User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Boyner’den parfüm alan var mı?

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı livaneli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşınız çok güzel bir yaş efendim, ben elli yaşına yaklaşan biri olarak böyle bir konu açamam, size imrendim o kadar, bu imrenme duygusuyla yazdım, yanlış anlaşıldım. Dilerim yaşam boyu tek derdiniz parfüm olur.
    Abi biraz sert çıkmışım özür dilerim senden. Teşekkür ederim düşündüğün için
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrwope Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba dostum.Bir parfüm hobi forumunun yöneticisiyim.Aklındaki sorulara cevaplar vermiş olayım.
    Tom Ford Ombre Leather deri temalı tek düze ilerleyen bir parfümdür.Burun reseptörleri benzer kokuyu sürekli aldığında yorulur ve kokuyu hissetmez.En pis örneğini tuvalette her gün yaşıyoruz
    Boyner direkt parfüm distribütörlerinden mal çeker,ve sürekli sirkülasyon olduğundan bayatlamış vs olma ihtimali de olmaz.Yine içinin rahat etmesi için How to find the batch code? sitesinden batch (parfüm üretim tarihi) kontrolü sağlayabilirsin.
    Özetle :
    Boynerde sahte parfüm alamazsın.
    Ombre Leather tek düze ilerleyen bir kokudur.Sen farketmemiş olsan da etrafın kokuyu hissedecektir.Ten kimyası da parfüm kalıcılığında etkilidir.(sürekli terliyorsan,sürekli heyecanlanıyorsan tenindeki alkol bazlı parfümün uçma süresi daha hızlı olacaktır.)

Öneriler :
    Daha uzun kalsın,sürekli hissedeyim diyorsan parfum sıktığın yere kokusuz bir vazelin yada krem sürer üzerine parfüm sıkarsan parfüm altında bir katman oluşturacaksın ve teninde kalıcılığı daha uzun olacaktır.
    2020 üretim çıktı. Kıyafette duruyormuş insanların dediğine ama yayılım 8 saat sonra falan azalıyor biri sarılırsa falan anlıyor sadece. Vazelinli deneyeceğim üşenmeyip vazelin almaya gidersem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığın ürünlerin üzerinde ne yazıyor ?

Bakınız size bir bilgi

Perfume versiyon olduğu için şaşırdım ben de...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyner, Beymen güvenemeyeceksek, parfümü nereden alacağız? Önerileriniz neler?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben geçmiş zamanda boynerden çakma parfüm çıktığını duymuştum, nerden duydum hatırlamıyorum.

Bu arada aynı problemi yakın zamanda bende yaşadım .

Denemek için Ombre leather aldım bende sanırım prada yada tom ford du ufak şişe, asla koku kalmıyor.

sephoradan yıllardır kullandığım sauvage aldım parfüm olan versiyonunu oda kokmuyor doğru dürüst, bugüne kadar hep yurt dışı free shoplardan parfüm alıyordum alakası yok bunlarla. kaç senedir kullanıyorum. TR deki parfümlerde genel bir problem olabilir, fiyatlandırmalar yüzünden herşeyi kalitesiz alıyoruz zaten bunlara da aynı senaryo uygulanıyor olabilir.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben geçmiş zamanda boynerden çakma parfüm çıktığını duymuştum, nerden duydum hatırlamıyorum.

Bu arada aynı problemi yakın zamanda bende yaşadım .

Denemek için Ombre leather aldım bende sanırım prada yada tom ford du ufak şişe, asla koku kalmıyor.

sephoradan yıllardır kullandığım sauvage aldım parfüm olan versiyonunu oda kokmuyor doğru dürüst, bugüne kadar hep yurt dışı free shoplardan parfüm alıyordum alakası yok bunlarla. kaç senedir kullanıyorum. TR deki parfümlerde genel bir problem olabilir, fiyatlandırmalar yüzünden herşeyi kalitesiz alıyoruz zaten bunlara da aynı senaryo uygulanıyor olabilir.
    Ben de birinin yurtdışından gelmesini bekleyeceğim artık parfümleri sadece duty freeden aldıracağım gerçekten. Bu psikolojiyle uğraşılmaz. Zaten aynı parayı veriyoruz...

mcemrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parfümümü kendim yapıyorum güzel bir hobi oldu bende. fazla olursa hediye ediyorum arkadaşlara filan

AydinAkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genellikle boynerden alıyorum, tom ford çoğu çeşidi mevcut, bahsetmiş olduğun parfümü bende alacaktım kokladığımda test ettiğimde ilk kokladığımdaki yoğun kalıcılığı alamadım ama EDP olanı daha kalıcı geldi bana EDP olanını tercih ettim, kıyafetten ziyade Perfume versiyonu direkt tene temas boyun ve ensede kullanmanı tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler