Hocam güzel yerden girmişin, yazmasan aklıma gelmezdi.
Ben de kadın doğum doktoru tavsiye edeyim, aynı zamanda tüp bebek tedavisi de yapıyor kendisi.
1. Dr. Aret Kamar - İstanbul Tüp Bebek Merkezi idi sanıyorum firmasının ismi.
Yine onun yanından ayrılıp kendi muayenehanesini kuran Aslan hoca mıydı, soyadı mı Aslan'dı hatırlayamadım, o da çok iyi doktordur.
Aret Bey efsane bir insan, gerek yaklaşımı, gerek moral vermesi, şusu busu, eşimin süreç başında bozulan tüm moralini bi anda arşa çıkaran adamdır
Doğum için de o zamanlar Acıbadem Taksim Hastanesi ile çok komik bir fiyata anlaşması vardı, halen o tip şeyleri var mıdır bilmiyorum ama denenebilir.
2. Acıbadem Şinasi Can Hastanesi - Pınar Atılkan - Çocuk Doktoru
Kızımız için son birkaç senedir gittiğimiz doktor. Kurum anlaşması falan filan varsa tavsiye edebilirim. Çok iyi bir doktor, bugüne kadar teşhisleri ve tedavileri konusunda hiç yanıltmadı desem yeridir.
3. Hakan Yenice - Çocuk KBB
2024 başında bizim kızın bademciklerini aldırmak için kendisine gittik. Tereddüdümüz vardı, çocuk doktoru artık alınması lazım falan diyordu, kime yaptırsak nasıl yaptırsak derken arkadaş tavsiyesi ile kendisini bulduk.
Çok espirili, enerjisi yüksek, neyin ne olduğunu detaylı anlatıp ona göre işe girişen, yalapşap yaptık bitti oldu demeyen bir insan.