User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: Memnun Kaldığınız Hastane-Doktor Tavsiyesi

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhaba,

İstanbul Anadolu yakasında deri ve zührevi hastalıklar için önerebileceğiniz bir hastane-doktor tavsiyesi olan var mıdır?

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Unutmuşum :

Acıbadem Hatahanesi Prof. Dr Umut Akgün
    Menisküs ameliyatımı yaptı 10 gün sonra otomobil kullanarak yunanistada gittim geldim. Zorunlu olmadıkça ameliyat önermeyen mütiş adam.
    Amerikan, Acıbadem, Liv, Koç hastanelerinde ki tüm doktorlar inanılmaz kaliteli ve alanın da uzman. Ciddi anlamda diğer hastaneler ile aralarında dağlar kadar farklar var.

Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

İstanbul Anadolu yakasında deri ve zührevi hastalıklar için önerebileceğiniz bir hastane-doktor tavsiyesi olan var mıdır?
    Hocam bu konuda Çam Ve Sakura hastanesinin iyi olduğunu duydum fakat, randevu alma olayı inanılmaz zor..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enfeksiyon Hastalıkları

Atakent Acıbadem Hastanesi

Prof Dr. İftahar Köksal

Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde bir sineğin ısırması sonucu Dank Humması hastalığına yakalandım. Türkiyede görülmeyen bir durum. 7 gün hastane yatışım oldu, kendisi ve ekibi mükemmel iş çıkartarak beni hayata döndürdü. Enfeksiyonla alakalı bir durum olursa gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Tavrı tarzı dominant, tatlı sert. Tam bir Cumhuriyet kadını.

Cerrahi Uygulamalar

Prof Dr. Erman Aytaç

2022 senesinde apandisitim patlayıp tüm iltihap vücuduma yayılmasına rağmen, laparoskopik cerrahiyle iç organlarımı temizleyip süreci mükemmel yöneten bir başka değerimiz kendisi. Gözüm kapalı canımı emanet ederim.

Kulak Burun Boğaz

Yeşilköy Internatıonal Acıbadem Hastanesi

Prof. Dr. Uğur Çınar
    Dr. Hakkı Süha Özçelik

Özellikle uçucu personelin kronikleşen hastalıklarında tek geçerim. Her ikiside alanının bence en iyilerinden.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,

Saçkıran-sakalkıran için önereceğiniz bir doktor var mıdır?

Öncelikli olarak İstanbul veya Ankara olsa iyi olur ama farklı şehirlerde varsa da araştırmak isterim..

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Öncelikli olarak İstanbul veya Ankara olsa iyi olur ama farklı şehirlerde varsa da araştırmak isterim..
    Muhakkak bilen arkadaşlar yazarlar hocam..

Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enfeksiyon Hastalıkları

Prof Dr. İftahar Köksal

Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde bir sineğin ısırması sonucu Dank Humması hastalığına yakalandım. Türkiyede görülmeyen bir durum. 7 gün hastane yatışım oldu, kendisi ve ekibi mükemmel iş çıkartarak beni hayata döndürdü. Enfeksiyonla alakalı bir durum olursa gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Tavrı tarzı dominant, tatlı sert. Tam bir Cumhuriyet kadını.

Cerrahi Uygulamalar

Prof Dr. Erman Aytaç

2022 senesinde apandisitim patlayıp tüm iltihap vücuduma yayılmasına rağmen, laparoskopik cerrahiyle iç organlarımı temizleyip süreci mükemmel yöneten bir başka değerimiz kendisi. Gözüm kapalı canımı emanet ederim.

Kulak Burun Boğaz

Yeşilköy Internatıonal Acıbadem Hastanesi

Prof. Dr. Uğur Çınar
    Dr. Hakkı Süha Özçelik

Özellikle uçucu personelin kronikleşen hastalıklarında tek geçerim. Her ikiside alanının bence en iyilerinden.
    Bilgiler için teşekkürler hocam..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,

Tekrar bir hatırlatma yapayım belki gözden kaçmıştır. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cildiye doktoru tavsiyesi var mıdır? Saçımdaki egzama için yıllardır çeşitli doktorlara gittim bir türlü çözüme kavuşturamadık. (Anadolu Yakası)
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cildiye doktoru tavsiyesi var mıdır? Saçımdaki egzama için yıllardır çeşitli doktorlara gittim bir türlü çözüme kavuşturamadık. (Anadolu Yakası)
    Yıllardır aynı dertten müzdaribim gitmediğim doktor kalmadı , kullanmadığım şampuan ilaç kalmadı benimde sadece acıbadem maslakta Sedef Şahin e gittim. Gerçekten insanı dinleyen ve kafamdaki tüm sorulara yanıt veren güler yüzlü bir hoca ,Net bir şekilde yeme içmeyle alakası yok ömür boyu bununla yaşamak zorundasın nüksettiği anlarda sadece yatıştırmak amacı ile losyon şampuan 2 adet günlük ve hafta 2 farklı şampuanlar gibi çeşitli tedavi yöntemleri uyguladı.1 ay sonunda sorunum büyük bir oranda iyileşti, hiç bir zaman geçmese de 2 sene olacak hala aynı verdiği reçeteyi kullanıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=W8MqUTPtyCc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre.ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllardır aynı dertten müzdaribim gitmediğim doktor kalmadı , kullanmadığım şampuan ilaç kalmadı benimde sadece acıbadem maslakta Sedef Şahin e gittim. Gerçekten insanı dinleyen ve kafamdaki tüm sorulara yanıt veren güler yüzlü bir hoca ,Net bir şekilde yeme içmeyle alakası yok ömür boyu bununla yaşamak zorundasın nüksettiği anlarda sadece yatıştırmak amacı ile losyon şampuan 2 adet günlük ve hafta 2 farklı şampuanlar gibi çeşitli tedavi yöntemleri uyguladı.1 ay sonunda sorunum büyük bir oranda iyileşti, hiç bir zaman geçmese de 2 sene olacak hala aynı verdiği reçeteyi kullanıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=W8MqUTPtyCc
    Abi vallahi tamda aynı durumlar, 10 yıldır falan uğraşıyorum. Bazen nüksediyor, özellikle stres ile birlikte içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
    Birde satış departmanında çalışıyorum iş konusunda zaten bir stres var üstüne takım giyip geziyoruz omuzlarda saçma sapan sürekli bir şeyler çok kötü duruyor.
    Yemek düzeni zaten rezil, sebze tüketimi sıfıra yakın, sürekli kahve sigara vs.

Zamanında pendikte bir doktor solüsyon vermişti, gece kafaya uygulayıp sabah yıkamak gerekiyordu. Bi süre kullandım kesti ama tekrarladı sonrasında.
    Birde tavsiyen üzerine Sedef Hoca'ya bir randevu alayım belki farklı bir çözüm yolu gösterir.

Teşekkür ederim.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi vallahi tamda aynı durumlar, 10 yıldır falan uğraşıyorum. Bazen nüksediyor, özellikle stres ile birlikte içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
    Birde satış departmanında çalışıyorum iş konusunda zaten bir stres var üstüne takım giyip geziyoruz omuzlarda saçma sapan sürekli bir şeyler çok kötü duruyor.

Zamanında pendikte bir doktor solüsyon vermişti, gece kafaya uygulayıp sabah yıkamak gerekiyordu. Bi süre kullandım kesti ama tekrarladı sonrasında.
    Birde tavsiyen üzerine Sedef Hoca'ya bir randevu alayım belki farklı bir çözüm yolu gösterir.

Teşekkür ederim.
    Ataşehir'de Havva Güngör var.
    Kısa, net konuşur, nokta atışı yapar.
    Bizim oğlana bakıyor.
    Önerebilirim.

Google Haritalar
    Okumadan imzalamam.....

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok muhalif dayım Angara Şehir Hastanesi'nde katarakt ameliyatı olmuş geçenlerde.
    AKP'li olacak neredeyse :P
    Öve öve bitiremedi, hemşireler, doktorlar, hepsi ayrı ilgili, hastane pırıl pırılll diye, hayran olmuş adam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ataşehir'de Havva Güngör var.
    Kısa, net konuşur, nokta atışı yapar.
    Bizim oğlana bakıyor.
    Önerebilirim.

Google Haritalar
    Yeri bizim ofise çok yakınmış abi, buraya da bir bakayım teşekkür ederim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teşekkür ederim.
    Tekrar geçmiş olsun ,ne kadar stresten uzak dur deseler de bende duramıyorum maalesef bu işin ana kaynağı oluşma sebebi stres ,hava şartları , yaşam koşulları gibi bu nedenle hem hastalıkla hem de stresle beraber yaşayaçağız başetmek zorundayız bunu bir kabul edip pes etmek yerine üzerine gitmek lazım. Naçizane tavsiyem düzenli spor veya yürüyüş stresi azaltıyor ,sigara ve alkol yaşam standartları ciddi oranda düşürüyor bence mutlaka bunu bir düşün bırakamasan da azalma yolunda ilerle ,bağışıklık sistemi ve metabolizmayı iyi tutmak lazım , düzenli hayat düzenli uyku saadleri vs olabildiğince düzenli yaşam işini kolaylaştırır.
    Aşağıda kullandığım şampuanlarıda paylaşıyorum denemeni öneririm.

Günlük Saç tipine göre :Vichy Dercos Oil Control Yağlanma Karşıtı Besleyici Şampuan 200ML PSSNS - Fiyatı, Yorumları
    Hafta 2,3 gün arayla :Ducray Kelual DS Şampuan İnatcı ve Şiddetli Kepek Şampuan 100ml - Fiyatı, Yorumları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre.ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar geçmiş olsun ,ne kadar stresten uzak dur deseler de bende duramıyorum maalesef bu işin ana kaynağı oluşma sebebi stres ,hava şartları , yaşam koşulları gibi bu nedenle hem hastalıkla hem de stresle beraber yaşayaçağız başetmek zorundayız bunu bir kabul edip pes etmek yerine üzerine gitmek lazım. Naçizane tavsiyem düzenli spor veya yürüyüş stresi azaltıyor ,sigara ve alkol yaşam standartları ciddi oranda düşürüyor bence mutlaka bunu bir düşün bırakamasan da azalma yolunda ilerle ,bağışıklık sistemi ve metabolizmayı iyi tutmak lazım , düzenli hayat düzenli uyku saadleri vs olabildiğince düzenli yaşam işini kolaylaştırır.
    Aşağıda kullandığım şampuanlarıda paylaşıyorum denemeni öneririm.

Günlük Saç tipine göre :Vichy Dercos Oil Control Yağlanma Karşıtı Besleyici Şampuan 200ML PSSNS - Fiyatı, Yorumları
    Hafta 2,3 gün arayla :Ducray Kelual DS Şampuan İnatcı ve Şiddetli Kepek Şampuan 100ml - Fiyatı, Yorumları
    Abi bendeki temel sıkıntı aslında bu, iyi gelecek hiçbir şeyin olmaması Günde 3 saat uyku, 1 paket sigara, kimi zaman günde 1 öğün beslenme, ortalama olarak günde 1 bardak su tüketimi, çok düşük sebze tüketimi, stres, spor ve yürüyüş yok... Vücut yine iyi ayakta duruyor, en küçük sorunum egzama olacak gibi duruyor yakın zamanda

Şampuan önerisi için teşekkür ederim, Vichy kullanmıştım ama bu tipte değildi. Bunları da bir inceleyeyim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese geçmiş olsun öncelikle,acil şifalar ihtiyacı olan herkese

1 hafta önce bel fıtığı ameliyatı oldum,patlamış bir fıtıktı,sol bacak,kalça,ayak uyuşması,ağrılar vs derken 1 ay bekledim ama düzelme hiç olmadı,açık ameliyat dedi dr ,çekinerekte olsa kabul ettik ,yapıldı 1 gün sonrasında taburcu ettiler,şu an 1 hafta geçti üzerinden % 80 iyi durumda ağrılar,ara sıra bacakta hafif yoklama yapıp geçiyor, zamanla oda kaybolur dendi bakalım.

Bahçelievler Devlet Hastanesi/
    Beyin ve Sinir Cerrahisi /Op. Dr. Sarper AKTAŞ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam Vichy Dercos şampuanı bir dene,eşimde de vardı çok iyi geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,

Kök hücre deneyebilirsiniz,karın bölgesinden alınan yağ ile yapılandan,saç ekim ile ilgili gelenlere uygulayıp güzel sonuçlar alınmışlığı var ama tabi garanti diye bir şey yok,denenebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam Vichy Dercos şampuanı bir dene,eşimde de vardı çok iyi geldi.
    Abi tavsiyen için teşekkürler, bir dönem denedim. Kısa süreli etkili olsa da sonrasında yine aynı şekilde devam etti.
    Özellikle peak yaptığı dönemde hiç biri fayda etmiyor. Sanırım benim hayat şeklimi değiştirmem lazım
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler