User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
79 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Memnun Kaldığınız Hastane-Doktor Tavsiyesi

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    241 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi tavsiyen için teşekkürler, bir dönem denedim. Kısa süreli etkili olsa da sonrasında yine aynı şekilde devam etti.
    Özellikle peak yaptığı dönemde hiç biri fayda etmiyor. Sanırım benim hayat şeklimi değiştirmem lazım
    Bir kaç senedir bende aynı durumdan müzdaribim.
    bazen azalıyor bazen çoğalıyor.
    Bazen vücudumda çıkıyor bazen yok oluyor çözemedim gitti

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kaç senedir bende aynı durumdan müzdaribim.
    bazen azalıyor bazen çoğalıyor.
    Bazen vücudumda çıkıyor bazen yok oluyor çözemedim gitti
    Abi, bir kaç muhabbeti var. Benim mesela suratta da oluyordu. Kaş, bıyık, sakal vs. Duştan sonra surata nemlendirici çözüyorum büyük oranda çözüyor.
    Saçta Ducray diye bir şampuan kullanıyorum. Saç tipine göre uygun modelini alabilirsin.
    Egzema sıcak suyu hiç sevmiyor, saçımı sıcak su ile yıkarsam bu da baya artmasına sebep oluyor abi.

Harici stres arttığında mutlaka onlar da patlayıp gidiyor, doktor yeşillik yemenin vs de iyi geldiğini söylemişti ama benim beslenme düzeni bayaa saçma ona bir şey diyemiyorum
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaşlarıma kadar her yerde var,
    Çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, pis duruyor, duş alıyorum 2 saat sonra gene her yer bembeyaz,
    Hayatım boyunca krem vs kullanmayıda sevmiyorum,
    Sakalların altı kıpkırmızı vs,
    3-4 senedir değişik yoğunluklarda devam ediyor,
    Yıldım

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar, burnumda eğrilik olduğundan devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum bir yandan da ufak bir düzeltme gerekebilir. Anadolu yakasında devlet hastanesinde var mı önerebileceğiniz bir doktor ?

olcay_bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalp sorunu olan varsa Bursa Uludağ üniversitesinde prof dr Tunay Şenturk var. 7 senedir annemin çarpintilari icin gezmedigimiz ozel kalmadi haftada bir iki acilde yatmalar vs. Sadece 40bine yarim saatlik operasyonla kökten çözüme ulastirdi.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalp sorunu olan varsa Bursa Uludağ üniversitesinde prof dr Tunay Şenturk var. 7 senedir annemin çarpintilari icin gezmedigimiz ozel kalmadi haftada bir iki acilde yatmalar vs. Sadece 40bine yarim saatlik operasyonla kökten çözüme ulastirdi.
    Hocam çarpıntı tam olarak nasıl anlaşılıyor veya nasıl bir duruma sokuyor hastayı, sanırım dedem de var ama o farkında değil tuaf oluyor bazen..

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar, burnumda eğrilik olduğundan devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum bir yandan da ufak bir düzeltme gerekebilir. Anadolu yakasında devlet hastanesinde var mı önerebileceğiniz bir doktor ?
    Bizimbir arkadaş tamda bu durumdan ameliyat olmuştu ama tam neresiydi kendisine sorup size dönüş yapacağım..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

EnesAksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anadolu Yakası Kartal bölgesi
    çocuk doktoru dragos tıp merkezi (soğanlık bölge trafik arkası) çocuk doktoru - çiler hocam vardır.
    eski kartallılar bilir çok eski doktor ilgisine şaşırırsınız.

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortopedi icin:
    Prof. Dr. Orcun Sahin - Ankara Baskent Hastanesi

Cocuk Sagligi icin:
    Prof. Dr. Tansu Sipahi - kendi muayenehanesi

Genel olarak her turlu goz rahatsizligi icin de Ankara Ulucanlar Goz EAH.

Yazilanlari okudum, ancak Ankara'da alerji doktoru tavsiye eden goremedim. Varsa tavsiye, alirim bi dal.
    öyle işte.

olcay_bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam çarpıntı tam olarak nasıl anlaşılıyor veya nasıl bir duruma sokuyor hastayı, sanırım dedem de var ama o farkında değil tuaf oluyor bazen..

Bizimbir arkadaş tamda bu durumdan ameliyat olmuştu ama tam neresiydi kendisine sorup size dönüş yapacağım..
    Çarpıntı olduğunda hem tansiyon yüksek oluyor hemde nabız yüksek oluyor yani tansiyon buyuk 15 16lara cikiyor nabızda 170 civarında seyir gosteriyoe dijital tansiyon aletiyle takibini rahat yaparsiniz nabzında. Ilk seneler ayda bir olurken son dönemde haftada 3 gunu buluyordu sıklık. Ne ilaclar kullandirdilar ne baska baska bölümlere mi gidilmedi hepsi para tuzağıymış meğer. Sırf çarpinti icin olmasa bile uludag unide tunay hocaya yinede bi kontrol amacli görünsün derim. ***** 40tan sonra aslında hepimizin rutin kontroller yaptirmasi gerekir saglik bu baska bsye benzemiyor

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 aydır 12 parmak bağırsağımda problem var ,doktorlar sarbaşa sardırmaktan bıktım test yapıyor negatif çıkıyor hata deyip bir daha yapıyor acayip psikolojim bozulmuş durumda ,bursa gastrolog varsa tanıdık
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Ömer Musaoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 aydır 12 parmak bağırsağımda problem var ,doktorlar sarbaşa sardırmaktan bıktım test yapıyor negatif çıkıyor hata deyip bir daha yapıyor acayip psikolojim bozulmuş durumda ,bursa gastrolog varsa tanıdık
    Geçmiş olsun. Mide ve bağırsak problemi için çok uğraştım. Oya hanım bu konuda iyidir yolunuz düşerse İstanbul'a görüşmenizi tavsiye ederim

Google Search
    Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
    Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
    Mitsubishi SpaceStar 1.2 CVT
    Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
    Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi tavsiyen için teşekkürler, bir dönem denedim. Kısa süreli etkili olsa da sonrasında yine aynı şekilde devam etti.
    Özellikle peak yaptığı dönemde hiç biri fayda etmiyor. Sanırım benim hayat şeklimi değiştirmem lazım
    Aldığınız şampuanın çakma olmadığından emin misiniz? Bu şampuanda cok garip bir olay var. Ben de 2 sene falan 0 a indirdi. yeni bir şişe aldım, 1-2 haftaya patlak verdi.. Eski şampuandan az bir şey kalmıştı, onu kullaniyorum düzeliyor... yeni aldigim duzeltmiyor. Aynı durumu daha önce de yaşamıştım bu şampuanda. Normal yağlı saçlar için değil, yağlı saçlar için olup sarımtırak rengi olan daha çok işe yarıyor.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çarpıntı olduğunda hem tansiyon yüksek oluyor hemde nabız yüksek oluyor yani tansiyon buyuk 15 16lara cikiyor nabızda 170 civarında seyir gosteriyoe dijital tansiyon aletiyle takibini rahat yaparsiniz nabzında. Ilk seneler ayda bir olurken son dönemde haftada 3 gunu buluyordu sıklık. Ne ilaclar kullandirdilar ne baska baska bölümlere mi gidilmedi hepsi para tuzağıymış meğer. Sırf çarpinti icin olmasa bile uludag unide tunay hocaya yinede bi kontrol amacli görünsün derim. ***** 40tan sonra aslında hepimizin rutin kontroller yaptirmasi gerekir saglik bu baska bsye benzemiyor
    Teşekkür ediyorum hocam, geçmiş olsun..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde Medipol Yenibosna / Bahçelievler'deki Ürolog Cem Çevik hocamızdan çok memnun kaldık. Babam biraz panik birisi olmasına rağmen çok güzel durumu açıkladı ve HeLEP yöntemi ile ameliyatı Medipol Mega'da yaptı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Avrupa yakasında Çocuk Kulak Burun Boğaz doktoru arıyorum. Tecrübe edeniniz var mı ?

Benim çocukta kulakta su birikmesi var. Buna bağlı işitme kaybı var. Geniz etini almamız lazım denildi. 2. bir görüş almak istiyorum .
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul Avrupa yakasında Çocuk Kulak Burun Boğaz doktoru arıyorum. Tecrübe edeniniz var mı ?

Benim çocukta kulakta su birikmesi var. Buna bağlı işitme kaybı var. Geniz etini almamız lazım denildi. 2. bir görüş almak istiyorum .
    Geçmiş olsun ,aynı durum benim kızımda da vardı 4 yaşındayken, Rf ile geniz etini aldırdık. Şuan 13 yaşında eskisi gibi kulakta tıkanma, akıntı ve boğaz ağrısı, hastalık halindeyken işitme kaybı olmuyor. Korkulacak bir operasyon olmadığını düşünüyorum.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığınız şampuanın çakma olmadığından emin misiniz? Bu şampuanda cok garip bir olay var. Ben de 2 sene falan 0 a indirdi. yeni bir şişe aldım, 1-2 haftaya patlak verdi.. Eski şampuandan az bir şey kalmıştı, onu kullaniyorum düzeliyor... yeni aldigim duzeltmiyor. Aynı durumu daha önce de yaşamıştım bu şampuanda. Normal yağlı saçlar için değil, yağlı saçlar için olup sarımtırak rengi olan daha çok işe yarıyor.
    Abi vallahi dermoezcanem diye bir internet sitesinden alıyorum, tavsiye üzerine ordan sipariş vermiştim.
    Şimdi ducray kullanıyorum, hala var ama biraz azaldı diyebilirim. İş olarak da stresin yükseldiği bir dönemde olduğumuz için sanırım hala devam etmesi normal.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun ,aynı durum benim kızımda da vardı 4 yaşındayken, Rf ile geniz etini aldırdık. Şuan 13 yaşında eskisi gibi kulakta tıkanma, akıntı ve boğaz ağrısı, hastalık halindeyken işitme kaybı olmuyor. Korkulacak bir operasyon olmadığını düşünüyorum.
    Nerede yaptırdınız ? Ameliyattan korkmuyorum da Özel hastane teşhis koyup PARA için çocuğu ameliyat ederler kaygısı.

Çam Sakura'ya götürdüm. Antibiyotik verdi . Ameliyatlık bir durum yok, 1 ay antibiyotik kullanmalı denildi. Hal böyle olunca arafta kalıyoruz. Sistem bizi korumayınca güven duymak zor oluyor.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi vallahi dermoezcanem diye bir internet sitesinden alıyorum, tavsiye üzerine ordan sipariş vermiştim.
    Şimdi ducray kullanıyorum, hala var ama biraz azaldı diyebilirim. İş olarak da stresin yükseldiği bir dönemde olduğumuz için sanırım hala devam etmesi normal.
    Bana linkteki ürünü aldi annem, kafadaki egzama icin kepek icin vs tavsiye ederim bende cok ise yaradi, ki stresin üzüntünün yasama sevincimin dipte oldugu bir dönemdeyim.

https://ty.gl/cppf36r935shf
    - Bize Her Yer TRABZON

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler