9 milyona güzel fiyatlı alternatif gibi.
- Hoş, bu fiyata Tesla da alınabiliyor.
- TOGG da std menzil ve uzun menzil ile çekici bir alet ama 1.8 milyon civarı fiyata da Tesla alınabildiği düşünülünce bilemiyorum.
- Torres güzel ama marka imajı vs ne olur ne biter bilemedim.
- Chery falan hiç güvenilir gelmiyor. Kalite-detay sorunları olacağını düşünüyorum orta-uzun vadede. En düzgünü güya BYD ama ona da şüpheliyim.
- 3008-5008 baya iyi.
- Austral de olur.
- Tucson, Sportage kuzenler de baya iyiler.
Bunların bazıları şu anda sıfırı 2 milyonu geçti sanırım ama belki düşük km bakılabilir. Bu sınıf baya kafa karıştırıcı işin kötüsü
"SUVcuk" olacaksa asıl, Alfa Junior Ibrida da güzel seçenek olabilir.
Yine kuzen tayfadan Mokka falan olabilir.
yeni kasadan ben tip olarak hazetmiyorum ama tabi ki böyle bir olanak varsa kurbağaya benzemesi ben dahil büyük bir çoğunluğun umurunda olmaz gibi. Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Adam 10kda sıfır arabam var diye düşünüyor satarken alan alsın kafası. Otomobilin kar ettiren bir yatırım olmadığını bi öğrenemedi kimse... Genelde alma zarar edersin muhabbeti oluyor onun yerine
1.9 milyon diyoruz tabi ama 2mlik arabaları pazarlıkla 1.9a bitirebiliriz bence. 2 ay önce g20 almıstık 2.45den 2.25e düşürebildik yani. Bence mümkün. Ben bu lisede tonaleyi tek geçerim gibi gözüküyor. Tabi formentor ve tesla da çok iyi olur orası ayrı abisinin zevkine kalmış artık.
Hocam az yakıcak birşeyler![]()
3008 1.5 aracım var şehir içi 7-8 trafikte. şehir dışı 5 e kadar iniyor. aynı şekilde c5 aircross ta var. parasına göre gayet iyi araçlar. yakıtları da iyi
Cupra Ateca' fiyatlarıda güzeldi bakabilirsiniz, alternatif olarakta Ford Kuga olabilir.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
aslında piyasaya neredeyse herşey 1,9'a fixlenmiş durumda
sihirli rakam resmen
matematikteki altın oran gibi oldu
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
İnsanlar araç için milyon vermeye alıştı ancak milyonlar vermeye daha hazır değil sanırım
1.9 o yüzden döviz artana kadar iş görecek
Mg ye bi göz atardım,
MG Turkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)